Da Hong Pao H1101, 50gr.

Regiune: China
(5 evaluări)
Indisponibil

Unul dintre cele mai renumite soiuri de ceai chinezesc, cultivat în provincia Fujian, în munții Wuyi. Când este infuzat, "Da Hong Pao" oferă o infuzie aurie cu un gust complex și bogat, cu nuanțe de miere și fructe și un postgust dulceag.

Caracteristici

  • Intensitate: 3/10
  • Concentratie la infuzare: 3/10
  • Tip ceai: Ceaiul Oolong (Ulong)

Informații suplimentare

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 2-4 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

«Fântâna dragonului» (premium), 50gr.

Faimosul ceai chinezesc de culoare nefrit, care face parte din familia ceaiurilor imperiale chinezeș...
200.00 MDL

«Medalion verde», 50gr.

Ceaiul special chinezesc din provincia Yunnan, maturat timp de cel puțin 2 ani, cu un aromă distinct...
140.00 MDL

To Cha «Fructul celor doi dragoni», 100gr.

Uitați-vă atent! Ambalajul a fost făcut asemănător cu cel de la Tulîn :-) Pentru un iubitor de ceai ...
325.00 MDL

Chaban (placa de ceai) «Cha Dao», 450x250mm.

Atenție tuturor iubitorilor de ceai, avem ceva ce nu veți dori să ratați - noul chaban "Cha Dao"! Fa...
3000.00 MDL