Ceainic «Vulcan»

Regiune: China
(3 evaluări)
Indisponibil

Cultura ceaiului nu stă pe loc. Apar metode noi de preparare și dispozitive noi. Vulkan face parte din această serie. Principiul de funcționare este următorul: - turnați apă în ceainic; - așezați ceaiul pe raftul de sus; - puneți pe foc (țineți minte că sticla de borosilicat poate face asta?). Apa începe să fiarbă, iar aburul urcă prin tubul de sticlă către "etajul doi". De acolo, infuzia se scurge înapoi în apa clocotită prin filtru. Ceaiul se prepară prin abur și este o minune absolută! În sensul că gustul este deosebit... Complet diferit față de orice altă metodă cunoscută de preparare. Poate doar puțin asemănător cu prepararea la rece - Cold-Brew. Ceaiul obținut este foarte delicat, moale. Nu am reușit să refac nicio infuzie. Poate a lipsit puțină răbdare sau poate că nu este posibil în acest mod. În orice caz, acum redescoperim toate nuanțele diferite ale aromelor ceaiurilor noastre. Fericiților posesori ai acestor ceainice, vă rugăm să ne împărtășiți observațiile voastre despre diferitele tipuri de ceai preparate în acest mod! P.S. Asigurați-vă că legați o sfoară la capac și mâner! Materialele folosite sunt sticlă de borosilicat și nailon.

Caracteristici suplimentare

Cum se prepară corect


Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

«Templul Raiului Bingdao», 357gr.

Principalul factor care determină calitatea Pu-erh este totuși materia primă. Un bun meșteșugar va p...
1000.00 MDL

«Saussep» (ceai de saussep), 50gr.

Soursop, cunoscut și sub numele de guanabana sau corossol, este un fruct exotic care crește în Ameri...
110.00 MDL

«Pasiune», 50gr.

"Passiunea" este un ceai negru din India. În buchetul său veți găsi bucăți de ananas, caise și petal...
140.00 MDL

«Vitanakande», 50gr.

Ceaiul negru din Ceylon de pe una dintre cele mai prestigioase plantații - New Vithanakande. Energiz...
90.00 MDL