Adresa magazinului: Moldova, or. Chișinău, sectorul Botanica, strada Nicolae Zelinski 26/1

Telefon: +373 79 585 984

E-mail pentru contact: info@cha-dao.md

Program de lucru: Luni-Vineri 10:00-19:00; Sâmbătă 10:00-15:00; Duminică - închis

Ceai Rooibos "Kalahari", 50gr.

Regiune: Южная Африка
(5 evaluări)
120.00 MDL

Băutura etnică sud-africană "Rooibos Kalahari" este un rooibos clasic cu adaos de ceai verde, lapacho, bucăți de lemn de santal și ghimbir. Băutura are un gust și un aromă exotice. Proprietăți: Pentru femei, Pentru femeile însărcinate.

Caracteristici

  • Intensitate: 3/10
  • Anul producerii: 2021
  • Concentratie la infuzare: 3/10
  • Tip ceai: Ceaiuri speciale/etnice
Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare

Ceaiurile tradiționale etnice, cunoscute și sub numele de 特色茶 (Tèsè chá), reprezintă o băutură unică, care are caracteristici speciale în timpul preparării. Fiecare tip de astfel de ceai are un gust și un aromă deosebite, care pot fi dezvăluite prin prepararea corectă.

Mai întâi de toate, ar trebui să acordați atenție vasei pe care o folosiți și, cel mai important, calității apei folosite pentru a prepara ceaiurile. Apa potabilă curată sau filtrată este cea mai bună alegere. Trebuie să luați în considerare că apa poate afecta semnificativ gustul și aroma ceaiului, așadar pentru fiecare tip de ceai poate fi necesară o temperatură și o calitate diferită a apei. Acest tip de ceai poate fi deteriorat prin prepararea incorectă, de aceea recomandăm să urmați următoarele reguli:

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 2-4 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Este important să rețineți că fiecare tip de ceai tradițional are propriile caracteristici de preparare. Unele tipuri de ceai pot necesita o temperatură mai mare a apei, iar altele pot fi preparate doar într-un anumit mod. Prin urmare, se recomandă consultarea instrucțiunilor producătorului sau a unuia dintre consultanții noștri, care vă poate ajuta să alegeți metoda optimă de preparare. Și dacă aveți întrebări suplimentare, suntem întotdeauna bucuroși să le răspundem, scrieți-ne pe Telegram sau Whatsapp.


Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

To Cha "Tezhi T813", Tulin, 336gr.

O porție imensă de 336 de grame. Am redus intenționat prețul pentru a nu strica și a nu deteriora ac...
1500.00 MDL

"Phoenix și Dragon din Bingdao", 100gr.

Vă prezentăm încă un Fănix și un Dragon - de data aceasta din Bindao, un mic sat pe care localnicii ...
325.00 MDL

Gaiwan "Sadko", 180 ml., 50gr.

Lasă-mă să mă învăț cu acest minunat bol Gaiwan Sadko! Nu este doar un accesoriu de ceai, este o ade...
800.00 MDL

Sencha "Kalegawa", 50gr.

„Kagehava” este un ceai sencha japonez de cea mai înaltă calitate, cu un gust ușor amar și un aromat...
90.00 MDL