Adresa magazinului: Moldova, or. Chișinău, sectorul Botanica, strada Nicolae Zelinski 26/1

Telefon: +373 79 585 984

E-mail pentru contact: info@cha-dao.md

Program de lucru: Luni-Vineri 10:00-19:00; Sâmbătă 10:00-15:00; Duminică - închis

Gaiwan "Sadko", 180 ml.

Regiune: China
(1 evaluare)
800.00 MDL

Lasă-mă să mă învăț cu acest minunat bol Gaiwan Sadko! Nu este doar un accesoriu de ceai, este o adevărată capodoperă de artă! Această frumusețe poate conține până la 180 de mililitri, astfel încât poți turna o ceașcă de ceai pentru tine și încă una pentru un prieten. Nu este doar porțelan, ci porțelan de înaltă calitate din zona Dehua - renumit pentru producătorii săi de porțelan de cea mai înaltă calitate! Pereții săi nu sunt prea groși și nu prea subțiri - tocmai ceea ce este necesar pentru a menține temperatura corectă a ceaiului. Și când Gaiwan Sadko strălucește în lumina soarelui, este pur și simplu frumos de poveste! Și nu uita de emailul lucios - acesta conferă Gaiwanului un luciu luxuriant, încât nu vei putea să-i desprinzi ochii de la el! În concluzie, Gaiwan Sadko este un instrument frumos, de calitate și practic pentru a te bucura de ceai în orice moment al zilei!

Caracteristici

Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare

Alegerea corectă a ustensilelor de ceai este deosebit de importantă în prepararea unor ceaiuri de calitate. În acest proces, fiecare element joacă un rol, începând cu alegerea ceaiului și terminând cu utilizarea ustensilelor și instrumentelor adecvate.

Unul dintre cele mai importante elemente în prepararea ceaiului este vasul. Acesta afectează gustul, aroma și calitatea ceaiului. De exemplu, pentru a prepara un ceai verde sau galben, este mai bine să folosiți o gaiwan - o ustensilă tradițională de ceai din China. Aceasta este de obicei fabricată din lut (sau sticlă) și permite păstrarea gustului și aromei ceaiului, precum și evidențierea caracteristicilor acestuia.

Utilizarea ustensilelor specializate pentru prepararea ceaiului este foarte importantă pentru a evidenția gustul, aroma și calitatea acestuia. Acestea permit păstrarea și transmiterea tuturor caracteristicilor ceaiului, ceea ce face procesul de preparare mai confortabil, plăcut și mai ales interesant. Prin urmare, dacă doriți să vă bucurați de gustul autentic al ceaiului, asigurați-vă că alegeți ustensilele potrivite pentru prepararea sa. Nu uitați că ceaiul este o băutură care are cultura și tradițiile sale. Utilizarea ustensilelor și a instrumentelor potrivite vă va ajuta să vă bucurați de toate nuanțele și caracteristicile sale.

În plus, calitatea ustensilelor poate afecta sănătatea oamenilor. Unele materiale pot elibera substanțe dăunătoare la temperaturi ridicate sau la interacțiunea cu ceaiul. Prin urmare, trebuie să alegeți numai ustensile de calitate, care nu vor afecta sănătatea. Dacă aveți încă întrebări, suntem întotdeauna bucuroși să vă răspundem, scrieți-ne pe Telegram sau Whatsapp.


Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Ciocolata calda "Cacao Mill Classic", 1000gr.

Vă prezentăm ciocolata fierbinte "Cacao Mill Classic" de la producătorul Cacao Mill din Țările de Jo...
550.00 MDL

You Le Gu Shu "Oferă plăcere", 357gr.

Desfacând acest ceai, am descoperit un înveliș interior numit Nei-fei (内飞). Ne-a captivat inscripția...
990.00 MDL

Menhai Da Yi "Excepțional de loial", 357gr.

Vă aflați în căutarea unui cadou fantastic care să impresioneze persoanele dragi? Vă recomandăm să a...
1250.00 MDL

Gaiwan (sticlă borosilicată) QH-TC61, 200 ml., 0gr.

Gaiwan clasic de 200 ml. După părerea mea, este un pic prea mare. Dar, pe de altă parte, nu toți bea...
350.00 MDL