Adresa magazinului: Moldova, or. Chișinău, sectorul Botanica, strada Nicolae Zelinski 26/1

Telefon: +373 79 585 984

E-mail pentru contact: info@cha-dao.md

Program de lucru: Luni-Vineri 10:00-19:00; Sâmbătă 10:00-15:00; Duminică - închis

Ceai din plante Ceai de hrișcă "Ku Qiao", 50gr.

Regiune: China
(3 evaluări)
140.00 MDL

Ceaiul de griș din semințe tinere de hrișcă tătară, care conține practic toate vitaminele și microelementele cunoscute, în special vitaminele A, B, E, PP, potasiu, calciu, cupru, fier, aluminiu, vanadiu, magneziu, mangan, fosfor, zinc, sodiu și crom, precum și rutină, fibre, proteine și flavonoizi. Proprietăți benefice: 1. Activează sistemul imunitar și crește rezistența la boli virale și răceli; 2. Utilizat în medicina chineză ca supliment în tratamentul diabetului; 3. Reduce eficient nivelul de colesterol "rău" din sânge; 4. Întărește pereții vaselor de sânge și reduce tensiunea arterială; 5. Stimulează metabolismul și ajută la reducerea în greutate; 6. Are efect antibacterian și antiinflamator; 7. Reduce oboseala datorită conținutului ridicat de vitamine din grupa B, stimulează activitatea mentală; 8. Are un efect diuretic eficient, eliminând excesul de lichid din organism; 9. Datorită conținutului ridicat de fibre, îmbunătățește funcția tractului digestiv. Cum se prepară: 1. Puneți o linguriță de boabe într-un recipient de sticlă sau ceramică; 2. Turnați apă fierbinte cu o temperatură de 90°C (nu fierbinte) peste boabe; 3. Lăsați să se infuzeze timp de 5 minute, acoperind cu un capac; 4. Bucurați-vă de infuzia aurie și dulce cu arome de semințe prăjite și biscuiți de ovăz; 5. Aceleași boabe pot fi infuzate de până la trei ori, crescând durata fiecărei infuzii. Boabele infuzate pot fi apoi consumate, mestecate bine - conțin fibre, proteine ​​și microelemente utile.

Caracteristici

  • Intensitate: 3/10
  • Anul producerii: 2021
  • Concentratie la infuzare: 3/10
  • Tip ceai: Ceaiul de plante
Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare

Ceaiul de plante, cunoscut și sub denumirea de ceai fitoterapeutic sau ceai de plante, conține o mulțime de proprietăți benefice pentru sănătate. Cu toate acestea, pentru a obține beneficii maxime din acest tip de băutură, este important să-l preparați corect, luând în considerare mai mulți factori care pot afecta calitatea sa.

În primul rând, trebuie să acordați atenție calității apei utilizate pentru prepararea ceaiului de plante. Apa potabilă de calitate superioară sau apa filtrată cu un conținut scăzut de minerale sunt cele mai bune opțiuni. Acest tip de ceai este aproape imposibil să-l stricați, totuși recomandăm să urmați următoarele reguli:

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 2-4 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

În final, prepararea corectă a ceaiului reprezintă o modalitate de a obține beneficii maxime pentru sănătate și de a vă bucura de gustul și aroma sa bogată. Urmați regulile simple de preparare și acordați atenție calității apei și a vasului ales și veți putea să vă bucurați de toată bogăția gustului și aromei ceaiului de plante, precum și de beneficiile maxime pentru organism. Dacă aveți întrebări, suntem întotdeauna bucuroși să vă răspundem la ele, scrieți-ne pe Telegram sau Whatsapp.


Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Pu-erh verde într-o coadă, 50gr.

Sunteți pregătiți pentru noi experiențe? Atunci luați noutatea - Puerh în forma unor codițe împletit...
220.00 MDL

Puer exclusiv "CHA DAO", 200gr.

Pentru prima dată - lansăm ceaiul Shu Pu-Erh - CHA DAO. Materie primă din anul 2020, selecționată cu...
450.00 MDL

"Scântei de șampanie", 50gr.

Ceaiul verde "Pudră" cu adaos de bucăți de căpșuni, frunze de fragi și petale de gălbenele roșii. Ar...
130.00 MDL

"Bi Lo Chun" (premium), 50gr.

Ceaiul verde chinezesc "Bi Luo Chun" face parte din categoria "Imperiale" și este recoltat în provin...
100.00 MDL