Oolong «Chocolate with orange», 50gr.

Regiune: Фуцзянь
(5 evaluări)
Preț: 190.00 MDL

Combinația clasică de ciocolată și portocală. Îmi amintesc că în copilărie am gustat pentru prima dată un astfel de baton de ciocolată. A fost extaz! Gustul intens, ușor amărui de coajă de portocală se potrivea perfect cu dulcele cacao. Acum nu-mi pot permite prea mult ciocolată, dar ceaiul este întotdeauna binevenit. Nu se va reflecta asupra taliei! Verificat!

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 3/10
  • Concentratie la infuzare: 3/10
  • Tip ceai: Ceaiul Oolong (Ulong)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 75-85 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 30-60 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-5 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 2-3 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Bulangshan «Yu Sheng Yuan», 357gr.

Shu puer Bulangshan "Yu Sheng Yuan" este o adevărată operă de artă din lumea ceaiului. Această varie...
1300.00 MDL

Tuo Cha «Marea norilor», Lincang, 100gr.

Încă o dată "Norii înalți care zboară". Pu'er-ul primăvăratic este strălucitor, floral și revigorant...
330.00 MDL

«Mango Verde», 50gr.

Ceaiul verde «Mango Verde» — o adevărată gură de soare tropical, capturată în frunzele smarald ale c...
150.00 MDL

«Lapsang Souchong», 50gr.

Cunoscutul ceai roșu chinezesc din provincia Fujian, ale cărui frunze sunt afumate peste un foc în c...
175.00 MDL