Adresa magazinului: Moldova, or. Chișinău, sectorul Botanica, strada Nicolae Zelinski 26/1
Telefon: +373 79 585 984
E-mail pentru contact: info@cha-dao.md
Program de lucru: Luni-Duminică 10:00-20:00 (Fara zile libere)
Bobocii de trandafir chinezesc - o băutură excelentă în sine și cel mai popular aditiv pentru ceai din China, utilizat în combinație cu pu-erh și ceaiuri roșii. Când se prepară ca băutură individuală, trandafirii trebuie infuzați puțin mai mult timp. Pentru o infuzie, aveți nevoie de 3-4 grame de boboci de trandafir. La început, infuzia va produce un lichid aproape transparent. Infuziile următoare vor avea o nuanță roz pal. Calitatea bobocilor de trandafir chinezesc este evaluată în funcție de integritatea și culoarea lor. Aceștia trebuie să fie fermi și strălucitori. Este interesant să preparați bobocii de trandafir chinezesc împreună cu ceaiul pu-erh negru și ceaiurile roșii. Indiferent cât de mult vă place Pu-erh, la un moment dat veți deveni obișnuiți cu el și veți simți gustul băuturii mai puțin intens. În acel moment, încercați să adăugați câțiva boboci de trandafir în Pu-erh și descoperiți o nouă paletă de arome. Doza recomandată este de 3-4 grame de boboci pe ceașcă de 350 ml și aceeași cantitate pentru o ceainică. Timpul de infuzare este de 3-5 minute la o temperatură de 90-95 °C. Condiții speciale: infuzați de mai multe ori. La infuzările ulterioare, lichidul va capăta o nuanță roz pal.