Da Hong Pao «Bing Labirint», 500gr.

Regiune: China
(2 evaluări)
Indisponibil

Da Hong Pao (Halatul Roșu) - cunoscut și ca "ceai roșu" în clasificarea chineză și "ceai negru" în clasificarea Moldovei, este un oolong puternic fermentat. Este unul dintre cele mai celebre ceaiuri din China, produs din frunzele uneia dintre cele patru plante-mamă Zhong Si Da Min Cai (cele patru plante celebre). Frunza de ceai are un aspect similar unui mic dragon întunecat. Culoarea frunzei este cenușiu-brună, iar aroma este înaltă, pură și dulce, asemănătoare cu aroma unui vin vechi sau a fructelor exotice fierte, cu accente condimentate. Gustul său este vibrant și ușor picant, dar fără amărăciune, trecând rapid într-un postgust dulce-fructat, completat de note prăjite. Un Da Hong Pao de calitate este un ceai care nu se dezvăluie la prima sau a doua infuzie. Frunzele sale se desfășoară complet abia de la a treia infuzie (la timpuri de infuzare de până la 0,5 minute). Un astfel de ceai este apreciat de cunoscători și poate fi infuzat de aproximativ 10 ori în timpul ceremoniei chinezești de ceai "gongfu-cha".

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 7/10
  • Concentratie la infuzare: 6/10
  • Tip ceai: Ceaiul Oolong (Ulong)

S-ar putea să vă placă

Jing Long №3, 100gr.

Și încă un frumos din "lotul american". O combinație excelentă de "preț-calitate". Un rețetă bună și...
400.00 MDL

«Frunze sălbatice din muntele drept», 357gr.

Un Shen demn, din materie primă sălbatică. Producătorul, desigur, a încercat să imite "Sigiliul Verd...
1500.00 MDL

Ceai Oolong «Strawberry», 50gr.

Căpșunile sunt cele mai delicioase fructe. De aceea am așteptat cu nerăbdare acest oolong. Și nu deg...
200.00 MDL

«Lingoul de Aur Hong Kong», 250gr.

Acest Shu Puer este un adevărat exclusiv pentru cunoscătorii de ceaiuri maturate. În 2007, o compani...
800.00 MDL