Adresa magazinului: Moldova, or. Chișinău, sectorul Botanica, strada Nicolae Zelinski 26/1

Telefon: +373 79 585 984

E-mail pentru contact: info@cha-dao.md

Program de lucru: Luni-Vineri 10:00-19:00; Sâmbătă 10:00-15:00; Duminică - închis

Ciocolata calda "Cacao Mill Classic", 1000gr.

Regiune: Netherlands
(1 evaluare)
550.00 MDL

Vă prezentăm ciocolata fierbinte "Cacao Mill Classic" de la producătorul Cacao Mill din Țările de Jos, special creată pentru persoanele ocupate, care își prețuiesc timpul, dar nu doresc să facă compromisuri în ceea ce privește calitatea și gustul. Fiecare ambalaj de 1 kg conține 40 de pliculețe de 25 de grame, perfecte pentru o singură porție. Acum nu mai trebuie să măsurați și să cântăriți ingredientele, pur și simplu luați un pliculeț și bucurați-vă de o ciocolată fierbinte aromată în orice moment! Ciocolata fierbinte "Cacao Mill Classic" combină aroma și gustul bogat al boabelor de cacao de înaltă calitate și are proprietăți benefice datorită conținutului ridicat de antioxidanți și minerale. Pentru a pregăti băutura, pur și simplu dizolvați conținutul pliculețului în lapte fierbinte sau apă, în funcție de preferințele dumneavoastră. Bucurați-vă de gustul rafinat al ciocolatei fierbinți "Cacao Mill Classic" în orice moment în care aveți nevoie să vă încălziți sau să vă ridicați starea de spirit. Lăsați aroma și gustul magice ale cacao-ului să intre în viața dumneavoastră!

Caracteristici

Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare

Pudra de cacao este unul dintre cele mai îndrăgite și versatile ingrediente pentru prepararea băuturilor calde cu ciocolată. Cu toate acestea, pentru a obține un cacao delicios și intens, este important să urmați anumite reguli în timpul preparării. În acest articol, vom analiza regulile de bază care se potrivesc pentru orice situație și vă vor ajuta să pregătiți cacao perfectă.

  • Alegerea pudrei de cacao: În primul rând, alegeți o pudră de cacao de calitate fără aditivi și zahăr. Cu cât conținutul de cacao este mai mare, cu atât băutura va fi mai intensă și aromată.
  • Raportul dintre pudra de cacao și apă (sau lapte): De obicei, se recomandă utilizarea a 2 lingurițe de pudră de cacao și 200-250 ml lichid pentru prepararea unei porții de ciocolată caldă. Cu toate acestea, puteți experimenta cu proporțiile pentru a găsi gustul perfect pentru dvs.
  • Apă sau lapte: Ciocolata caldă poate fi preparată atât cu apă, cât și cu lapte. Laptele conferă băuturii un gust mai cremos și intens, în timp ce apa o face ușoară și răcoritoare. Alegerea depinde de preferințele și restricțiile dvs. alimentare.
  • Încălzirea lichidului: Înainte de a adăuga pudra de cacao, încălziți apa sau laptele la o temperatură de aproximativ 70-80°C. Acest lucru va păstra proprietățile benefice și aroma cacaoului. Nu aduceți lichidul la punctul de fierbere, deoarece acest lucru poate face băutura amară și mai puțin gustoasă.
  • Dizolvarea pudrei de cacao: Adăugați pudra de cacao în lichidul încălzit, amestecând încontinuu pentru a evita formarea de cocoloașe. De asemenea, puteți amesteca mai întâi pudra de cacao cu o cantitate mică de apă fierbinte sau lapte pentru a obține o pastă, apoi adăugați restul lichidului.
  • Zahăr și îndulcitori: Pudra de cacao poate fi destul de amară, așa că adăugați zahăr sau alt îndulcitor după gust. Puteți folosi zahăr obișnuit, miere, agavă, stevia sau alte îndulcitori alternativi în funcție de preferințele și restricțiile dvs. alimentare.
  • Arome: Pentru a conferi ciocolatei calde un gust special, puteți adăuga condimente și esențe. Opțiuni populare includ scorțișoară, vanilie, nucșoară, cardamom, chili sau chiar mentă. Experimentați cu diferite combinații pentru a găsi cea mai bună combinație pentru dvs.
  • Bătând băutura: Pentru a face băutura și mai pufoasă și cremoasă, amestecați-o cu un mixer sau un tel timp de câteva minute. Aceasta va adăuga aer și va face ciocolata caldă asemănătoare cu un mousse de ciocolată.
  • Servirea: Serviți ciocolata caldă în cești sau căni preîncălzite pentru a o menține cât mai caldă posibil. De asemenea, puteți decora marginile ceștilor cu zahăr sau pudră de cacao pentru o prezentare elegantă.

Prepararea ciocolatei calde perfecte din pudră de cacao poate fi simplă și distractivă dacă urmați regulile de bază și experimentați cu ingrediente. Fiți creativi și savurați o băutură delicioasă și confortabilă cu ciocolată în zilele reci sau pur și simplu atunci când doriți ceva special.


Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Earl Grey "Floare albastră", 50gr.

„Earl Grey Blue Flower” este un ceai negru din Ceilão îndrăgit de multă vreme, cu petale de violete ...
125.00 MDL

"Cinci Lilieci", 357gr.

Ceea ce face degustarea noilor ceaiuri atât de interesantă este că poți căuta surprize ascunse. Mult...
1200.00 MDL

"Bing-cha verde", 357gr.

Bing-cha este o formă de Pu-Erh sub formă de disc rotund și plat, cu greutatea variind de la 100 de ...
2250.00 MDL

"Calitate superioară" presat Pu-erh, Menghai, 100gr.

Pu-Erh de calitate exemplară de la legendarul fabricant Menhai. 100 de grame de perfecțiune. Materie...
345.00 MDL