Adresa magazinului: Moldova, or. Chișinău, sectorul Botanica, strada Nicolae Zelinski 26/1

Telefon: +373 79 585 984

E-mail pentru contact: info@cha-dao.md

Program de lucru: Luni-Vineri 10:00-19:00; Sâmbătă 10:00-15:00; Duminică - închis

Chaban (placa de ceai) "Trypillian Sun", 450x250mm

Regiune: China
(1 evaluare)
3000.00 MDL

Această tavă pentru ceai este fabricată în Ucraina din lemn de alun și este impregnată cu un ulei special. Nu doar că este durabilă, dar nu se putrezește - astfel că puteți prepara cu încredere ceaiul vostru preferat. Nu uităm nici de stil - tava pentru ceai "Soarele Tripolitan" este o adevărată operă de artă. Cu o tavă din oțel inoxidabil și picioare înșurubabile incluse, această tavă nu este doar ușor de instalat, ci și ușor de curățat. Dar cel mai important - această tavă pentru ceai nu este doar o tavă obișnuită. Ea este impregnată cu soarele nemuritor al strămoșilor și înțelepciunea secolelor. Atunci când preparați ceai pe această tavă, nu doar preparați o ceașcă de ceai - vă conectați la ceva mai mare. Desigur, după o lună de utilizare intensivă va trebui să o impregnați din nou cu ulei, dar aceasta este o mică prețuire pentru puterea și înțelepciunea pe care o poartă Soarele Tripolitan.

Caracteristici

Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare

Alegerea corectă a ustensilelor de ceai este deosebit de importantă în prepararea unor ceaiuri de calitate. În acest proces, fiecare element joacă un rol, începând cu alegerea ceaiului și terminând cu utilizarea ustensilelor și instrumentelor adecvate.

Unul dintre cele mai importante elemente în prepararea ceaiului este vasul. Acesta afectează gustul, aroma și calitatea ceaiului. De exemplu, pentru a prepara un ceai verde sau galben, este mai bine să folosiți o gaiwan - o ustensilă tradițională de ceai din China. Aceasta este de obicei fabricată din lut (sau sticlă) și permite păstrarea gustului și aromei ceaiului, precum și evidențierea caracteristicilor acestuia.

Utilizarea ustensilelor specializate pentru prepararea ceaiului este foarte importantă pentru a evidenția gustul, aroma și calitatea acestuia. Acestea permit păstrarea și transmiterea tuturor caracteristicilor ceaiului, ceea ce face procesul de preparare mai confortabil, plăcut și mai ales interesant. Prin urmare, dacă doriți să vă bucurați de gustul autentic al ceaiului, asigurați-vă că alegeți ustensilele potrivite pentru prepararea sa. Nu uitați că ceaiul este o băutură care are cultura și tradițiile sale. Utilizarea ustensilelor și a instrumentelor potrivite vă va ajuta să vă bucurați de toate nuanțele și caracteristicile sale.

În plus, calitatea ustensilelor poate afecta sănătatea oamenilor. Unele materiale pot elibera substanțe dăunătoare la temperaturi ridicate sau la interacțiunea cu ceaiul. Prin urmare, trebuie să alegeți numai ustensile de calitate, care nu vor afecta sănătatea. Dacă aveți încă întrebări, suntem întotdeauna bucuroși să vă răspundem, scrieți-ne pe Telegram sau Whatsapp.


Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

"Perla Oceanului", 50gr.

Minunatul ceai verde "Perla Oceanului" face parte din categoria ceaiurilor legate. La infuzare, se d...
225.00 MDL

Mix de fructe "Fructe insolente", 50gr.

Amestecul de fructe, format din bucăți de mere, papaya, coacăze și petale de hibiscus, este ceea ce ...
125.00 MDL

Gaiwan "Sadko", 180 ml., 50gr.

Lasă-mă să mă învăț cu acest minunat bol Gaiwan Sadko! Nu este doar un accesoriu de ceai, este o ade...
800.00 MDL

Wu Xing "Lemn", 200gr.

Aspectul ceaiului - o ambalare rotundă, cu o greutate de 200 de grame. Presarea este moderat de moal...
400.00 MDL