Ceai GABA (roșu), 50gr.

Regiune: Yunnan
(5 evaluări)
Indisponibil

ГАБА - это чай обработанный по современным технологиям, разработанным еще в 1987г. в Японии профессором Цусидой. Сейчас ГАБА производится в: Тайване, Китае и Вьетнаме. Главная технология производства заключается в проведении этапа ферментации без доступа кислорода. Результатом бескислородной ферментации является высокое содержание γ-Аминомасляной кислоты ГАМК, GABA, которая активируюет энергетические процессы мозга, повышается дыхательная активность тканей, улучшается утилизация мозгом глюкозы, улучшается кровоснабжение, улучшает динамику нервных процессов в головном мозге, мышление, память, оказывает мягкое психостимулирующее действие.

Caracteristici

  • Intensitate: 7/10
  • Concentratie la infuzare: 7/10
  • Tip ceai: Gaba Oolong

Informații suplimentare

Ceaiul Gabba este una dintre cele mai populare varietăți de ceai din Taiwan, care este foarte apreciat în întreaga lume. Acesta conține un conținut ridicat de antioxidanți și alte substanțe benefice pentru sănătate, care pot avea un efect favorabil asupra sănătății. Prepararea corectă a ceaiului Gabba este cheia pentru a savura gustul și aroma sa bogată, precum și pentru a obține beneficiile maxime pentru sănătate.

În primul și cel mai important rând, trebuie să acordați atenție calității apei. Apa trebuie să fie curată și proaspătă, fără impurități și mirosuri (cum ar fi clorul). Cel mai des se folosește apă îmbuteliată ne-carbonată sau apă filtrată. Dacă apa are un gust puternic, o duritate ridicată sau un miros neplăcut, acest lucru poate afecta gustul și aroma ceaiului, afectându-i calitatea și chiar ruinând experiența de savurare. Gabba (alb, negru sau Alishan) este foarte greu de deteriorat, dar totuși vă recomandăm să urmați următoarele reguli:

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 60-80 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 60-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 3-6 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

În final, prepararea corectă (prin metoda turnării) este cheia pentru a obține o plăcere maximă din gustul și aroma acestui băutură unică, precum și pentru a obține toate beneficiile sale pentru sănătate. Trebuie să luați în considerare temperatura apei, timpul de preparare și calitatea apei. Respectând aceste reguli simple, puteți să vă bucurați de gustul bogat și plăcut al ceaiului Gabba, care are diferite variații în funcție de tipul său (alb, negru sau Alishan). De asemenea, trebuie să țineți cont că fiecare tip are propriul profil de gust unic și propriul mod de preparare. De exemplu, Gabba alb are un gust mai dulce și floral decât Gabba negru, care are un gust mai bogat și amărui. Dacă aveți alte întrebări, suntem întotdeauna bucuroși să vă răspundem, scrieți-ne pe Telegram sau Whatsapp.


Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

«1000 și 1 noapte», 50gr.

Ceaiul negru din Ceylon cu bucăți de portocală și cireșe, petale de flori de portocală și iasomie....
95.00 MDL

Зеленый Иван-чай , 50gr.

Представляем вам Зеленый Иван-чай - настоящая сенсация для ваших вкусовых рецепторов и источник бодр...
150.00 MDL

«Vitanakande», 50gr.

Ceaiul negru din Ceylon de pe una dintre cele mai prestigioase plantații - New Vithanakande. Energiz...
90.00 MDL

Xiao Tuo «Frunza de aur», 10gr.

Frunza de aur - aceasta este cea mai înaltă calitate de Pu-Erh, presată sub forma unei frunze. Perso...
35.00 MDL