Ciocolata fierbinte «Good To Go», 1000gr.

Regiune: Netherlands
(1 evaluare)
450.00 MDL

Vă prezentăm ciocolata fierbinte Good To Go de la WOW CACAO, Olanda. Într-un ambalaj de 1 kg al acestei băuturi delicioase, care conține 30% cacao și 20-22% unt de cacao, puteți savura o ceașcă de ciocolată fierbinte în doar 25 de secunde! Cum să pregătiți această băutură magică? Pur și simplu urmați instrucțiunile de mai jos: Luați o lingură de masă (15-25 g) de pudră și adăugați 90 ml (variantă mai densă) sau 160 ml (variantă mai puțin densă) de lapte. Amestecați compoziția cu un abur de capuccinator. Dacă nu aveți un capuccinator, nu vă faceți griji! Urmați metoda alternativă: Adăugați 50 ml de lapte cald la pudra de cacao și amestecați cu un tel. Adăugați 100 ml de lapte fierbinte. Amestecați bine și bucurați-vă! Datorită conținutului ridicat de cacao, această băutură are un gust intens de ciocolată și numeroase beneficii pentru sănătate. Antioxidanții din cacao pot ajuta la reducerea riscului de boli cardiovasculare și pot îmbunătăți starea de spirit. Untul de cacao din compoziție asigură un nivel echilibrat de grăsimi, considerate benefice pentru sănătatea inimii. Așadar, nu ratați ocazia de a vă răsfăța cu o ceașcă de ciocolată fierbinte Good To Go și de a vă bucura nu numai de gustul său excelent, ci și de proprietățile sale benefice pentru sănătatea dumneavoastră.

Caracteristici

Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare

Pudra de cacao este unul dintre cele mai îndrăgite și versatile ingrediente pentru prepararea băuturilor calde cu ciocolată. Cu toate acestea, pentru a obține un cacao delicios și intens, este important să urmați anumite reguli în timpul preparării. În acest articol, vom analiza regulile de bază care se potrivesc pentru orice situație și vă vor ajuta să pregătiți cacao perfectă.

  • Alegerea pudrei de cacao: În primul rând, alegeți o pudră de cacao de calitate fără aditivi și zahăr. Cu cât conținutul de cacao este mai mare, cu atât băutura va fi mai intensă și aromată.
  • Raportul dintre pudra de cacao și apă (sau lapte): De obicei, se recomandă utilizarea a 2 lingurițe de pudră de cacao și 200-250 ml lichid pentru prepararea unei porții de ciocolată caldă. Cu toate acestea, puteți experimenta cu proporțiile pentru a găsi gustul perfect pentru dvs.
  • Apă sau lapte: Ciocolata caldă poate fi preparată atât cu apă, cât și cu lapte. Laptele conferă băuturii un gust mai cremos și intens, în timp ce apa o face ușoară și răcoritoare. Alegerea depinde de preferințele și restricțiile dvs. alimentare.
  • Încălzirea lichidului: Înainte de a adăuga pudra de cacao, încălziți apa sau laptele la o temperatură de aproximativ 70-80°C. Acest lucru va păstra proprietățile benefice și aroma cacaoului. Nu aduceți lichidul la punctul de fierbere, deoarece acest lucru poate face băutura amară și mai puțin gustoasă.
  • Dizolvarea pudrei de cacao: Adăugați pudra de cacao în lichidul încălzit, amestecând încontinuu pentru a evita formarea de cocoloașe. De asemenea, puteți amesteca mai întâi pudra de cacao cu o cantitate mică de apă fierbinte sau lapte pentru a obține o pastă, apoi adăugați restul lichidului.
  • Zahăr și îndulcitori: Pudra de cacao poate fi destul de amară, așa că adăugați zahăr sau alt îndulcitor după gust. Puteți folosi zahăr obișnuit, miere, agavă, stevia sau alte îndulcitori alternativi în funcție de preferințele și restricțiile dvs. alimentare.
  • Arome: Pentru a conferi ciocolatei calde un gust special, puteți adăuga condimente și esențe. Opțiuni populare includ scorțișoară, vanilie, nucșoară, cardamom, chili sau chiar mentă. Experimentați cu diferite combinații pentru a găsi cea mai bună combinație pentru dvs.
  • Bătând băutura: Pentru a face băutura și mai pufoasă și cremoasă, amestecați-o cu un mixer sau un tel timp de câteva minute. Aceasta va adăuga aer și va face ciocolata caldă asemănătoare cu un mousse de ciocolată.
  • Servirea: Serviți ciocolata caldă în cești sau căni preîncălzite pentru a o menține cât mai caldă posibil. De asemenea, puteți decora marginile ceștilor cu zahăr sau pudră de cacao pentru o prezentare elegantă.

Prepararea ciocolatei calde perfecte din pudră de cacao poate fi simplă și distractivă dacă urmați regulile de bază și experimentați cu ingrediente. Fiți creativi și savurați o băutură delicioasă și confortabilă cu ciocolată în zilele reci sau pur și simplu atunci când doriți ceva special.


Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

«Melcul alb» (premium), 50gr.

Foarte rar întâlnit, ceaiul verde chinezesc "Melcul Alb" este recoltat în primăvara devreme în provi...
275.00 MDL

Ceai Milky Oolong (milk oolong), 50gr.

Milk Oolong Naixiang (Floarea de Foc cu arome de lapte) face parte din categoria ceaiurilor semi-fer...
190.00 MDL

«Юэ Гуан» (Белый лунный свет), 50gr.

Погрузитесь в тишину юньнаньской ночи и насладитесь чаем, который называют "Юэ Гуан" или "Белый лунн...
180.00 MDL

«Templul Dragonului», 50gr.

Amestec natural de ceai verde chinezesc și iarbă de lămâie, cu adaos de petale de trandafir sudanez,...
85.00 MDL