Adresa magazinului: Moldova, or. Chișinău, sectorul Botanica, strada Nicolae Zelinski 26/1

Telefon: +373 79 585 984

E-mail pentru contact: info@cha-dao.md

Program de lucru: Luni-Vineri 10:00-19:00; Sâmbătă 10:00-15:00; Duminică - închis

Gaiwan "Păpădie", 150 ml.

Regiune: China
(1 evaluare)
900.00 MDL

Hei, prieteni ai ceaiului, v-ați dorit vreodată să vă simțiți ca și cum ați bea ceai pe o pajiște liniștită, în mijlocul unei floricele de păpădie? Starea de spirit a păpădiei - un gaiwan perfect realizat - este vasul ideal pentru infuzarea și savurarea ceaiului vostru preferat. Fabricat din porțelan de înaltă calitate, suficient de rezistent pentru a rezista trecerii timpului, cu un design elegant. Aceste delicate flori de păpădie sunt adevărate opere de artă, care evocă o senzație de liniște și calm. Și cum lumina pătrunde prin porțelan atunci când îl ridicați spre soare? Este ca și cum ai ține în mână o bucată din natură. Dar nu lăsați frumusețea să vă înșele - acest gaiwan este făcut pentru a fi folosit. Forma lui este perfectă pentru infuzarea și degustarea ceaiului. Deci, dacă sunteți un iubitor de ceai experimentat sau pur și simplu doriți să adăugați o notă de eleganță în rutina voastră de zi cu zi, gaiwanul din porțelan "Starea de spirit a păpădiei" este alegerea perfectă. Comandați-l astăzi și aduceți o bucată de natură în casa voastră!

Caracteristici

Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare

Alegerea corectă a ustensilelor de ceai este deosebit de importantă în prepararea unor ceaiuri de calitate. În acest proces, fiecare element joacă un rol, începând cu alegerea ceaiului și terminând cu utilizarea ustensilelor și instrumentelor adecvate.

Unul dintre cele mai importante elemente în prepararea ceaiului este vasul. Acesta afectează gustul, aroma și calitatea ceaiului. De exemplu, pentru a prepara un ceai verde sau galben, este mai bine să folosiți o gaiwan - o ustensilă tradițională de ceai din China. Aceasta este de obicei fabricată din lut (sau sticlă) și permite păstrarea gustului și aromei ceaiului, precum și evidențierea caracteristicilor acestuia.

Utilizarea ustensilelor specializate pentru prepararea ceaiului este foarte importantă pentru a evidenția gustul, aroma și calitatea acestuia. Acestea permit păstrarea și transmiterea tuturor caracteristicilor ceaiului, ceea ce face procesul de preparare mai confortabil, plăcut și mai ales interesant. Prin urmare, dacă doriți să vă bucurați de gustul autentic al ceaiului, asigurați-vă că alegeți ustensilele potrivite pentru prepararea sa. Nu uitați că ceaiul este o băutură care are cultura și tradițiile sale. Utilizarea ustensilelor și a instrumentelor potrivite vă va ajuta să vă bucurați de toate nuanțele și caracteristicile sale.

În plus, calitatea ustensilelor poate afecta sănătatea oamenilor. Unele materiale pot elibera substanțe dăunătoare la temperaturi ridicate sau la interacțiunea cu ceaiul. Prin urmare, trebuie să alegeți numai ustensile de calitate, care nu vor afecta sănătatea. Dacă aveți încă întrebări, suntem întotdeauna bucuroși să vă răspundem, scrieți-ne pe Telegram sau Whatsapp.


Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Mix de fructe "Simfonie de căpșuni", 50gr.

Amestec natural de fructe pe bază de hibiscus, cu adaos de bucăți de măceșe, mere, coajă de portocal...
90.00 MDL

Bol Yixing cu glazură, 40 ml., 0gr.

Am verificat personal capacitatea. Bolul a depășit planul cu 2 ml. Este un bol bun și comod....
150.00 MDL

Ceai GABA (light), 50gr.

GABA este un ceai procesat folosind tehnologii moderne dezvoltate încă din 1987 de către profesorul ...
200.00 MDL

"Silvia", 50gr.

Ceaiul negru vietnamez cu bucăți de stafide, coacăze roșii, afine, merișoare și mur. Această combina...
150.00 MDL