Adresa magazinului: Moldova, or. Chișinău, sectorul Botanica, strada Nicolae Zelinski 26/1

Telefon: +373 79 585 984

E-mail pentru contact: info@cha-dao.md

Program de lucru: Luni-Vineri 10:00-19:00; Sâmbătă 10:00-15:00; Duminică - închis

Ceai Oolong "Patru anotimpuri de primăvară", 50gr.

Regiune: China
(1 evaluare)
225.00 MDL

Acum nu mai trebuie să așteptați primăvara. Primăvara va fi în fiecare ceașcă a voastră în orice moment al anului. Și în aroma sa va fi dragoste. Acest oolong nu poartă degeaba un nume atât de romantic. În timp ce celelalte oolong-uri din Taiwan își schimbă gustul în funcție de sezonul recoltării, acesta este devotat primăverii precum Hachiko profesorului Ueno. El este întotdeauna floral, precum o pajiște de primăvară. În el se regăsesc dulceață, ușurință și flori de câmp. Și totul pentru că acest oolong este obținut dintr-o varietate special creată de arbore de ceai - "Si Ji Chun".

Caracteristici

  • Intensitate: 3/10
  • Anul producerii: 2022
  • Concentratie la infuzare: 5/10
  • Tip ceai: Ceaiul Oolong (Ulong)
Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare

Oolong tea - este o varietate specială de ceai, care ocupă o poziție intermediară între ceaiul verde și cel negru. Are o formă ușor rotunjită a frunzelor și conține un nivel ridicat de uleiuri volatile. Infuzarea corectă a ceaiului Oolong joacă un rol important în menținerea gustului și aromei sale, precum și în obținerea beneficiilor maxime pentru sănătate.

În primul rând, este important să acordați atenție calității apei. Apa trebuie să fie curată și proaspătă, fără impurități (de exemplu, clor) și mirosuri. De obicei, pentru ceai se utilizează apă îmbuteliată sau filtrată, iar apa nu trebuie să fie tare. Dacă apa are un gust sau un miros puternic, acest lucru poate afecta gustul și aroma ceaiului, afectând calitatea sa și chiar deteriorând plăcerea de a-l savura. Oolong este foarte greu de deteriorat, dar totuși recomandăm să urmați următoarele reguli:

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 15-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 6-10 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 6-9 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

În final, infuzarea corectă a ceaiului Oolong garantează un gust bogat și plăcut, aromă și beneficii maxime pentru sănătate. Urmați regulile simple și veți putea savura gustul și aroma unică a ceaiului, precum și obține beneficiile maxime pentru sănătate. Dacă aveți întrebări suplimentare, suntem întotdeauna bucuroși să vă răspundem prin Telegram sau Whatsapp.


Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Jing Long "Drum", verde pu-erh, 100gr.

În acest an, am extins în mod serios gama de Puer "americani". Desigur, acestea sunt de origine chin...
375.00 MDL

"Mândria Ceylonului", 50gr.

Ceaiul din Ceylon din provincia Dimbula. Foi lungi și subțiri, atunci când sunt infuzate, oferă o bă...
100.00 MDL

"Anhua Hei Cha", 100gr.

La început, erau doar trei tipuri de ceai - verde, galben și negru (sau ceai hei). Apoi, chinezii s-...
225.00 MDL

"Trei giuvaeruri", San Bao, 1gr.

Sub un nume atât de sonor, trebuie să se ascundă ceva la fel de impresionant. Dar nu putem să ascund...
60.00 MDL