Adresa magazinului: Moldova, or. Chișinău, sectorul Botanica, strada Nicolae Zelinski 26/1

Telefon: +373 79 585 984

E-mail pentru contact: info@cha-dao.md

Program de lucru: Luni-Vineri 10:00-19:00; Sâmbătă 10:00-15:00; Duminică - închis

Mix de fructe "Fructe drăguțe", 100gr.

Regiune: --
(2 evaluări)
Indisponibil

"Милый Фрукт" - состоит из каркадэ, плодов шиповника, кусочков яблока, изюма и натуральных масел для ароматизации. Фиолетовый настой имеет кисловато-фруктовый вкус и яркий фруктовый аромат. Чай богат органическими кислотами, сахарами, флавоноидами, витаминами (C, A, группы B, PP) и микроэлементами, регулирует кровяное давление, укрепляет стенки сосудов, обладает спазмолитическими, желчегонными, бактерицидными, противовоспалительными и противоаллергическими свойствами, способствует выведению шлаков и токсинов из организма, нормализует пищеварение и обмен веществ. В горячем виде напиток повышает давление, а в холодном понижает.

Caracteristici

  • Intensitate: 3/10
  • Anul producerii: 2020
  • Concentratie la infuzare: 3/10
  • Tip ceai: Ceai de fructe

Informații suplimentare

Ceaiurile de fructe, cunoscute și sub numele de amestecuri de fructe, sunt o băutură populară în întreaga lume, care poate fi savurată atât caldă, cât și rece (da, există metoda de a prepara ceaiul prin infuzare la rece). Cu toate acestea, pentru a obține maximum de plăcere și beneficii din ceaiurile de fructe, este important să le preparăm corect.

Calitatea apei este unul dintre factorii cheie care pot afecta gustul și aroma ceaiurilor de fructe. Utilizarea apei de calitate scăzută poate afecta rezultatul final. De exemplu, apa care conține o cantitate mare de clor poate avea un efect negativ asupra gustului și aromei ceaiului. Cea mai bună alegere pentru prepararea ceaiurilor de fructe este apa potabilă curată sau apa filtrată. Acestea conțin o cantitate minimă de impurități și contaminanți, ceea ce permite să se dezvolte mai bine gustul și aroma ceaiului. În plus, ar trebui să ținem cont că calitatea apei poate varia în funcție de locație și sursă. Acest tip de ceai este practic imposibil de stricat, totuși vă recomandăm să urmați următoarele reguli:

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 85-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 60-240 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 1 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

În final, prepararea corectă a amestecurilor de fructe ne permite să savurăm gustul și aroma lor strălucitoare și suculentă și să obținem beneficii suplimentare pentru sănătate. Urmarind regulile simple de preparare și acordând atenție calității apei și a vasului ales, putem dezvălui toată bogăția gustului și aromei. Nu este necesar să exagerăm cu cantitatea de ceai sau să adăugăm prea mult zahăr sau miere, deoarece acest lucru poate acoperi complet gustul și aroma ceaiului. Dacă aveți și alte întrebări, suntem întotdeauna bucuroși să vă răspundem la ele, scrieți-ne în Telegram sau Whatsapp.


Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Bombilla "Muelle", 17,5 cm., 0gr.

O bombilha din oțel inoxidabil. Conturul său moale, cu un sistem de construcție pe arc, este perfect...
250.00 MDL

"Cântec sălbatic în pustie", 100gr.

Culegătorii de ceai cântă adesea cântece în timpul muncii lor. Acestea sunt cântece lungi și melanco...
350.00 MDL

Wu Xing "Metal", 200gr.

Baza rețetei constă în materie primă din regiunea Manhai, culesă în timpul primăverii timpurii. Aici...
400.00 MDL

"Flori de Lotus", 357gr.

Este acel caz în care plătiți doar pentru ceai. Nici brand, nici ambalaj, nici strategii de marketin...
2200.00 MDL