Ceai cu ghimbir, 50gr.

Regiune: --
(1 evaluare)
65.00 MDL

Ceaiul negru cu bucăți de ghimbir are un gust ușor condimentat care se împletește cu nuanțele nobile de miere ale ceaiului negru! Deține un aroma bogată și catifelată. Este ceaiul perfect pentru perioada toamnei și iernii. Încălzește, oferă energie și te umple de emoții pozitive! La infuzii prelungite, nu devine amar și nu capătă o astringență excesivă. Poate fi băut cu calm, fără adăugarea de zahăr! Această amestec combină un gust și un aromă excepțional, precum și beneficii semnificative pentru organism.

Caracteristici

  • Intensitate: 4/10
  • Concentratie la infuzare: 4/10
  • Tip ceai: Ceai negru cu adaosuri
Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare

Prepararea ceaiului negru cu adaosuri precum fructe uscate, plante, fructe de pădure și flori, permite obținerea nu numai a unui gust și a unui aromă unic, pe care nu le veți găsi în altă parte, ci și a elementelor nutritive suplimentare. Cu toate acestea, pentru a pregăti corect ceaiul negru, trebuie să luați în considerare câțiva factori importanți.

În primul rând, ar trebui să acordați atenție calității apei folosite pentru prepararea ceaiului. Apa îmbuteliată curată (cu un conținut scăzut de minerale) sau apa filtrată sunt cele mai bune alegeri. Pentru a vă bucura pe deplin de gust, vă recomandăm să utilizați ustensile de ceai din ceramică sau sticlă. Vesela din metal poate afecta gustul și aroma ceaiului. Acest tip de ceai este practic imposibil de stricat, cu toate acestea, vă recomandăm să urmați următoarele reguli:

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 85-95 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 60-240 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 1 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Nu trebuie să lăsați ceaiul cu adaosuri să fiarbă prea mult timp, deoarece acest lucru poate duce la amărăciune și prea multă intensitate în gust. Timpul ideal de infuzare a ceaiului negru cu adaosuri variază de la 30 de secunde la 3 minute (totul depinde de ceaiul pe care l-ați ales). De asemenea, nu ar trebui să adăugați prea multe adaosuri (zahăr, lămâie, lapte), deoarece acestea pot acoperi complet gustul și aroma ceaiului. Dacă aveți întrebări suplimentare, suntem întotdeauna bucuroși să le răspundem, scrieți-ne pe Telegram sau Whatsapp.


Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Oolong cu arome de ciocolată și vanilie, 50gr.

Acest ceai este pentru suflete romantice. Doar pentru ele! Dacă nu ești romantic, nu te uita nici mă...
180.00 MDL

Xia Guan «Norul violet», 100gr.

Lu Yu, în "Canonul ceaiului" său, a scris cu o delicatețe și înfrigurare specială despre frunzele pu...
575.00 MDL

Ceainic «Kyusu» HG, 380 ml., 0gr.

Un infuzor cu mâner lateral este numit "Kyusu" în Japonia și "ceainic japonez" în restul lumii. Dar ...
750.00 MDL

Haiwan «9948», 357gr.

Ați avut acele zile când vă simțiți atât de agitați încât este greu să vă opriți? Termene limită urg...
1750.00 MDL