Mix de fructe «Bora Bora», 50gr.

Regiune: Германия
(5 evaluări)
120.00 MDL

Amestec natural de fructe pe bază de trandafir sudanez cu adaos de stafide, coacăze negre, bucăți de mere și papaya, fructe de zmeură, căpșuni, petale de floarea-soarelui și gălbenele. Toate fructele se combină într-un amestec minunat numit "Bora-Bora"! Proprietăți: Calmează, Revigorează, Potrivit pentru femeile însărcinate.

Caracteristici

  • Intensitate: 3/10
  • Concentratie la infuzare: 3/10
  • Tip ceai: Ceai de fructe
Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare

Ceaiurile de fructe, cunoscute și sub numele de amestecuri de fructe, sunt o băutură populară în întreaga lume, care poate fi savurată atât caldă, cât și rece (da, există metoda de a prepara ceaiul prin infuzare la rece). Cu toate acestea, pentru a obține maximum de plăcere și beneficii din ceaiurile de fructe, este important să le preparăm corect.

Calitatea apei este unul dintre factorii cheie care pot afecta gustul și aroma ceaiurilor de fructe. Utilizarea apei de calitate scăzută poate afecta rezultatul final. De exemplu, apa care conține o cantitate mare de clor poate avea un efect negativ asupra gustului și aromei ceaiului. Cea mai bună alegere pentru prepararea ceaiurilor de fructe este apa potabilă curată sau apa filtrată. Acestea conțin o cantitate minimă de impurități și contaminanți, ceea ce permite să se dezvolte mai bine gustul și aroma ceaiului. În plus, ar trebui să ținem cont că calitatea apei poate varia în funcție de locație și sursă. Acest tip de ceai este practic imposibil de stricat, totuși vă recomandăm să urmați următoarele reguli:

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 2-4 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

În final, prepararea corectă a amestecurilor de fructe ne permite să savurăm gustul și aroma lor strălucitoare și suculentă și să obținem beneficii suplimentare pentru sănătate. Urmarind regulile simple de preparare și acordând atenție calității apei și a vasului ales, putem dezvălui toată bogăția gustului și aromei. Nu este necesar să exagerăm cu cantitatea de ceai sau să adăugăm prea mult zahăr sau miere, deoarece acest lucru poate acoperi complet gustul și aroma ceaiului. Dacă aveți și alte întrebări, suntem întotdeauna bucuroși să vă răspundem la ele, scrieți-ne în Telegram sau Whatsapp.


Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Ceai «Wuyi Zhou Gui» (Scorțișoară din Munții Wuyi), 50gr.

Numele acestui ceai este ca un vers dintr-un haiku: "Scorțișoară din Munții Wuyi". Și totul în el es...
175.00 MDL

Ceai «Wild Honeybush», 50gr.

Honeybush - rudă a ceaiului Rooibos. Dar în timp ce Rooibos poate fi crescut în grădină, cu Honeybus...
120.00 MDL

Gu Shu «Tuo-cha Shen», 100gr.

Acestea sunt bilele de Pu-Erh (tuocha) cu o greutate de 100 g. În comparație cu tuocha-urile mici, a...
325.00 MDL

Keemun Gongfu Cha, 50gr.

Kimun se află în TOP 10 cele mai bune ceaiuri din China. La infuzare, acesta capătă o culoare ambră ...
160.00 MDL