Adresa magazinului: Moldova, or. Chișinău, sectorul Botanica, strada Nicolae Zelinski 26/1

Telefon: +373 79 585 984

E-mail pentru contact: info@cha-dao.md

Program de lucru: Luni-Vineri 10:00-19:00; Sâmbătă 10:00-15:00; Duminică - închis

Gaiwan Hammered Glass+ceramic, 150 ml.

Regiune: China
(2 evaluări)
650.00 MDL

Gaiwan-ul mega pentru adevărații cunoscători. Tehnologia "hammered glass" (sticlă ciocănită) este o tendință modernă în vesela de sticlă. Asemănătoare combinației de porțelan și lemn din tradiția japoneză. Datorită bombelor de sticlă, gaiwan-ul nu arde mâinile. Și arată foarte frumos. Dacă din întâmplare aveți la dispoziție 2 ore pentru o adevărată ceremonie a ceaiului, atunci nu puteți face față fără un astfel de gaiwan. Cumpărați-l în speranța că veți avea cândva timp liber. Cine știe, poate brusc! Și voi nu sunteți pregătit...

Caracteristici

Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare

Alegerea corectă a ustensilelor de ceai este deosebit de importantă în prepararea unor ceaiuri de calitate. În acest proces, fiecare element joacă un rol, începând cu alegerea ceaiului și terminând cu utilizarea ustensilelor și instrumentelor adecvate.

Unul dintre cele mai importante elemente în prepararea ceaiului este vasul. Acesta afectează gustul, aroma și calitatea ceaiului. De exemplu, pentru a prepara un ceai verde sau galben, este mai bine să folosiți o gaiwan - o ustensilă tradițională de ceai din China. Aceasta este de obicei fabricată din lut (sau sticlă) și permite păstrarea gustului și aromei ceaiului, precum și evidențierea caracteristicilor acestuia.

Utilizarea ustensilelor specializate pentru prepararea ceaiului este foarte importantă pentru a evidenția gustul, aroma și calitatea acestuia. Acestea permit păstrarea și transmiterea tuturor caracteristicilor ceaiului, ceea ce face procesul de preparare mai confortabil, plăcut și mai ales interesant. Prin urmare, dacă doriți să vă bucurați de gustul autentic al ceaiului, asigurați-vă că alegeți ustensilele potrivite pentru prepararea sa. Nu uitați că ceaiul este o băutură care are cultura și tradițiile sale. Utilizarea ustensilelor și a instrumentelor potrivite vă va ajuta să vă bucurați de toate nuanțele și caracteristicile sale.

În plus, calitatea ustensilelor poate afecta sănătatea oamenilor. Unele materiale pot elibera substanțe dăunătoare la temperaturi ridicate sau la interacțiunea cu ceaiul. Prin urmare, trebuie să alegeți numai ustensile de calitate, care nu vor afecta sănătatea. Dacă aveți încă întrebări, suntem întotdeauna bucuroși să vă răspundem, scrieți-ne pe Telegram sau Whatsapp.


Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

"Melcul de aur", 50gr.

Ceaiul roșu chinezesc din provincia Hunan. Ceaiul "Melcul de aur" conține o cantitate mare de tips -...
170.00 MDL

Pu-erh presat (Bing Cha), 50gr.

Shu Puer "Budă de Aur" este un produs gustos și benefic. Este numit băutura longevității, dar este i...
175.00 MDL

Ceai Te Guan Yin presat "Inima", 50gr.

Faimosul oolong chinezesc Tie Guan Yin, într-o formă clasică porționată - tuocha (cuib), care permit...
188.00 MDL

Bol Yixing cu glazură, 40 ml., 0gr.

Am verificat personal capacitatea. Bolul a depășit planul cu 2 ml. Este un bol bun și comod....
150.00 MDL