Ceai roșu Diang Hong «Enchante Rose», 200gr.

Regiune: China
(1 evaluare)
Preț: 675.00 MDL

Combinația clasică și testată în timp dintre ceaiul negru și trandafir. Un ceai foarte revigorant și dulceag. Aroma distrag atenția oricărui aparat autonom.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 4/10
  • Concentratie la infuzare: 5/10
  • Tip ceai: Ceaiul rosu

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-95 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 7-9 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Ceai verde japonez «Matcha», 50gr.

Ceaiul Matcha este o varietate unică de ceai verde care se distinge prin gustul său profund și istor...
225.00 MDL

«Wild Cherry», 50gr.

Ceaiul negru "Cireșe sălbatice" emană o atmosferă plăcută de grădină orientală. Gustul incredibil al...
80.00 MDL

Puer fermier de la Li Da Zhou, 100gr.

Prieteni, astăzi sunt încântat să vă prezint o adevărată stea a ceaiului - Shu Puer fermier de la Li...
375.00 MDL

«Cornflower», 50gr.

Amestec de ceai negru chinezesc OP și BOP1 cu adaos de inimioare de zahăr roșu, petale de gălbenele ...
125.00 MDL