Adresa magazinului: Moldova, or. Chișinău, sectorul Botanica, strada Nicolae Zelinski 26/1

Telefon: +373 79 585 984

E-mail pentru contact: info@cha-dao.md

Program de lucru: Luni-Vineri 10:00-19:00; Sâmbătă 10:00-15:00; Duminică - închis

Stand-incalzitor din sticla termorezistenta

Regiune: --
(2 evaluări)
Indisponibil

Подставка из жаропрочного стекла для подогрева чайника свечой. Подставка выполненная из боросиликатного стекла стойкого к перепаду температур и химическому воздействию. Внутрь подставки помещается свеча, а на нее - чайник, чтобы чай оставался горячим. Подставка гарантирует красивую и долгую чайную церемонию. Материал: боросиликатное стекло

Caracteristici

Informații suplimentare

Alegerea corectă a ustensilelor de ceai este deosebit de importantă în prepararea unor ceaiuri de calitate. În acest proces, fiecare element joacă un rol, începând cu alegerea ceaiului și terminând cu utilizarea ustensilelor și instrumentelor adecvate.

Unul dintre cele mai importante elemente în prepararea ceaiului este vasul. Acesta afectează gustul, aroma și calitatea ceaiului. De exemplu, pentru a prepara un ceai verde sau galben, este mai bine să folosiți o gaiwan - o ustensilă tradițională de ceai din China. Aceasta este de obicei fabricată din lut (sau sticlă) și permite păstrarea gustului și aromei ceaiului, precum și evidențierea caracteristicilor acestuia.

Utilizarea ustensilelor specializate pentru prepararea ceaiului este foarte importantă pentru a evidenția gustul, aroma și calitatea acestuia. Acestea permit păstrarea și transmiterea tuturor caracteristicilor ceaiului, ceea ce face procesul de preparare mai confortabil, plăcut și mai ales interesant. Prin urmare, dacă doriți să vă bucurați de gustul autentic al ceaiului, asigurați-vă că alegeți ustensilele potrivite pentru prepararea sa. Nu uitați că ceaiul este o băutură care are cultura și tradițiile sale. Utilizarea ustensilelor și a instrumentelor potrivite vă va ajuta să vă bucurați de toate nuanțele și caracteristicile sale.

În plus, calitatea ustensilelor poate afecta sănătatea oamenilor. Unele materiale pot elibera substanțe dăunătoare la temperaturi ridicate sau la interacțiunea cu ceaiul. Prin urmare, trebuie să alegeți numai ustensile de calitate, care nu vor afecta sănătatea. Dacă aveți încă întrebări, suntem întotdeauna bucuroși să vă răspundem, scrieți-ne pe Telegram sau Whatsapp.


Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Matcha roșu, 50gr.

Ce este Matcha Roșie și din ce este făcută? Însăși noțiunea de "matcha" (în japoneză se pronunță "ma...
350.00 MDL

Bol Yixing, 45 ml., 0gr.

Un bol neted excelent. 40-50 ml - ideal pentru o experiență de ceai contemplativă. Să aveți parte de...
150.00 MDL

"Crizantema de mătase aurie", 50gr.

Pu-Erh cu crisantemă este adesea numit "stup de albine". Crizantema aurie și catifelată se răspândeș...
175.00 MDL

Pudră de cacao "Brut", 1000gr.

"Brut" de la WOW CACAO este o pudră nobilă și rafinată de cacao, care încântă gurmanzii cu amărăciun...
550.00 MDL