Adresa magazinului: Moldova, or. Chișinău, sectorul Botanica, strada Nicolae Zelinski 26/1

Telefon: +373 79 585 984

E-mail pentru contact: info@cha-dao.md

Program de lucru: Luni-Vineri 10:00-19:00; Sâmbătă 10:00-15:00; Duminică - închis

Ceainic "Vulcan"

Regiune: China
(3 evaluări)
950.00 MDL

Cultura ceaiului nu stă pe loc. Apar metode noi de preparare și dispozitive noi. Vulkan face parte din această serie. Principiul de funcționare este următorul: - turnați apă în ceainic; - așezați ceaiul pe raftul de sus; - puneți pe foc (țineți minte că sticla de borosilicat poate face asta?). Apa începe să fiarbă, iar aburul urcă prin tubul de sticlă către "etajul doi". De acolo, infuzia se scurge înapoi în apa clocotită prin filtru. Ceaiul se prepară prin abur și este o minune absolută! În sensul că gustul este deosebit... Complet diferit față de orice altă metodă cunoscută de preparare. Poate doar puțin asemănător cu prepararea la rece - Cold-Brew. Ceaiul obținut este foarte delicat, moale. Nu am reușit să refac nicio infuzie. Poate a lipsit puțină răbdare sau poate că nu este posibil în acest mod. În orice caz, acum redescoperim toate nuanțele diferite ale aromelor ceaiurilor noastre. Fericiților posesori ai acestor ceainice, vă rugăm să ne împărtășiți observațiile voastre despre diferitele tipuri de ceai preparate în acest mod! P.S. Asigurați-vă că legați o sfoară la capac și mâner! Materialele folosite sunt sticlă de borosilicat și nailon.

Caracteristici

Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare

Alegerea corectă a ustensilelor de ceai este deosebit de importantă în prepararea unor ceaiuri de calitate. În acest proces, fiecare element joacă un rol, începând cu alegerea ceaiului și terminând cu utilizarea ustensilelor și instrumentelor adecvate.

Unul dintre cele mai importante elemente în prepararea ceaiului este vasul. Acesta afectează gustul, aroma și calitatea ceaiului. De exemplu, pentru a prepara un ceai verde sau galben, este mai bine să folosiți o gaiwan - o ustensilă tradițională de ceai din China. Aceasta este de obicei fabricată din lut (sau sticlă) și permite păstrarea gustului și aromei ceaiului, precum și evidențierea caracteristicilor acestuia.

Utilizarea ustensilelor specializate pentru prepararea ceaiului este foarte importantă pentru a evidenția gustul, aroma și calitatea acestuia. Acestea permit păstrarea și transmiterea tuturor caracteristicilor ceaiului, ceea ce face procesul de preparare mai confortabil, plăcut și mai ales interesant. Prin urmare, dacă doriți să vă bucurați de gustul autentic al ceaiului, asigurați-vă că alegeți ustensilele potrivite pentru prepararea sa. Nu uitați că ceaiul este o băutură care are cultura și tradițiile sale. Utilizarea ustensilelor și a instrumentelor potrivite vă va ajuta să vă bucurați de toate nuanțele și caracteristicile sale.

În plus, calitatea ustensilelor poate afecta sănătatea oamenilor. Unele materiale pot elibera substanțe dăunătoare la temperaturi ridicate sau la interacțiunea cu ceaiul. Prin urmare, trebuie să alegeți numai ustensile de calitate, care nu vor afecta sănătatea. Dacă aveți încă întrebări, suntem întotdeauna bucuroși să vă răspundem, scrieți-ne pe Telegram sau Whatsapp.


Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

"Nori zburători", Lincang, Bandon, 357gr.

Bendon - un sat din estul Lincangului. Nu este un loc foarte cunoscut. Există puțini copaci care cre...
975.00 MDL

Jing Long tuo cha "Trei Pagode", 100gr.

Am ajuns și la Shengul "Trei Pagode". Este un ceai tânăr, îndrăzneț și plin de energie. Nu căutați a...
325.00 MDL

Ceai "Menta Marocană", 50gr.

"Ceaiul de mentă marocană" este un ceai verde cu adaos de mentă de grădină. Are un gust și un aromă ...
90.00 MDL

Mix de fructe "Goji", 50gr.

Boabele de goji, cunoscute și sub numele de "boabele fericirii" sau "boabele nemuririi", sunt un sup...
60.00 MDL