Ceai Mate «IQ», 50gr.

Regiune: Бразилия
(3 evaluări)
120.00 MDL

Băutura etnică sud-americană de yerba mate cu adaos de ginkgo, bucăți de guava, semințe de guarana, coajă de portocală, flori de portocal și malvă albastră. Proprietăți benefice: 1. Normalizează metabolismul și inhibă senzația de foame. 2. Este utilizată ca diuretic, contribuind la pierderea în greutate activă. 3. Are acțiune antihistaminică, reducând probabilitatea apariției reacțiilor alergice. 4. Concentrează atenția, stimulează activitatea cerebrală. 5. Întărește pereții vaselor de sânge (rutină), sporește imunitatea (vitamina C). Cum se prepară: 1. Umpleți un recipient de calabasă (un recipient tradițional din dovleac) aproximativ până la 2/3 din volum. 2. Înclinați calabasa și introduceți bombilla (un tub metalic tradițional). 3. Turnați puțină apă fierbinte (60-80°C), așteptați ca frunzele de yerba mate din straturile inferioare să se îmbibe și să se compacteze în jurul bombillei, apoi completați cu apă până la nivelul superior al frunzelor. 4. Beți imediat, procedura de reumplere poate fi repetată de 10-15 ori.

Caracteristici

  • Intensitate: 3/10
  • Concentratie la infuzare: 3/10
  • Tip ceai: Ceaiul de plante
Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare

Ceaiul de plante, cunoscut și sub denumirea de ceai fitoterapeutic sau ceai de plante, conține o mulțime de proprietăți benefice pentru sănătate. Cu toate acestea, pentru a obține beneficii maxime din acest tip de băutură, este important să-l preparați corect, luând în considerare mai mulți factori care pot afecta calitatea sa.

În primul rând, trebuie să acordați atenție calității apei utilizate pentru prepararea ceaiului de plante. Apa potabilă de calitate superioară sau apa filtrată cu un conținut scăzut de minerale sunt cele mai bune opțiuni. Acest tip de ceai este aproape imposibil să-l stricați, totuși recomandăm să urmați următoarele reguli:

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 2-4 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

În final, prepararea corectă a ceaiului reprezintă o modalitate de a obține beneficii maxime pentru sănătate și de a vă bucura de gustul și aroma sa bogată. Urmați regulile simple de preparare și acordați atenție calității apei și a vasului ales și veți putea să vă bucurați de toată bogăția gustului și aromei ceaiului de plante, precum și de beneficiile maxime pentru organism. Dacă aveți întrebări, suntem întotdeauna bucuroși să vă răspundem la ele, scrieți-ne pe Telegram sau Whatsapp.


Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

«Bing-cha verde», 357gr.

Bing-cha este o formă de Pu-Erh sub formă de disc rotund și plat, cu greutatea variind de la 100 de ...
2250.00 MDL

Ceainic Yixing «Sakura branch», 150 ml., 0gr.

Вариация на тему "трехногого из печи" Сан Зу Чуан Лу 三足传炉. Скорость слива средняя, ситечко есть. У...
975.00 MDL

To Cha «Fructul celor doi dragoni», 100gr.

Uitați-vă atent! Ambalajul a fost făcut asemănător cu cel de la Tulîn :-) Pentru un iubitor de ceai ...
325.00 MDL

«Imperiul de Aur», 500gr.

Oh! Această senzație uitată de confort. Extazul de la bunul vechi Gun Ting. Golden Palace - este fav...
1500.00 MDL