Adresa magazinului: Moldova, or. Chișinău, sectorul Botanica, strada Nicolae Zelinski 26/1

Telefon: +373 79 585 984

E-mail pentru contact: info@cha-dao.md

Program de lucru: Luni-Vineri 10:00-19:00; Sâmbătă 10:00-15:00; Duminică - închis

Ceai negru "Earl Grey" (cu bergamotă), 100gr.

Regiune: --
(2 evaluări)
Indisponibil

Чай с бергамотом, известный в мире как Эрл Грей, содержит ароматический компонент, а именно – эфирное масло, изготовленное из кожуры сочных плодов бергамота. Растение издавна известно своими целебными свойствами, такими как укрепление организма, успокаивающее и расслабляющее действия, положительное влияние на пищеварение, эффективное профилактическое средство в сезон простуд.

Caracteristici

  • Intensitate: 4/10
  • Anul producerii: 2020
  • Concentratie la infuzare: 4/10
  • Tip ceai: Ceai negru cu adaosuri

Informații suplimentare

Prepararea ceaiului negru cu adaosuri precum fructe uscate, plante, fructe de pădure și flori, permite obținerea nu numai a unui gust și a unui aromă unic, pe care nu le veți găsi în altă parte, ci și a elementelor nutritive suplimentare. Cu toate acestea, pentru a pregăti corect ceaiul negru, trebuie să luați în considerare câțiva factori importanți.

În primul rând, ar trebui să acordați atenție calității apei folosite pentru prepararea ceaiului. Apa îmbuteliată curată (cu un conținut scăzut de minerale) sau apa filtrată sunt cele mai bune alegeri. Pentru a vă bucura pe deplin de gust, vă recomandăm să utilizați ustensile de ceai din ceramică sau sticlă. Vesela din metal poate afecta gustul și aroma ceaiului. Acest tip de ceai este practic imposibil de stricat, cu toate acestea, vă recomandăm să urmați următoarele reguli:

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 85-95 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 40-200 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 1 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Nu trebuie să lăsați ceaiul cu adaosuri să fiarbă prea mult timp, deoarece acest lucru poate duce la amărăciune și prea multă intensitate în gust. Timpul ideal de infuzare a ceaiului negru cu adaosuri variază de la 30 de secunde la 3 minute (totul depinde de ceaiul pe care l-ați ales). De asemenea, nu ar trebui să adăugați prea multe adaosuri (zahăr, lămâie, lapte), deoarece acestea pot acoperi complet gustul și aroma ceaiului. Dacă aveți întrebări suplimentare, suntem întotdeauna bucuroși să le răspundem, scrieți-ne pe Telegram sau Whatsapp.


Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Bai Mu Dan (Bujor alb) "Waffle", 200gr.

Înțeleg că presarea îmbunătățește calitatea ceaiului, este mai ușor de transportat și depozitat, ocu...
750.00 MDL

"Mic dejun englezesc", 50gr.

Un amestec tradițional de ceai negru indian și ceai negru din Ceylon, cu un gust puternic și un arom...
100.00 MDL

"Ecologic", 357gr.

În China se poate face multe lucruri. Poți să-ți faci o geantă și să scrii pe ea "Versace". Sau să-ț...
1800.00 MDL

Da Hong Pao "Bing Labirint", 500gr.

Da Hong Pao (Halatul Roșu) - cunoscut și ca "ceai roșu" în clasificarea chineză și "ceai negru" în c...
2300.00 MDL