«Saussep» (ceai de saussep), 50gr.

Regiune: Шри Ланка
(7 evaluări)
110.00 MDL

Soursop, cunoscut și sub numele de guanabana sau corossol, este un fruct exotic care crește în America de Sud și Centrală, precum și în unele regiuni din Asia și Africa. Acest fruct are o combinație unică de gust acru și dulce, precum și proprietăți nutritive și terapeutice. Ceaiul verde cu soursop devine tot mai popular datorită aromei sale speciale, gustului proaspăt și potențialelor beneficii pentru sănătate. Cel mai important lucru de știut despre ceaiul verde cu soursop este conținutul său ridicat de antioxidanți, vitamine și minerale, care pot contribui la întărirea sistemului imunitar, menținerea sănătății cardiovasculare și îmbunătățirea generală a organismului. Datorită prezenței ceaiului verde, băutura are și proprietăți de ardere a grăsimilor și antistres. Soursop conține vitaminele din grupa B, precum și vitaminele C, PP, E și K, care amplifică calitățile benefice ale băuturii. Ceaiul verde cu soursop nu este doar o băutură gustoasă și aromată, ci și o sursă puternică de substanțe benefice pentru menținerea sănătății și bunăstării.

Caracteristici

  • Intensitate: 3/10
  • Concentratie la infuzare: 3/10
  • Tip ceai: Ceai verde cu adaosuri
Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare

Prepararea ceaiului verde cu adăugarea de fructe, cum ar fi zmeură, soursop, mango, pepene galben, pară, cireș înflorit și altele, nu numai că permite să te bucuri de gustul și aroma sa delicate, ci și să obții beneficii suplimentare pentru sănătate. Cu toate acestea, pentru a prepara corect ceaiul cu adăugarea de fructe, trebuie să luați în considerare câțiva factori importanți.

În primul rând, trebuie să acordați atenție calității apei folosite pentru prepararea ceaiului. Utilizarea apei de calitate inferioară poate afecta gustul și aroma ceaiului, precum și să îi reducă valoarea. Cel mai bine este să utilizați apă filtrată sau apă potabilă de înaltă calitate. De asemenea, trebuie să luați în considerare temperatura apei - temperatura optimă pentru ceaiul verde este între 75 și 85 de grade Celsius. Deși ceaiul verde este foarte greu de stricat, vă recomandăm să urmați următoarele reguli:

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 2-4 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

În final, prepararea corectă a ceaiului cu adăugarea de fructe permite să te bucuri de gustul și aroma sa delicate și să obții beneficii maxime pentru sănătate. Respectând regulile simple de preparare și acordând atenție calității apei și alegerii vasului (acest lucru este, de asemenea, important), puteți descoperi întreaga bogăție a gustului și aromei ceaiului verde, precum și obține beneficii maxime pentru organism. Dacă aveți întrebări suplimentare, vă stăm la dispoziție pe Telegram sau Whatsapp.


Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Финиковый кофе (кофе без кофеина), 100gr.

Финиковый кофе - это напиток, созданный из ферментированных финиковых косточек. Этот великолепный на...
460.00 MDL

Pudră de cacao «Roșu», 1000gr.

Într-adevăr, mulți oameni nu știu că cacao poate avea nuanțe diferite, variind de la maro deschis la...
550.00 MDL

«Băutul de ceai al bătrânilor», copaci vechi din Kunming, 357gr.

În ultima vreme ne străduim să alegem Pu-Erh-uri în perechi: Shen și Shu. Ca să nu separăm familia :...
875.00 MDL

Ceai de verbena cu lamaie, 50gr.

Verbena este un tonic, un remediu general de întărire și normalizare a metabolismului. Aceasta luptă...
70.00 MDL