Adresa magazinului: Moldova, or. Chișinău, sectorul Botanica, strada Nicolae Zelinski 26/1

Telefon: +373 79 585 984

E-mail pentru contact: info@cha-dao.md

Program de lucru: Luni-Vineri 10:00-19:00; Sâmbătă 10:00-15:00; Duminică - închis

GABA Alishan (de înaltă calitate, antistres), 100gr.

Regiune: Taiwan
(2 evaluări)
Indisponibil

Ceaiul GABA (Gabaron - Габарон, Gaba-tea - Габа-чай, Cui Yu Lun Cha - Цзя У Лун ча, Jin Bai Lun Cha - Цзинь Бай Лун ча, 佳叶龙茶) - acest grup relativ tânăr de ceaiuri a câștigat popularitate în lume. Ceaiul GABA este alegerea frecventă nu doar printre iubitorii de ceai, ci și printre cei interesați de sursele naturale organice pentru menținerea sănătății și frumuseții. Ceaiurile GABA au un gust plăcut distinctiv. Pentru prepararea ceaiurilor GABA puteți alege orice metodă de infuzare și puteți utiliza apă cu temperatură între 25-95°C. Prin infuzarea la temperatura de 25-50°C, veți obține toate substanțele benefice specifice ceaiului (flavonoide, catechine, fenoli, teanină, GABA), iar prin infuzarea cu apă mai caldă (75-95°C), concentrarea de GABA în infuzie va fi mai mare, precum și cantitatea de uleiuri esențiale.

Caracteristici

  • Intensitate: 5/10
  • Anul producerii: 2021
  • Concentratie la infuzare: 6/10
  • Tip ceai: Gaba Oolong

Informații suplimentare

Ceaiul Gabba este una dintre cele mai populare varietăți de ceai din Taiwan, care este foarte apreciat în întreaga lume. Acesta conține un conținut ridicat de antioxidanți și alte substanțe benefice pentru sănătate, care pot avea un efect favorabil asupra sănătății. Prepararea corectă a ceaiului Gabba este cheia pentru a savura gustul și aroma sa bogată, precum și pentru a obține beneficiile maxime pentru sănătate.

În primul și cel mai important rând, trebuie să acordați atenție calității apei. Apa trebuie să fie curată și proaspătă, fără impurități și mirosuri (cum ar fi clorul). Cel mai des se folosește apă îmbuteliată ne-carbonată sau apă filtrată. Dacă apa are un gust puternic, o duritate ridicată sau un miros neplăcut, acest lucru poate afecta gustul și aroma ceaiului, afectându-i calitatea și chiar ruinând experiența de savurare. Gabba (alb, negru sau Alishan) este foarte greu de deteriorat, dar totuși vă recomandăm să urmați următoarele reguli:

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-95 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 15-50 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 3-5 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

În final, prepararea corectă (prin metoda turnării) este cheia pentru a obține o plăcere maximă din gustul și aroma acestui băutură unică, precum și pentru a obține toate beneficiile sale pentru sănătate. Trebuie să luați în considerare temperatura apei, timpul de preparare și calitatea apei. Respectând aceste reguli simple, puteți să vă bucurați de gustul bogat și plăcut al ceaiului Gabba, care are diferite variații în funcție de tipul său (alb, negru sau Alishan). De asemenea, trebuie să țineți cont că fiecare tip are propriul profil de gust unic și propriul mod de preparare. De exemplu, Gabba alb are un gust mai dulce și floral decât Gabba negru, care are un gust mai bogat și amărui. Dacă aveți alte întrebări, suntem întotdeauna bucuroși să vă răspundem, scrieți-ne pe Telegram sau Whatsapp.


Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Pudră de cacao "Negru", 1000gr.

"Negru" de la WOW CACAO este o pudră de cacao neagră unică, cu conținut redus de unt de cacao, perfe...
500.00 MDL

Haiwan "9948", 357gr.

Ați avut acele zile când vă simțiți atât de agitați încât este greu să vă opriți? Termene limită urg...
1750.00 MDL

"Extravaganță", 50gr.

Ceaiul "Feeria" este un ceai negru cu bucăți de papaya, ananas, căpșuni, petale de flori de malvă și...
110.00 MDL

Ceainic Sama Doyo EC-21, 350 ml, 0gr.

Acesta este comoara noastră. Puteți lua un mini-ceainic la birou și să nu îl împărțiți cu nimeni. Ar...
750.00 MDL