Ceai roșu Diang Hong «Enchante Rose», 200gr.

Regiune: China
(1 evaluare)
Preț: 675.00 MDL

Combinația clasică și testată în timp dintre ceaiul negru și trandafir. Un ceai foarte revigorant și dulceag. Aroma distrag atenția oricărui aparat autonom.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 4/10
  • Concentratie la infuzare: 5/10
  • Tip ceai: Ceaiul rosu

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-95 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 7-9 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Diang Hong «Jing Long Road», 100gr.

Noi îl numim bomboană de ciocolată, iar în China este numit Cha Zhuang. Este un ceai de culoare roșu...
375.00 MDL

«Palatul Yuebing», verde pu-erh, 100gr.

Un Pu-Erh foarte clar, rapid și vibrant. Energizează excelent. Prezintă o dulceață de caramel în gus...
350.00 MDL

«Tango Mango», 50gr.

Amestecul de ceai negru și verde din Vietnam FTGFOP cu mugur de ceai. Ceaiul „Tango Mango” conține p...
150.00 MDL

Bindao «Dovleac-Gâtlej», 150gr.

Shen Puer Bindao "Dovleac-Gâtlej", cu greutatea de 150 de grame, reprezintă o formă interesantă și i...
1000.00 MDL