«Golden Rose», 50gr.

Regiune: China
(3 evaluări)
Indisponibil

Bobocii de trandafir chinezesc - o băutură excelentă în sine și cel mai popular aditiv pentru ceai din China, utilizat în combinație cu pu-erh și ceaiuri roșii. Când se prepară ca băutură individuală, trandafirii trebuie infuzați puțin mai mult timp. Pentru o infuzie, aveți nevoie de 3-4 grame de boboci de trandafir. La început, infuzia va produce un lichid aproape transparent. Infuziile următoare vor avea o nuanță roz pal. Calitatea bobocilor de trandafir chinezesc este evaluată în funcție de integritatea și culoarea lor. Aceștia trebuie să fie fermi și strălucitori. Este interesant să preparați bobocii de trandafir chinezesc împreună cu ceaiul pu-erh negru și ceaiurile roșii. Indiferent cât de mult vă place Pu-erh, la un moment dat veți deveni obișnuiți cu el și veți simți gustul băuturii mai puțin intens. În acel moment, încercați să adăugați câțiva boboci de trandafir în Pu-erh și descoperiți o nouă paletă de arome. Doza recomandată este de 3-4 grame de boboci pe ceașcă de 350 ml și aceeași cantitate pentru o ceainică. Timpul de infuzare este de 3-5 minute la o temperatură de 90-95 °C. Condiții speciale: infuzați de mai multe ori. La infuzările ulterioare, lichidul va capăta o nuanță roz pal.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 3/10
  • Concentratie la infuzare: 3/10
  • Tip ceai: Ceaiul de plante

S-ar putea să vă placă

«White Peon», 50gr.

Cel mai rar ceai alb chinezesc, recoltat la începutul primăverii în provincia Fujian, la o altitudin...
150.00 MDL

«Silvia», 50gr.

Ceaiul negru vietnamez cu bucăți de stafide, coacăze roșii, afine, merișoare și mur. Această combina...
150.00 MDL

«Strawberry Symphony», 50gr.

Amestec natural de fructe pe bază de hibiscus, cu adaos de bucăți de măceșe, mere, coajă de portocal...
90.00 MDL

Puer ceai din frunze vrac, 50gr.

Ceaiul chinezesc special "Pu Erh" din provincia Yunnan, maturat timp de cel puțin 5 ani. Ceaiul are ...
225.00 MDL