Ceai Rooibos «Capșuni», 50gr.

Regiune: China
(3 evaluări)
120.00 MDL

Rooibos (rooibos) cu adaos de bucăți de căpșuni, aromatizat cu frunze de coacăze și petale inflăcărate de flori de sălbăticiune. Încercați combinația de gust subtil, cu accente fructate și florale, a rooibosului cu un arome dulce delicat de căpșuni. Această băutură va plăcea iubitorilor de ceaiuri precum rooibos african clasic, portocală cu miere, căpșuni, kalahari, cireș cu migdale, poveste de iarnă, oolong cu lapte, tie guan yin, pu-erh, assam, darjeeling.

Caracteristici

  • Intensitate: 3/10
  • Concentratie la infuzare: 3/10
  • Tip ceai: Ceaiuri speciale/etnice
Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare

Ceaiurile tradiționale etnice, cunoscute și sub numele de 特色茶 (Tèsè chá), reprezintă o băutură unică, care are caracteristici speciale în timpul preparării. Fiecare tip de astfel de ceai are un gust și un aromă deosebite, care pot fi dezvăluite prin prepararea corectă.

Mai întâi de toate, ar trebui să acordați atenție vasei pe care o folosiți și, cel mai important, calității apei folosite pentru a prepara ceaiurile. Apa potabilă curată sau filtrată este cea mai bună alegere. Trebuie să luați în considerare că apa poate afecta semnificativ gustul și aroma ceaiului, așadar pentru fiecare tip de ceai poate fi necesară o temperatură și o calitate diferită a apei. Acest tip de ceai poate fi deteriorat prin prepararea incorectă, de aceea recomandăm să urmați următoarele reguli:

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 2-4 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Este important să rețineți că fiecare tip de ceai tradițional are propriile caracteristici de preparare. Unele tipuri de ceai pot necesita o temperatură mai mare a apei, iar altele pot fi preparate doar într-un anumit mod. Prin urmare, se recomandă consultarea instrucțiunilor producătorului sau a unuia dintre consultanții noștri, care vă poate ajuta să alegeți metoda optimă de preparare. Și dacă aveți întrebări suplimentare, suntem întotdeauna bucuroși să le răspundem, scrieți-ne pe Telegram sau Whatsapp.


Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Бомбилья «Туризмо» (21 см.) + складной ершик (23 см.), розового цвета, 1gr.

Представляем вам розовую бомбилью "Туризмо" (21 см.) вместе со складным ершиком (23 см.). Этот компл...
325.00 MDL

Ceainic de precizie Samadoyo S-055, 250 ml., 0gr.

Ceainicul pentru adevărații meșteri ai artei ceaiului. La 250 ml, greșeala în prepararea ceaiului es...
850.00 MDL

Матеро (калебас) «Черный Бриллиант», 350 мл., 1gr.

С этого момента и навсегда начинаем называть калебас - матеро, и переходим на português do Brasil-ак...
500.00 MDL

Jing Long tuo cha «Trei Pagode», 100gr.

Am ajuns și la Shengul "Trei Pagode". Este un ceai tânăr, îndrăzneț și plin de energie. Nu căutați a...
325.00 MDL