Pu-erh presat (Bing Cha), 50gr.

Regiune: China
(1 evaluare)
175.00 MDL

Shu Puer "Budă de Aur" este un produs gustos și benefic. Este numit băutura longevității, dar este important să alegeți doza și momentul potrivit pentru consumul său. Prin utilizarea corectă, se obține următorul efect: creșterea capacității de muncă; calmarea; îmbunătățirea concentrării; îmbunătățirea digestiei; stimularea activității cerebrale. Este benefic în procesul de slăbire. Compoziția frunzelor conține tanin, care ajută la eliminarea toxinelor și accelerează metabolismul. Este singurul amestec recomandat în cazul afecțiunilor tractului digestiv. Se observă un efect antirid, creșterea rezistenței la boli. Băutura preparată corect ajută la restabilirea liniștii interioare. Este recomandat să respectați regulile: mai puțin este mai bine. Dacă infuzia este lăsată prea mult timp, ceaiul devine amar. Prima infuzie se face timp de 10-15 minute. Apoi, se mărește durata infuzării. Un puerh de calitate poate fi infuzat de până la 10 ori. Nu se recomandă utilizarea îndulcitorilor suplimentari, mai bine să vă bucurați de gustul pur al băuturii. Ceaiul prezentat în catalog a fost produs în anul 2019.

Caracteristici

  • Intensitate: 5/10
  • Anul producerii: 2021
  • Concentratie la infuzare: 5/10
  • Tip ceai: Puerh negru (Shu)
Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare

Shu Puerh este una dintre cele mai unice varietăți de ceai, care își obține gustul și aroma distincte datorită unui proces special de fermentare și maturare. Departe de asta, prepararea corectă a Shu Puerh este unul dintre factorii cheie pentru a dezvălui toate calitățile sale gustative și aromatice și pentru a păstra toate proprietățile sale benefice.

Unul dintre primii pași în prepararea corectă a Shu Puerh este utilizarea apei de calitate. Apa trebuie să fie moale și să nu conțină impurități, clor și alte substanțe nocive care pot afecta negativ gustul și calitatea ceaiului. În continuare, pentru prepararea (prin metoda turnării) vă recomandăm să utilizați o cană de ceai de lut sau o gaiwan specială, care va asigura o dezvăluire maximă a aromelor și a gusturilor. Vă recomandăm să urmați următoarele reguli:

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 95-98 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 2-5 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Aceste recomandări sunt perfecte atunci când aveți un vas corespunzător pentru prepararea ceaiului. Cu toate acestea, dacă nu aveți o cană de ceai, nu vă disperați! Puteți prepara Shu Puerh în diferite recipiente, cum ar fi o termos (o variantă excelentă pentru călătorii sau la locul de muncă) sau într-un izipot. Cel mai important este să urmați criteriile specifice, să controlați temperatura apei și timpul de preparare pentru a dezvălui toate calitățile gustative și aromatice ale ceaiului și pentru a păstra proprietățile sale benefice.


Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

«Extravaganță», 50gr.

Ceaiul "Feeria" este un ceai negru cu bucăți de papaya, ananas, căpșuni, petale de flori de malvă și...
110.00 MDL

Ceai «Lapacho» (Pau D'Arco - ceai din coaja unui copac furnici), 50gr.

Lapacho reprezintă partea interioară a scoarței așa-numitului copac furnicător. Pentru a înțelege pa...
110.00 MDL

Ceainic Samadoyo S-051h, 900 ml, 0gr.

Principala caracteristică a acestui ceainic este spirală filtrantă în vârful nasului. Pentru estetic...
850.00 MDL

Френч-пресс Gemini, 800 мл., 1gr.

Встречайте Gemini - изысканный френч-пресс, сочетающий в себе функциональность и элегантность. Это п...
350.00 MDL