«Lapsang Souchong» (ceai afumat), 50gr.

Regiune: China
(9 evaluări)
140.00 MDL

Cunoscutul ceai roșu chinezesc din provincia Fujian, ale cărui frunze sunt afumate peste un foc în care se ard rădăcinile de brad chinezesc, îi conferă un parfum deosebit. La preparare, ceaiul oferă o infuzie de culoare roșu-închis, cu un gust picant de neuitat.

Caracteristici

  • Intensitate: 3/10
  • Concentratie la infuzare: 2/10
  • Tip ceai: Ceaiul rosu
Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-10 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 1-2 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

«Jinmai Cha Shu Wan», 357gr.

Fabrica "Menhai Cha Shu Wan", cunoscută și sub numele de "Regele Arborelui de Ceai", se află în comi...
900.00 MDL

Cafea boabe «Fresh Black» (Etiopia, Koromi), 200gr.

Descoperiți cafeaua boabe "Fresh Black" (Etiopia, Koromi) - o adevărată perlă în lumea cafelei! Acea...
375.00 MDL

Bombilla «Sueno del vaquero», 165 mm.

Bombilla „Sueno del vaquero” este un accesoriu interesant și simbolic, care aduce în lumea ceaiului ...
275.00 MDL

Cafea Montana «Vanilie Franceză», 100% Arabica, 150gr.

Cafeaua Montana "Vanilie Franceză" vă scufundă într-o lume delicată și rafinată a aromelor, inspirat...
225.00 MDL