Mix de fructe «Goji», 50gr.

Regiune: China
(3 evaluări)
60.00 MDL

Boabele de goji, cunoscute și sub numele de "boabele fericirii" sau "boabele nemuririi", sunt un superaliment extrem de popular în Asia. Motivul entuziasmului în jurul acestor boabe, care la prima vedere nu par diferite de altele, constă în compoziția lor unică de componente naturale, care le conferă proprietăți cu adevărat miraculoase. Aceste boabe conțin 21 de minerale (cum ar fi fierul, zincul, iodul) și 18 aminoacizi (mai mult decât în ​​polenul de albine), dintre care opt nu sunt produse de organismul uman. Ele conțin vitaminele B1, B2, B6 și E. Cantitatea de vitamina C din boabele de goji este de 500 de ori mai mare decât într-o portocală, iar cantitatea de fier este de 15 ori mai mare decât în spanac. Cercetătorii au descoperit în goji patru polizaharide indispensabile (LBP-1, LBP-2, LBP-3, LBP-4), care nu se regăsesc în niciun alt aliment. Proprietăți benefice: Conținutul crescut de vitamina C sporește proprietățile de protecție ale organismului, iar beta-carotenul contribuie la îmbunătățirea vederii. Vitaminele din grupul B: B1, B2, B6, B9, îmbunătățesc metabolismul și normalizează funcționarea sistemului nervos. Vitamina E, conținută în cantități ridicate în fructele de goji, contribuie la rejuvenarea organismului. Acidul linoleic arde grăsimile, ceea ce permite utilizarea fructelor pentru pierderea în greutate. Cantitatea mare de fier ajută la creșterea nivelului de hemoglobină. Proprietăți: Calmează, Revigorează, Pentru pierderea în greutate, Pentru femei, Pentru femeile însărcinate.

Caracteristici

  • Intensitate: 3/10
  • Concentratie la infuzare: 3/10
  • Tip ceai: Ceai de fructe
Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare

Ceaiurile de fructe, cunoscute și sub numele de amestecuri de fructe, sunt o băutură populară în întreaga lume, care poate fi savurată atât caldă, cât și rece (da, există metoda de a prepara ceaiul prin infuzare la rece). Cu toate acestea, pentru a obține maximum de plăcere și beneficii din ceaiurile de fructe, este important să le preparăm corect.

Calitatea apei este unul dintre factorii cheie care pot afecta gustul și aroma ceaiurilor de fructe. Utilizarea apei de calitate scăzută poate afecta rezultatul final. De exemplu, apa care conține o cantitate mare de clor poate avea un efect negativ asupra gustului și aromei ceaiului. Cea mai bună alegere pentru prepararea ceaiurilor de fructe este apa potabilă curată sau apa filtrată. Acestea conțin o cantitate minimă de impurități și contaminanți, ceea ce permite să se dezvolte mai bine gustul și aroma ceaiului. În plus, ar trebui să ținem cont că calitatea apei poate varia în funcție de locație și sursă. Acest tip de ceai este practic imposibil de stricat, totuși vă recomandăm să urmați următoarele reguli:

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 2-4 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

În final, prepararea corectă a amestecurilor de fructe ne permite să savurăm gustul și aroma lor strălucitoare și suculentă și să obținem beneficii suplimentare pentru sănătate. Urmarind regulile simple de preparare și acordând atenție calității apei și a vasului ales, putem dezvălui toată bogăția gustului și aromei. Nu este necesar să exagerăm cu cantitatea de ceai sau să adăugăm prea mult zahăr sau miere, deoarece acest lucru poate acoperi complet gustul și aroma ceaiului. Dacă aveți și alte întrebări, suntem întotdeauna bucuroși să vă răspundem la ele, scrieți-ne în Telegram sau Whatsapp.


Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Earl Grey cu Jasmine, 50gr.

Amestec de ceai indian Darjeeling și ceai negru chinezesc cu adaos de petale de iasomie, aromatizat ...
130.00 MDL

Ceainic Yixing «Xi Shi», 135 ml (3 culori), 0gr.

Ordnat și modest. Un ceainic miniatural foarte plăcut. Perfect pentru experimente cu ceai....
450.00 MDL

Пиала «Пень удачи», 50 мл., 1gr.

Представляем вам великолепную пиалу "Пень удачи" объемом 50 мл. Это уникальное изделие имеет форму н...
325.00 MDL

Bulangshan «Armonia apei», 357gr.

Acest Sheng tânăr, dar deja serios, este produs în Manhai la fabrica Bulangshan Gu Men, care înseamn...
950.00 MDL