GABA Alishan (de înaltă calitate, antistres), 100gr.

Regiune: Taiwan
(2 evaluări)
Indisponibil

Ceaiul GABA (Gabaron - Габарон, Gaba-tea - Габа-чай, Cui Yu Lun Cha - Цзя У Лун ча, Jin Bai Lun Cha - Цзинь Бай Лун ча, 佳叶龙茶) - acest grup relativ tânăr de ceaiuri a câștigat popularitate în lume. Ceaiul GABA este alegerea frecventă nu doar printre iubitorii de ceai, ci și printre cei interesați de sursele naturale organice pentru menținerea sănătății și frumuseții. Ceaiurile GABA au un gust plăcut distinctiv. Pentru prepararea ceaiurilor GABA puteți alege orice metodă de infuzare și puteți utiliza apă cu temperatură între 25-95°C. Prin infuzarea la temperatura de 25-50°C, veți obține toate substanțele benefice specifice ceaiului (flavonoide, catechine, fenoli, teanină, GABA), iar prin infuzarea cu apă mai caldă (75-95°C), concentrarea de GABA în infuzie va fi mai mare, precum și cantitatea de uleiuri esențiale.

Caracteristici

  • Intensitate: 5/10
  • Concentratie la infuzare: 6/10
  • Tip ceai: Gaba Oolong

Informații suplimentare

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-95 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 15-50 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 3-5 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

«Spa Wellness», 50gr.

Amestec natural de plante, format din bucăți de mango, lemongrass, frunze de mentă și de verbena, bu...
85.00 MDL

Yunnan «Orez», minituo, 6gr.

Shu Puer din Yunnan cu orez (minituo) – un ceai comparabil cu primul sărut, imposibil de uitat. Imag...
15.00 MDL

«Templul Raiului Bingdao», 357gr.

Bindao sau Islandia - un sat vechi de ceai situat în districtul Shuangjiang. Este renumit pentru cea...
900.00 MDL

Gaiwan CHIKAO CK-123S, 100 ml.

Descoperiți Gaiwan-ul de sticlă CHIKAO CK-123S cu un volum de 100 ml, o adevărată operă de artă în l...
350.00 MDL