Adresa magazinului: Moldova, or. Chișinău, sectorul Botanica, strada Nicolae Zelinski 26/1

Telefon: +373 79 585 984

E-mail pentru contact: info@cha-dao.md

Program de lucru: Luni-Vineri 10:00-19:00; Sâmbătă 10:00-15:00; Duminică - închis

Ceai GABA (light), 50gr.

Regiune: Yunnan
(4 evaluări)
200.00 MDL

GABA este un ceai procesat folosind tehnologii moderne dezvoltate încă din 1987 de către profesorul Tsushida în Japonia. În prezent, GABA este produs în Taiwan, China și Vietnam. Principala tehnologie de producție constă în realizarea unei etape de fermentație fără acces la oxigen. Rezultatul fermentației anaerobe este conținutul ridicat de acid γ-aminobutiric (GABA), care activează procesele energetice ale creierului, îmbunătățește activitatea respiratorie a țesuturilor, optimizează utilizarea glucozei de către creier, îmbunătățește circulația sângelui și dinamica proceselor nervoase din creier, gândirea, memoria, exercitând un efect stimulant ușor asupra psihicului.

Caracteristici

  • Intensitate: 5/10
  • Anul producerii: 2019
  • Concentratie la infuzare: 7/10
  • Tip ceai: Gaba Oolong
Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare

Ceaiul Gabba este una dintre cele mai populare varietăți de ceai din Taiwan, care este foarte apreciat în întreaga lume. Acesta conține un conținut ridicat de antioxidanți și alte substanțe benefice pentru sănătate, care pot avea un efect favorabil asupra sănătății. Prepararea corectă a ceaiului Gabba este cheia pentru a savura gustul și aroma sa bogată, precum și pentru a obține beneficiile maxime pentru sănătate.

În primul și cel mai important rând, trebuie să acordați atenție calității apei. Apa trebuie să fie curată și proaspătă, fără impurități și mirosuri (cum ar fi clorul). Cel mai des se folosește apă îmbuteliată ne-carbonată sau apă filtrată. Dacă apa are un gust puternic, o duritate ridicată sau un miros neplăcut, acest lucru poate afecta gustul și aroma ceaiului, afectându-i calitatea și chiar ruinând experiența de savurare. Gabba (alb, negru sau Alishan) este foarte greu de deteriorat, dar totuși vă recomandăm să urmați următoarele reguli:

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 60-85 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 60-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-9 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 3-5 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

În final, prepararea corectă (prin metoda turnării) este cheia pentru a obține o plăcere maximă din gustul și aroma acestui băutură unică, precum și pentru a obține toate beneficiile sale pentru sănătate. Trebuie să luați în considerare temperatura apei, timpul de preparare și calitatea apei. Respectând aceste reguli simple, puteți să vă bucurați de gustul bogat și plăcut al ceaiului Gabba, care are diferite variații în funcție de tipul său (alb, negru sau Alishan). De asemenea, trebuie să țineți cont că fiecare tip are propriul profil de gust unic și propriul mod de preparare. De exemplu, Gabba alb are un gust mai dulce și floral decât Gabba negru, care are un gust mai bogat și amărui. Dacă aveți alte întrebări, suntem întotdeauna bucuroși să vă răspundem, scrieți-ne pe Telegram sau Whatsapp.


Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Ceai "Oolong cu căpșuni", 50gr.

Căpșunile sunt cele mai delicioase fructe. De aceea am așteptat cu nerăbdare acest oolong. Și nu deg...
200.00 MDL

Bol "Ochiul de dragon", 90 ml., 50gr.

Bolul cu caneluri "Ochiul Dragonului", fabricat folosind tehnologia unică Jianzhan, este o capodoper...
400.00 MDL

Cha Ji "Echinocțiul", 200gr.

"Răspunderea" - un exemplu minunat al armoniei, gustului excelent și calității ceaiului Pu-Erh. Aces...
400.00 MDL

Ceai albastru thailandez "Anchan", 50gr.

Anchan, cunoscut și sub numele de ceai albastru, sunt boboci uscați ai lianei erbacee Clitoria terna...
160.00 MDL