Ceai din plante «Trandafirul fericirii», 200gr.

Regiune: China
(1 evaluare)
700.00 MDL

Trandafirul chinezesc Mei Gui Hua - o adăugare clasică la ceaiuri. Cu toate acestea, femeile chineze îl iubesc și pur și simplu îl prepară prin infuzarea câtorva boboci. Infuzia rece de trandafir este deosebit de plăcută în zilele călduroase. Și, desigur, este și foarte estetic!

Caracteristici

  • Intensitate: 1/10
  • Concentratie la infuzare: 4/10
  • Tip ceai: Ceaiul de plante
Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 75-85 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-60 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 4-6 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

«Primăvara devreme la Lacul Erhai», 357gr.

Lacul Erhai este cel mai mare și cel mai înalt lac din China. Înălțimea sa este de aproximativ 1900 ...
850.00 MDL

Ceai de verbena cu lamaie, 50gr.

Verbena este un tonic, un remediu general de întărire și normalizare a metabolismului. Aceasta luptă...
70.00 MDL

«Citrus Melon», 50gr.

Ceai verde chinezesc cu adaos de frunze de stevie, bucățele de căpșuni și petale de gălbenele....
100.00 MDL

Yixing argilă gaiwan cu glazură albă, 60 ml.

Gaiwan clasic din adevărata lut ishin. Pentru confort, este acoperită în interior cu un glazur alb. ...
350.00 MDL