«Lapsang Souchong», 50gr.

Regiune: China
(9 evaluări)
Preț: 175.00 MDL

Cunoscutul ceai roșu chinezesc din provincia Fujian, ale cărui frunze sunt afumate peste un foc în care se ard rădăcinile de brad chinezesc, îi conferă un parfum deosebit. La preparare, ceaiul oferă o infuzie de culoare roșu-închis, cu un gust picant de neuitat.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 3/10
  • Concentratie la infuzare: 2/10
  • Tip ceai: Ceaiul rosu

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-10 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 1-2 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

«Honeybush», 50gr.

Honeybush - rudă a ceaiului Rooibos. Dar în timp ce Rooibos poate fi crescut în grădină, cu Honeybus...
120.00 MDL

Chaban «Perla Albă», 32.5x22.5 cm, bambus/melamină

Chabanul «Perla Albă» este un accesoriu stilat pentru ceremonia ceaiului, realizat într-un design mi...
1400.00 MDL

Ceai de fructe «Amestec variat de plante», 50gr.

Ceaiul fructat «Amestec variat de plante» este un adevărat ghid pe potecile aromate ale Orientului, ...
160.00 MDL

Chaban «Corb», 38x60x6 cm, bambus

Chaban "Corb" este realizat integral din bambus, conferindu-i un aspect natural și organic. Capacul ...
4000.00 MDL