«Lapsang Souchong», 50gr.

Regiune: China
(9 evaluări)
Preț: 140.00 MDL

Cunoscutul ceai roșu chinezesc din provincia Fujian, ale cărui frunze sunt afumate peste un foc în care se ard rădăcinile de brad chinezesc, îi conferă un parfum deosebit. La preparare, ceaiul oferă o infuzie de culoare roșu-închis, cu un gust picant de neuitat.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 3/10
  • Concentratie la infuzare: 2/10
  • Tip ceai: Ceaiul rosu

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-10 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 1-2 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Pu-erh verde la gramaj, 50gr.

Ceaiul pentru cei activi și plini de energie. L-am adus special pentru tine din Guangzhou. După fiec...
210.00 MDL

Shen sălbatic într-un trabuc, 125gr.

Provincia Phongsaly este cea mai nordică parte a Laosului. Se învecinează cu cea mai sudică parte a ...
450.00 MDL

«Autumn Darjeeling Margareth Hope», 50gr.

Hei, băieți! Avem un ceai pe care cu adevărat merită să-l încercați! Darjeelingul de toamnă din grăd...
150.00 MDL

Ceai verde indian cu aromă de litchi, regiunea Assam, 50gr.

Descoperiți plăcerea exotică cu ceaiul verde indian cu aromă de litchi, cultivat în regiunea Assam. ...
85.00 MDL