Ceai Milky Oolong (milk oolong), 50gr.

Regiune: Taiwan
(17 evaluări)
190.00 MDL

Milk Oolong Naixiang (Floarea de Foc cu arome de lapte) face parte din categoria ceaiurilor semi-fermentate de culoare turcoaz, originar din Taiwan. Popularitatea acestei băuturi este dată de gustul său cremos deosebit. Caracteristica distinctivă a ceaiului constă în faptul că aroma sa complexă de lapte se dezvăluie treptat, de la o infuzare la alta (ceaiul poate fi infuzat de la 4 până la 15 ori). Se disting două tipuri principale ale acestui oolong: Jin Xuan, care are un gust natural de lapte, și Nai Xiang Jin Xuan, care trece printr-un proces suplimentar de aromatizare, rezultând un ceai cu o aromă puternică de cremă de lapte. Aromatizarea suplimentară a Nai Xiang Jin Xuan este însoțită tradițional de numeroase mituri despre polenizarea plantei de ceai cu trestie de zahăr sau chiar turnarea laptelui. Milk Oolong are o infuzie de culoare aurie, un gust cremos și catifelat și o aromă complexă care se dezvăluie de la o infuzare la alta.

Caracteristici

  • Intensitate: 4/10
  • Concentratie la infuzare: 7/10
  • Tip ceai: Ceaiul Oolong (Ulong)
Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare

Oolong tea - este o varietate specială de ceai, care ocupă o poziție intermediară între ceaiul verde și cel negru. Are o formă ușor rotunjită a frunzelor și conține un nivel ridicat de uleiuri volatile. Infuzarea corectă a ceaiului Oolong joacă un rol important în menținerea gustului și aromei sale, precum și în obținerea beneficiilor maxime pentru sănătate.

În primul rând, este important să acordați atenție calității apei. Apa trebuie să fie curată și proaspătă, fără impurități (de exemplu, clor) și mirosuri. De obicei, pentru ceai se utilizează apă îmbuteliată sau filtrată, iar apa nu trebuie să fie tare. Dacă apa are un gust sau un miros puternic, acest lucru poate afecta gustul și aroma ceaiului, afectând calitatea sa și chiar deteriorând plăcerea de a-l savura. Oolong este foarte greu de deteriorat, dar totuși recomandăm să urmați următoarele reguli:

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 15-50 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 3-7 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

În final, infuzarea corectă a ceaiului Oolong garantează un gust bogat și plăcut, aromă și beneficii maxime pentru sănătate. Urmați regulile simple și veți putea savura gustul și aroma unică a ceaiului, precum și obține beneficiile maxime pentru sănătate. Dacă aveți întrebări suplimentare, suntem întotdeauna bucuroși să vă răspundem prin Telegram sau Whatsapp.


Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

«Mic dejun englezesc», 50gr.

Un amestec tradițional de ceai negru indian și ceai negru din Ceylon, cu un gust puternic și un arom...
100.00 MDL

«Нога Краба», 357gr.

Шу пуэр "Нога Краба", весом 357 грамм, представляет уникальное сочетание китайской чайной культуры и...
1600.00 MDL

«Cleopatra», 50gr.

Ceai verde chinezesc "pudră neagră" cu bucățele de ananas, fructe de coacăze, petale de malvă, catif...
80.00 MDL

Чахай QH-TC16 «Зеленый лист», 200 мл., 1gr.

Представляем вам прекрасный чахай QH-TC16 "Зеленый лист" с объемом 200 мл. Этот чахай изготовлен из ...
350.00 MDL