Cacao «WOW CACAO» rasa in felii, 180gr.

Regiune: Netherlands
(1 evaluare)
350.00 MDL

După prelucrarea boabelor de cacao, inclusiv fermentare, uscare și prăjire, acestea sunt măcinate. În rezultat, obținem cacao pudră (cojă) și cacao bucăți (nuclei zdrobiți). Cacao pudră este utilizată în agricultură și medicină, dar nu este folosită în produse alimentare. În schimb, cacao bucăți este componenta de care avem nevoie. Aceasta este măcinată cu ajutorul unor role speciale, obținându-se cacao tocată fină. Apoi, ea este supusă unei presiuni hidraulice și este separată în unt de cacao și tort de cacao. Din tortul de cacao se obține cunoscuta pudră de cacao, iar ciocolata este creată din pudra de cacao cu adaos de unt de cacao. Procesul este complex, dar astfel obținem cacao tocată - ciocolată brută, cea mai naturală dintre toate produsele naturale. Aceasta se diferențiază de ciocolata obișnuită prin structura sa lucioasă și delicată, absența adaosului de zahăr și a altor intensificatori de gust. Aici constă farmecul produselor naturale, nu-i așa? În plus, să nu uităm de energia sălbatică, neîmblânzită și neprerocesată pe care o găsim în cacao tocată!

Caracteristici

Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare


Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

«Fibre de argint», Yin Hao Tuo Wan, 100gr.

"Fibre de argint" este un shen puer de la Yin Hao Tuo Wan, un producător din Lincang, cunoscut pentr...
375.00 MDL

Cană-infuzor S-050, 500 ml.

Descoperiți farmecul clasicului cu cana-infuzor S-050 de 500 ml. Inspirat de cuvintele Coco Chanel -...
600.00 MDL

Ceai de orez «Genmaicha», 50gr.

Ceaiul verde fără egal în lume. O combinație de ceai verde și orez prăjit în aer, conferind infuziei...
125.00 MDL

Zhao Li Qiao (presat cu cărămidă), 258gr.

Logo-ul fabricii Zhao Li Jiao este caracterul chinezesc "chuan" 川. Acesta subliniază istoria îndelun...
550.00 MDL