Ceai negru cu adaosuri «Cornflower», 50gr.

Regiune: China
(4 evaluări)
Preț: 125.00 MDL

Amestec de ceai negru chinezesc OP și BOP1 cu adaos de inimioare de zahăr roșu, petale de gălbenele și osmanthus.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 3/10
  • Concentratie la infuzare: 3/10
  • Tip ceai: Ceai negru cu adaosuri

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 1 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Ceai verde indian cu aromă de litchi, regiunea Assam, 50gr.

Descoperiți plăcerea exotică cu ceaiul verde indian cu aromă de litchi, cultivat în regiunea Assam. ...
85.00 MDL

Chawan (țavan) pentru Matcha «Corund», 500 ml.

Chawan «Corund» nu este doar un bol, ci o estetică a minimalismului, întruchipată într-o formă comod...
600.00 MDL

«Ku Din Spears», 50gr.

Ceaiul special chinezesc, al cărui nume se traduce literalmente ca "iarba amară". Ceaiul "Kou Qing" ...
150.00 MDL

Ceai de orz «Da Mai Cha», 50gr.

În China este numit «Da Mai Cha», în Japonia — «mugicha», iar în Coreea — «boricha». Această băutură...
100.00 MDL