Cacao «WOW CACAO» rasa in felii, 180gr.

Regiune: Netherlands
(1 evaluare)
Indisponibil

După prelucrarea boabelor de cacao, inclusiv fermentare, uscare și prăjire, acestea sunt măcinate. În rezultat, obținem cacao pudră (cojă) și cacao bucăți (nuclei zdrobiți). Cacao pudră este utilizată în agricultură și medicină, dar nu este folosită în produse alimentare. În schimb, cacao bucăți este componenta de care avem nevoie. Aceasta este măcinată cu ajutorul unor role speciale, obținându-se cacao tocată fină. Apoi, ea este supusă unei presiuni hidraulice și este separată în unt de cacao și tort de cacao. Din tortul de cacao se obține cunoscuta pudră de cacao, iar ciocolata este creată din pudra de cacao cu adaos de unt de cacao. Procesul este complex, dar astfel obținem cacao tocată - ciocolată brută, cea mai naturală dintre toate produsele naturale. Aceasta se diferențiază de ciocolata obișnuită prin structura sa lucioasă și delicată, absența adaosului de zahăr și a altor intensificatori de gust. Aici constă farmecul produselor naturale, nu-i așa? În plus, să nu uităm de energia sălbatică, neîmblânzită și neprerocesată pe care o găsim în cacao tocată!

Caracteristici suplimentare

S-ar putea să vă placă

Ceai din plante «Multifruct», (30 pliculețe a câte 3 g), 90gr.

Ceaiul din plante «Multifruct» este un buchet fructat bogat, care combină o diversitate de arome și ...
65.00 MDL

Jing Long cu trandafir, 6gr.

Un amestec de Shu Puer clasic cu frunze și petale aromate de trandafir, prezentat într-un ambalaj po...
20.00 MDL

Tong Pu, pu-erh în bambus (defilare), 100gr.

Aceste mici tablete sunt o versiune redusă a Pu-Erh-ului pe care îl cunoașteți deja, ambalate în bam...
400.00 MDL

Chahai QH-TC16 «Frunza verde», 200 ml.

Vă prezentăm frumosul chahai QH-TC16 „Frunza verde” cu o capacitate de 200 ml. Acest chahai este fab...
350.00 MDL