Ceai roșu Diang Hong «Enchante Rose», 200gr.

Regiune: China
(1 evaluare)
Preț: 675.00 MDL

Combinația clasică și testată în timp dintre ceaiul negru și trandafir. Un ceai foarte revigorant și dulceag. Aroma distrag atenția oricărui aparat autonom.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 4/10
  • Concentratie la infuzare: 5/10
  • Tip ceai: Ceaiul rosu

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-95 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 7-9 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Ceai din plante «Urzică», 40gr.

Ceaiul din plante «Urzică» este o sursă naturală puternică de vitamine și minerale, cunoscut pentru ...
50.00 MDL

Oolong «Chocolate with vanilla Oolong», 50gr.

Acest ceai este pentru suflete romantice. Doar pentru ele! Dacă nu ești romantic, nu te uita nici mă...
180.00 MDL

«Kimun Gung Fu Cha», 50gr.

Kimun se află în TOP 10 cele mai bune ceaiuri din China. La infuzare, acesta capătă o culoare ambră ...
160.00 MDL

Nan Jian Tuo Cha «Sfântul Phoenix», 100gr.

Dacă ați crezut că Nan Jian, în plus și Phoenix, trebuie să fie neapărat Tulian, nu este așa. Distri...
375.00 MDL