Cacao «WOW CACAO» rasa in felii, 180gr.

Regiune: Netherlands
(1 evaluare)
Indisponibil

După prelucrarea boabelor de cacao, inclusiv fermentare, uscare și prăjire, acestea sunt măcinate. În rezultat, obținem cacao pudră (cojă) și cacao bucăți (nuclei zdrobiți). Cacao pudră este utilizată în agricultură și medicină, dar nu este folosită în produse alimentare. În schimb, cacao bucăți este componenta de care avem nevoie. Aceasta este măcinată cu ajutorul unor role speciale, obținându-se cacao tocată fină. Apoi, ea este supusă unei presiuni hidraulice și este separată în unt de cacao și tort de cacao. Din tortul de cacao se obține cunoscuta pudră de cacao, iar ciocolata este creată din pudra de cacao cu adaos de unt de cacao. Procesul este complex, dar astfel obținem cacao tocată - ciocolată brută, cea mai naturală dintre toate produsele naturale. Aceasta se diferențiază de ciocolata obișnuită prin structura sa lucioasă și delicată, absența adaosului de zahăr și a altor intensificatori de gust. Aici constă farmecul produselor naturale, nu-i așa? În plus, să nu uităm de energia sălbatică, neîmblânzită și neprerocesată pe care o găsim în cacao tocată!

Caracteristici suplimentare

S-ar putea să vă placă

«Miere», Banzhang, 100gr.

Sheng Pu-erh «Miere» din Banzhang — 100 de grame de liniște, confort și dulceață naturală. De la pri...
375.00 MDL

Bol «Iepurele Căpșună», 90 ml.

Bolul «Iepurele Căpșună» nu este doar veselă pentru ceai, ci o adevărată doză de pozitivitate înfășu...
350.00 MDL

Chaban «Pisica Verde», 36x23x3 cm.

Chaban "Pisica Verde" cu dimensiunile de 36x23x3 cm simbolizează liniștea, confortul și siguranța. A...
1500.00 MDL

Ceai verde indian cu aromă de căpșuni, regiunea Assam, 50gr.

Descoperiți plăcerea suculentă cu ceaiul verde indian cu aromă de căpșuni din regiunea Assam. Aceast...
85.00 MDL