Ceai «Lemongrass», 50gr.

Regiune: Таиланд
(7 evaluări)
Preț: 80.00 MDL

Lemongrass (iarba de lămâie sau sorgo de lămâie) este una dintre cele mai populare băuturi revigorante din Asia. Lemongrass este bogat în vitamine și minerale, conține aluminiu, calciu, crom, fier, magneziu, mangan, fosfor, potasiu, siliciu, sodiu și vitamina C. Cum se prepară: 1. Puneți lemongrass într-un filtru de ceai într-o cantitate de 3-4 linguri de supă la un litru de apă. 2. Turnați apă fierbinte de 95°C, acoperiți cu un capac și lăsați să se infuzeze timp de 5-7 minute. 3. Puteți prepara lemongrass separat sau adăugați ceai verde. În funcție de gust și de efectul dorit, puteți adăuga mentă (pentru a vă liniști), ghimbir (pentru a vă revigora), lămâie, miere, gheață. Se poate consuma atât cald, cât și rece.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 3/10
  • Concentratie la infuzare: 3/10
  • Tip ceai: Ceaiul de plante

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 2-4 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

«Legenda din Ceylon», 50gr.

Ceai negru din regiunea Uva din înaltul Ceylonului. Oferă o infuzie aurie-roșiatică cu un gust și un...
100.00 MDL

«Primăvara Devreme în Munții Yu», 357gr.

Acest ceai minunat a fost cules pe muntele Yu la începutul primăverii, când natura abia se trezește ...
1200.00 MDL

To Cha «Zorie», 100gr.

Această versiune de puerh shu este compusă dintr-un amestec de frunze de dimensiuni mari și se carac...
300.00 MDL

«Pârâul de munte», 50gr.

Ceaiul negru clasic cu frunze mari "Râul Muntos" provine din câmpiile și dealurile Sri Lankăi. Are o...
95.00 MDL