Adresa magazinului: Moldova, or. Chișinău, sectorul Botanica, strada Nicolae Zelinski 26/1

Telefon: +373 79 585 984

E-mail pentru contact: info@cha-dao.md

Program de lucru: Luni-Vineri 10:00-19:00; Sâmbătă 10:00-15:00; Duminică - închis

"Saussep" (ceai de saussep), 50gr.

Regiune: Шри Ланка
(5 evaluări)
110.00 MDL

Soursop, cunoscut și sub numele de guanabana sau corossol, este un fruct exotic care crește în America de Sud și Centrală, precum și în unele regiuni din Asia și Africa. Acest fruct are o combinație unică de gust acru și dulce, precum și proprietăți nutritive și terapeutice. Ceaiul verde cu soursop devine tot mai popular datorită aromei sale speciale, gustului proaspăt și potențialelor beneficii pentru sănătate. Cel mai important lucru de știut despre ceaiul verde cu soursop este conținutul său ridicat de antioxidanți, vitamine și minerale, care pot contribui la întărirea sistemului imunitar, menținerea sănătății cardiovasculare și îmbunătățirea generală a organismului. Datorită prezenței ceaiului verde, băutura are și proprietăți de ardere a grăsimilor și antistres. Soursop conține vitaminele din grupa B, precum și vitaminele C, PP, E și K, care amplifică calitățile benefice ale băuturii. Ceaiul verde cu soursop nu este doar o băutură gustoasă și aromată, ci și o sursă puternică de substanțe benefice pentru menținerea sănătății și bunăstării.

Caracteristici

  • Intensitate: 3/10
  • Anul producerii: 2021
  • Concentratie la infuzare: 3/10
  • Tip ceai: Ceai verde cu adaosuri
Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare

Prepararea ceaiului verde cu adăugarea de fructe, cum ar fi zmeură, soursop, mango, pepene galben, pară, cireș înflorit și altele, nu numai că permite să te bucuri de gustul și aroma sa delicate, ci și să obții beneficii suplimentare pentru sănătate. Cu toate acestea, pentru a prepara corect ceaiul cu adăugarea de fructe, trebuie să luați în considerare câțiva factori importanți.

În primul rând, trebuie să acordați atenție calității apei folosite pentru prepararea ceaiului. Utilizarea apei de calitate inferioară poate afecta gustul și aroma ceaiului, precum și să îi reducă valoarea. Cel mai bine este să utilizați apă filtrată sau apă potabilă de înaltă calitate. De asemenea, trebuie să luați în considerare temperatura apei - temperatura optimă pentru ceaiul verde este între 75 și 85 de grade Celsius. Deși ceaiul verde este foarte greu de stricat, vă recomandăm să urmați următoarele reguli:

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 2-4 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

În final, prepararea corectă a ceaiului cu adăugarea de fructe permite să te bucuri de gustul și aroma sa delicate și să obții beneficii maxime pentru sănătate. Respectând regulile simple de preparare și acordând atenție calității apei și alegerii vasului (acest lucru este, de asemenea, important), puteți descoperi întreaga bogăție a gustului și aromei ceaiului verde, precum și obține beneficii maxime pentru organism. Dacă aveți întrebări suplimentare, vă stăm la dispoziție pe Telegram sau Whatsapp.


Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

"Cântec sălbatic în pustie", 100gr.

Culegătorii de ceai cântă adesea cântece în timpul muncii lor. Acestea sunt cântece lungi și melanco...
350.00 MDL

Ceainic HG "Green Leaf", 550 ml, 0gr.

Vesela ceainică - acestea au fost asociațiile pe care le-am avut când am văzut acest ceainic. Foarte...
750.00 MDL

Gaiwan Hammered Glass+ceramic, 150 ml., 0gr.

Gaiwan-ul mega pentru adevărații cunoscători. Tehnologia "hammered glass" (sticlă ciocănită) este o ...
650.00 MDL

Chahai HG QH-TC20 "Cru", 200 ml., 0gr.

Chahai meu preferat din sticlă ciocănită. Este destul de greu. Nu umpleți ceaiul până sus - va fi pr...
475.00 MDL