Ceai de fructe în Chisinau

Ceaiurile din fructe, la fel ca și ceaiurile din plante, au o istorie îndelungată și diversă. Băuturile din fructe, fructe de pădure și fructe uscate au fost populare în diferite culturi de-a lungul secolelor. În Egiptul antic, de exemplu, oamenii beau sucuri și infuzii din fructe pentru a-și potoli setea și pentru a-și menține sănătatea. În Evul Mediu european, băuturile din fructe, cum ar fi compoturile și sucurile, erau de asemenea răspândite. Ceaiurile din fructe au devenit extrem de populare în secolul XX, când producătorii de ceai au început să experimenteze cu adăugarea diferitelor fructe, fructe de pădure și fructe uscate în produsele lor, pentru a satisface gusturile unei audiențe diverse și pentru a oferi noi și interesante combinații de arome.

Gustul și aroma amestecurilor de fructe variază în funcție de ingredientele utilizate. Acestea pot fi dulci, acide, amare sau chiar acrișoare, în funcție de fructele și fructele de pădure utilizate. Amestecurile de fructe pot fi făcute doar din ingrediente din fructe sau amestecate cu frunze de ceai, plante sau condimente pentru a crea noi senzații de gust. Ceaiurile populare includ cel de mere, care are un gust dulce și proaspăt și un parfum, cel de afine, care are un gust acrișor-dulce și un parfum de fructe de pădure, precum și ceaiurile tropicale, care conțin fructe exotice, cum ar fi mango, ananas și papaya.

Am găsit 8 ceaiuri pentru tine!

Mix de fructe «Mere-Iaurt», 50gr.

Amestec natural de fructe pe bază de lemongrass, bucăți de mere și ananas cu aromă de iaurt. Oferă plăcere atât în ​​forma caldă, cât și rece....
110.00 MDL

Mix de fructe «Visul portocalei», 50gr.

Amestec natural de fructe pe bază de mere cu adaos de felii de portocală, flori de gălbenele, frunze de căpșuni și mandarine și portocale sublimare. Proprietăți: Calmează...
90.00 MDL

Mix de fructe «Bora Bora», 50gr.

Amestec natural de fructe pe bază de trandafir sudanez cu adaos de stafide, coacăze negre, bucăți de mere și papaya, fructe de zmeură, căpșuni, petale de floarea-soarelui...
120.00 MDL

Mix de fructe «Simfonie de căpșuni», 50gr.

Amestec natural de fructe pe bază de hibiscus, cu adaos de bucăți de măceșe, mere, coajă de portocală și lămâie, iar boabele de căpșuni adaugă un bonus minunat și suculen...
90.00 MDL

Mix de fructe «Livada de cirese», 50gr.

Amestec natural de fructe pe bază de hibiscus, cu bucăți de măceșe, mere și cireșe, coajă de portocală și lămâie, petale de trandafir și floarea-soarelui. Immersează-te î...
90.00 MDL

Mix de fructe «Iepure nebun», 50gr.

Amestec natural de fructe pe bază de petale de trandafir sudanez cu adaos de bucăți de banane, fructe de coacăze și soc, petale de gălbenele și inimioare de zahăr. Un cea...
125.00 MDL

Mix de fructe «Fructe insolente», 50gr.

Amestecul de fructe, format din bucăți de mere, papaya, coacăze și petale de hibiscus, este ceea ce face ceaiul "Fructul obraznic" atât de bogat și de neobișnuit. În plus...
125.00 MDL

Mix de fructe «Goji», 50gr.

Boabele de goji, cunoscute și sub numele de "boabele fericirii" sau "boabele nemuririi", sunt un superaliment extrem de popular în Asia. Motivul entuziasmului în jurul ac...
60.00 MDL

Fapte interesante despre amestecurile de fructe pe care nu le cunoșteați

Ceaiurile de fructe sunt băuturi preparate din fructe sau fructe uscate și au un gust și un miros puternic de fructe. Iată câteva fapte interesante despre ceaiurile de fructe:

  • O selecție mare: Ceaiurile de fructe pot fi preparate dintr-o gamă largă de fructe și fructe de pădure, cum ar fi merele, zmeura, afinele, merișoarele, pepenele și multe altele. Fiecare fruct sau fruct de pădure îi oferă ceaiului un gust și un miros unic.
  • Fără cofeină: Amestecurile de fructe nu conțin cofeină, ceea ce le face o băutură excelentă pentru cei care doresc să evite efectele secundare nedorite asociate cu consumul de cofeină.
  • Bogate în vitamine: Multe ceaiuri de fructe sunt bogate în vitamine, în special vitaminele C și A, care au multe proprietăți benefice pentru sănătate.
  • O alternativă la sucuri: Amestecurile de fructe pot servi ca alternativă la sucuri, deoarece conțin mai puțin zahăr decât băuturile de fructe tradiționale.
  • Combinabile cu alte băuturi: Ceaiurile de fructe pot fi amestecate cu alte băuturi, cum ar fi ceaiul verde sau negru, pentru a crea combinații de gusturi mai complexe.
  • O băutură excelentă pentru iarnă: Ceaiurile de fructe pot fi încălzite și consumate fierbinți în timpul iernii, pentru a ajuta la încălzire și pentru a lupta împotriva frigului.
  • O băutură fără alcool pentru petreceri: Ceaiurile sunt o băutură excelentă fără alcool pentru petreceri și întâlniri, deoarece au un gust și un miros puternic și pot fi decorate cu bucăți de fructe și fructe de pădure.
  • Proprietăți benefice pentru sănătate: Fructele utilizate pentru a pregăti ceaiurile de fructe sunt bogate în vitamine, minerale și antioxidanți, care ajută la întărirea imunității și îmbunătățirea sănătății în general. De exemplu, afinele și merele sunt bogate în pectină, care ajută la controlul nivelului de colesterol din sânge, iar mango conține vitamina A și betacaroten, care ajută la menținerea unei pielii și a unei vederi sănătoase.

Ceaiul de fructe este o băutură nu doar delicioasă, ci și sănătoasă, care are o mulțime de arome și gusturi diverse. Poate fi preparat din multe fructe și are multe proprietăți benefice pentru sănătate. În plus, ceaiul de fructe poate fi consumat atât cald, cât și rece, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru orice moment al anului.