Ceai verde japonez «Matcha», 100gr.

Regiune: Japan
(17 evaluări)
380.00 MDL

Toate sunt obișnuite ca în Japonia să fie totul bun, iar în China să nu fie prea bun. Matcha este tocmai un astfel de caz. Deși ceaiul a venit în Japonia din China, japonezii au reimaginat tradiția ceaiului și au creat propria variantă absolut unică. Matcha este un ceai verde măcinat în pulbere fină "tencha". Deoarece în timpul servirii ceaiului întreaga pulbere este consumată împreună cu ceaiul, Matcha este cel mai intens ceai verde. Există două moduri de consumare a acestui ceai: slab (usucha) și puternic (koicha). Usucha - 2 g la 50-80 ml de apă. Koicha - 4 g. Se adaugă apă fierbinte în ceai și apoi se bate cu o pensulă specială de bambus (chasen). Fiți atenți cu koicha - are un efect energizant puternic.

Caracteristici

  • Intensitate: 3/10
  • Concentratie la infuzare: 1/10
  • Tip ceai: Ceaiuri speciale/etnice
Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 70-80 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 2-4 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 1 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Bulangshan «Armonia apei», 357gr.

Acest Sheng tânăr, dar deja serios, este produs în Manhai la fabrica Bulangshan Gu Men, care înseamn...
950.00 MDL

Ceainic Midori, 1500 ml, sticlă borosilicată, bambus

Ceainicul din seria Midori este destinat preparării băuturilor calde aromate. Are o capacitate de 15...
775.00 MDL

«Picătură de aur a primei recolte», 357gr.

Căutați un Pu-Erh pentru consumul zilnic? Acesta este. Preponderent cu frunze mari, dar există și mu...
800.00 MDL

Ceai «Oolong păun», 50gr.

Acest oolong ne-a amintit de păun. Masculii de păuni atrag femelele prin deschiderea coamei lor frum...
180.00 MDL