Adresa magazinului: Moldova, or. Chișinău, sectorul Botanica, strada Nicolae Zelinski 26/1

Telefon: +373 79 585 984

E-mail pentru contact: info@cha-dao.md

Program de lucru: Luni-Vineri 10:00-19:00; Sâmbătă 10:00-15:00; Duminică - închis

Ceai "Wild Honeybush", 50gr.

Regiune: China
(1 evaluare)
120.00 MDL

Honeybush - rudă a ceaiului Rooibos. Dar în timp ce Rooibos poate fi crescut în grădină, cu Honeybush acestă opțiune nu funcționează. Nu va fi același gust. Deci, afacerile serioase cu Honeybush se bazează exclusiv pe recoltarea din sălbăticie. Unii dintre acești fermieri își aprind în mod intenționat pădurile, deoarece Honeybush crește cu pasiune pe cenușa rezultată și are un aromă excelentă. Suntem împotriva acestor metode barbare, astfel încât niciun copac nu a avut de suferit de la ceaiul nostru!

Caracteristici

  • Intensitate: 2/10
  • Anul producerii: 2022
  • Concentratie la infuzare: 1/10
  • Tip ceai: Ceaiuri speciale/etnice
Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare

Ceaiurile tradiționale etnice, cunoscute și sub numele de 特色茶 (Tèsè chá), reprezintă o băutură unică, care are caracteristici speciale în timpul preparării. Fiecare tip de astfel de ceai are un gust și un aromă deosebite, care pot fi dezvăluite prin prepararea corectă.

Mai întâi de toate, ar trebui să acordați atenție vasei pe care o folosiți și, cel mai important, calității apei folosite pentru a prepara ceaiurile. Apa potabilă curată sau filtrată este cea mai bună alegere. Trebuie să luați în considerare că apa poate afecta semnificativ gustul și aroma ceaiului, așadar pentru fiecare tip de ceai poate fi necesară o temperatură și o calitate diferită a apei. Acest tip de ceai poate fi deteriorat prin prepararea incorectă, de aceea recomandăm să urmați următoarele reguli:

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 90-100 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 60-180 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 1-2 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Este important să rețineți că fiecare tip de ceai tradițional are propriile caracteristici de preparare. Unele tipuri de ceai pot necesita o temperatură mai mare a apei, iar altele pot fi preparate doar într-un anumit mod. Prin urmare, se recomandă consultarea instrucțiunilor producătorului sau a unuia dintre consultanții noștri, care vă poate ajuta să alegeți metoda optimă de preparare. Și dacă aveți întrebări suplimentare, suntem întotdeauna bucuroși să le răspundem, scrieți-ne pe Telegram sau Whatsapp.


Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Gu Yi "Banzhang Jingdian Menghai Yuanwei", 357gr.

"Yuanwei" - numele dat ceaiului Pu-Erh din materie primă Ban Zhang, se traduce ca "gust natural", ce...
700.00 MDL

Ceainic Sama Doyo E-02, 750 ml, 0gr.

Acesta este ceainicul cel mai elegant din seria E. Capacul este detașabil, mânerul este comod și ant...
650.00 MDL

"Bi Lo Chun" (premium), 50gr.

Ceaiul verde chinezesc "Bi Luo Chun" face parte din categoria "Imperiale" și este recoltat în provin...
100.00 MDL

Cha Ji "Inelul puterii", 200gr.

"Inelul Puterii" - un Pu-Erh caracteristic și inflexibil de la fabrica de ceai Cha Ji. Acel ceai pe ...
400.00 MDL