Ceai roșu Diang Hong «Enchante Rose», 200gr.

Regiune: China
(1 evaluare)
Preț: 675.00 MDL

Combinația clasică și testată în timp dintre ceaiul negru și trandafir. Un ceai foarte revigorant și dulceag. Aroma distrag atenția oricărui aparat autonom.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 4/10
  • Concentratie la infuzare: 5/10
  • Tip ceai: Ceaiul rosu

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-95 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 7-9 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

«Aroma de orez al primăverii», 357gr.

Shu puer "Aroma de orez a primăverii" demistifică miturile și neînțelegerile adesea întâlnite printr...
1350.00 MDL

«Lotus de aur» (Bing Cha), 357gr.

Un ceai chinezesc special din provincia Yunnan, maturat timp de cel puțin 5 ani. După o lungă fermen...
1400.00 MDL

«Antistress», 50gr.

Ceaiul de plante "Anti-stres" este compus din frunze de afin, mesteacăn, urzică, ginkgo și lămâie. A...
165.00 MDL

Ceai din plante «Tonizant Plus», 50gr.

Ceaiul din plante «Tonizant Plus» este un aliat natural puternic pentru susținerea imunității și cre...
50.00 MDL