Ceai verde cu adaosuri Păr alb de iasomie (Moly Bai Mao), 50gr.

Regiune: China
(1 evaluare)
150.00 MDL

Acest ceai de iasomie este făcut din frunze de ceai selecte care au fost maturate timp de câteva săptămâni împreună cu flori de iasomie, absorbându-le aroma. Este delicios, 100% natural și benefic. Fără arome artificiale. În plus, ceaiul nostru este cules și uscat cu dragoste de experții chinezi, care sunt pasionați de arta ceaiului. În schimb, și noi suntem la fel. Totul se schimbă, dar dragostea pentru ceaiul de iasomie rămâne neschimbată.

Caracteristici

  • Intensitate: 3/10
  • Concentratie la infuzare: 4/10
  • Tip ceai: Ceai verde cu adaosuri
Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare

Prepararea ceaiului verde cu adăugarea de fructe, cum ar fi zmeură, soursop, mango, pepene galben, pară, cireș înflorit și altele, nu numai că permite să te bucuri de gustul și aroma sa delicate, ci și să obții beneficii suplimentare pentru sănătate. Cu toate acestea, pentru a prepara corect ceaiul cu adăugarea de fructe, trebuie să luați în considerare câțiva factori importanți.

În primul rând, trebuie să acordați atenție calității apei folosite pentru prepararea ceaiului. Utilizarea apei de calitate inferioară poate afecta gustul și aroma ceaiului, precum și să îi reducă valoarea. Cel mai bine este să utilizați apă filtrată sau apă potabilă de înaltă calitate. De asemenea, trebuie să luați în considerare temperatura apei - temperatura optimă pentru ceaiul verde este între 75 și 85 de grade Celsius. Deși ceaiul verde este foarte greu de stricat, vă recomandăm să urmați următoarele reguli:

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 75-80 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-5 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 5-7 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

În final, prepararea corectă a ceaiului cu adăugarea de fructe permite să te bucuri de gustul și aroma sa delicate și să obții beneficii maxime pentru sănătate. Respectând regulile simple de preparare și acordând atenție calității apei și alegerii vasului (acest lucru este, de asemenea, important), puteți descoperi întreaga bogăție a gustului și aromei ceaiului verde, precum și obține beneficii maxime pentru organism. Dacă aveți întrebări suplimentare, vă stăm la dispoziție pe Telegram sau Whatsapp.


Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

«Medalion verde», 50gr.

Ceaiul special chinezesc din provincia Yunnan, maturat timp de cel puțin 2 ani, cu un aromă distinct...
140.00 MDL

«Extravaganță», 50gr.

Ceaiul "Feeria" este un ceai negru cu bucăți de papaya, ananas, căpșuni, petale de flori de malvă și...
110.00 MDL

«Băutul de ceai al bătrânilor», Kunming (copaci vechi), 357gr.

Trei bătrâni au decis să bea ceai, ce e atât de special aici? De ce trebuie să-i desenezi pe clătita...
925.00 MDL

«Căpșuni și cremă», 50gr.

Ceai verde chinezesc "pudră neagră" cu petale de hibiscus, bucățele de căpșuni și aromă de frișcă. P...
100.00 MDL