Da Hong Pao «Premium» (Robă mare roșie), 50gr.

Regiune: China
(1 evaluare)
Preț: 325.00 MDL

Ca și pu-erh, acest oolong stimulează și provoacă un "chiinu" (stare de euforie cauzată de consumul excesiv de ceai), dar acționează mai blând. Este greu să găsești un adevărat Da Hong Pao nu doar în Chișinău, ci și în China însăși. Există doar șase plante-mamă de unde a început istoria acestui oolong. În fiecare an se recoltează aproximativ 400 de grame de frunze de pe aceste plante. Este vândut la licitații pentru sume exorbitante (de exemplu, recolta din anul 2015 a fost vândută pentru jumătate de milion de dolari). Dar aveți ocazia să încercați acest ceai legendar din plantele crescute vegetativ.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 5/10
  • Concentratie la infuzare: 5/10
  • Tip ceai: Ceaiul Oolong (Ulong)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 90-95 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 15-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 8-12 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 4-7 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

«Green Pearls of Shun Mi», 50gr.

Ceaiul de frunze întregi selectat din China, a cărui frunze amintesc de sprâncenele delicate ale une...
90.00 MDL

Cha Hai Samadoyo LV01A-500 «Degustatorul de Ceai», 500 ml.

Cha Hai Samadoyo LV01A-500, cu o capacitate de 500 ml, este un accesoriu stilat și funcțional pentru...
750.00 MDL

Zhong Cha «Sigiliu galben» (CNNP), 357gr.

Unul dintre ceaiurile din legendarul set "Sigiliul Colorat". Reteta clasica a fost reprodusa de catr...
1200.00 MDL

Ceai Te Guang Yin «Nun Xiang», 50gr.

O variantă mai întunecată a clasicului Tie Guan Yin. Oferă o infuzie bogată, dulce, de culoare aurie...
190.00 MDL