Adresa magazinului: Moldova, or. Chișinău, sectorul Botanica, strada Nicolae Zelinski 26/1

Telefon: +373 79 585 984

E-mail pentru contact: info@cha-dao.md

Program de lucru: Luni-Vineri 10:00-19:00; Sâmbătă 10:00-15:00; Duminică - închis

Ming Bei Shui Xian, 50gr.

Regiune: North Fujian
(4 evaluări)
175.00 MDL

Min Bei Shui Xian - un rafinat și subtil oolong din regiunea Wuyishan, creat pentru plăcerea și bucuria dvs. Lucrarea de maestru desăvârșită în fiecare etapă a permis crearea unui ceai care pur și simplu uimește cu buchetul său nobil și vibrant. Dacă vă place să vă pierdeți în subtilitățile și nuanțele oolongurilor complexe, atunci acest Shui Xian este cu siguranță pentru dvs. În acest ceai, se îmbină într-un mod uimitor rafinamentul și adâncimea, estetica gustului și farmecul aromei. Aroma florală catifelată, gustul dulce și condimentat cu note abia sesizabile de pâine, infuzia densă, netedă și delicată - aceasta este adevărata experiență Min Bei Shui Xian. Creează o senzație de armonie, elimină tensiunea și conferă energie. Are un efect benefic asupra sistemului cardiovascular și digestiv, contribuie la întărirea dinților și gingiilor, detoxifică organismul. Un ceai excelent în toate sensurile pentru ceremoniile dvs. de ceai liniștite și pline de semnificație. Min Bei Shui Xian se va potrivi perfect în serile dvs. de ceai de week-end și vă va oferi o stare ușoară și plăcută cu relaxare totală.

Caracteristici

  • Intensitate: 6/10
  • Anul producerii: 2021
  • Concentratie la infuzare: 7/10
  • Tip ceai: Ceaiul Oolong (Ulong)
Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare

Oolong tea - este o varietate specială de ceai, care ocupă o poziție intermediară între ceaiul verde și cel negru. Are o formă ușor rotunjită a frunzelor și conține un nivel ridicat de uleiuri volatile. Infuzarea corectă a ceaiului Oolong joacă un rol important în menținerea gustului și aromei sale, precum și în obținerea beneficiilor maxime pentru sănătate.

În primul rând, este important să acordați atenție calității apei. Apa trebuie să fie curată și proaspătă, fără impurități (de exemplu, clor) și mirosuri. De obicei, pentru ceai se utilizează apă îmbuteliată sau filtrată, iar apa nu trebuie să fie tare. Dacă apa are un gust sau un miros puternic, acest lucru poate afecta gustul și aroma ceaiului, afectând calitatea sa și chiar deteriorând plăcerea de a-l savura. Oolong este foarte greu de deteriorat, dar totuși recomandăm să urmați următoarele reguli:

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 85-95 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-20 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 3-7 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

În final, infuzarea corectă a ceaiului Oolong garantează un gust bogat și plăcut, aromă și beneficii maxime pentru sănătate. Urmați regulile simple și veți putea savura gustul și aroma unică a ceaiului, precum și obține beneficiile maxime pentru sănătate. Dacă aveți întrebări suplimentare, suntem întotdeauna bucuroși să vă răspundem prin Telegram sau Whatsapp.


Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

"Trei giuvaeruri", San Bao, 1gr.

Sub un nume atât de sonor, trebuie să se ascundă ceva la fel de impresionant. Dar nu putem să ascund...
60.00 MDL

Ceai Milky Oolong "Nai Xiang" (milk oolong), 50gr.

Milk Oolong Naixiang (Floarea de Foc cu arome de lapte) face parte din categoria ceaiurilor semi-fer...
190.00 MDL

"Spa Wellness", 50gr.

Amestec natural de plante, format din bucăți de mango, lemongrass, frunze de mentă și de verbena, bu...
85.00 MDL

Gaiwan "Păpădie", 150 ml., 50gr.

Hei, prieteni ai ceaiului, v-ați dorit vreodată să vă simțiți ca și cum ați bea ceai pe o pajiște li...
900.00 MDL