«Lapsang Souchong» (ceai afumat), 50gr.

Regiune: China
(9 evaluări)
Preț: 140.00 MDL

Cunoscutul ceai roșu chinezesc din provincia Fujian, ale cărui frunze sunt afumate peste un foc în care se ard rădăcinile de brad chinezesc, îi conferă un parfum deosebit. La preparare, ceaiul oferă o infuzie de culoare roșu-închis, cu un gust picant de neuitat.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 3/10
  • Concentratie la infuzare: 2/10
  • Tip ceai: Ceaiul rosu

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-10 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 1-2 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Bindao Menku, 100gr.

Pu-Erh este o categorie complet specială de ceaiuri, apreciată în mod deosebit de cunoscătorii de ce...
1750.00 MDL

Pahar QH-TC42 «Aquare», 400 ml.

Paharul QH-TC42 "Aquare" cu o capacitate de 400 ml este un accesoriu elegant și funcțional, fabricat...
250.00 MDL

«Gunpowder», 50gr.

Iubitorii de ceai verde Gunpowder nu fără motiv apreciază această variantă a băuturii chinezești. Ar...
90.00 MDL

«Înfloritor», 7gr.

Doriți să vedeți o minune? Puneți această bilă într-o ceașcă de sticlă și turnați apă fierbinte pest...
50.00 MDL