«Lapsang Souchong», 50gr.

Regiune: China
(9 evaluări)
Preț: 150.00 MDL

Cunoscutul ceai roșu chinezesc din provincia Fujian, ale cărui frunze sunt afumate peste un foc în care se ard rădăcinile de brad chinezesc, îi conferă un parfum deosebit. La preparare, ceaiul oferă o infuzie de culoare roșu-închis, cu un gust picant de neuitat.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 3/10
  • Concentratie la infuzare: 2/10
  • Tip ceai: Ceaiul rosu

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-10 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 1-2 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Chahai «Stăpânul Liniștii», 140 ml.

Chahai-ul «Stăpânul Liniștii» este un accesoriu unic pentru ceremonia ceaiului, realizat din ceramic...
1000.00 MDL

Bol Yixing «Duan Ni Rose», 45 ml.

Un bol foarte plăcut la atingere. Mi-a plăcut trandafirul de pe fund. Este o surpriză plăcută atunci...
250.00 MDL

Chahai, porțelan alb, 220 ml.

Acest chahai din porțelan alb se remarcă prin designul său minimalist, păstrând totodată eleganța pr...
750.00 MDL

«Tango Mango», 50gr.

Amestecul de ceai negru și verde din Vietnam FTGFOP cu mugur de ceai. Ceaiul „Tango Mango” conține p...
95.00 MDL