Ceai negru cu adaosuri «Silvia», 50gr.

Regiune: Vietnam
(1 evaluare)
Preț: 150.00 MDL

Ceaiul negru vietnamez cu bucăți de stafide, coacăze roșii, afine, merișoare și mur. Această combinație de fructe va rămâne mult timp în memoria ta!

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 3/10
  • Concentratie la infuzare: 3/10
  • Tip ceai: Ceai negru cu adaosuri

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 1 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Jin Lun «Osmanthus», minituo cu flori de arbore de scorțișoară, 6gr.

Shu Puer "Jin Lun" cu osmanthus - minituo-uri elegante, decorate cu petale parfumate de osmanthus. A...
20.00 MDL

Palatul Pu-erh «Muguri de aur», 100gr.

Shu Puer - "artilerie grea" printre soiurile de ceai. Se distinge prin gustul său bogat de lemn și p...
400.00 MDL

«Extravaganza», 50gr.

Ceaiul chinezesc Sencha, care conține mugur de ceai, cu adaos de petale de trandafir și de malvă alb...
125.00 MDL

«Bora Bora», 50gr.

Amestec natural de fructe pe bază de trandafir sudanez cu adaos de stafide, coacăze negre, bucăți de...
150.00 MDL