«Lapsang Souchong» (ceai afumat), 50gr.

Regiune: China
(9 evaluări)
Preț: 140.00 MDL

Cunoscutul ceai roșu chinezesc din provincia Fujian, ale cărui frunze sunt afumate peste un foc în care se ard rădăcinile de brad chinezesc, îi conferă un parfum deosebit. La preparare, ceaiul oferă o infuzie de culoare roșu-închis, cu un gust picant de neuitat.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 3/10
  • Concentratie la infuzare: 2/10
  • Tip ceai: Ceaiul rosu

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-10 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 1-2 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

«Da Hong Pao», medalie, 50gr.

Încercarea de a descrie dragostea noastră pentru „Da Hong Pao” înseamnă a începe o narativă epică în...
250.00 MDL

«Pettiagala», 50gr.

Ceai negru de calitate premium. Ceaiul "Pettiagala" se numără printre cele mai cunoscute soiuri de c...
120.00 MDL

Oolong cu piersici «Mix», 50gr.

Vă prezentăm un „Mix” unic de oolong cu piersici - o combinație artistică de suc delicat de piersică...
200.00 MDL

«Christmas Mix», 50gr.

Ceaiul negru aromatizat „Amestec de Crăciun” reprezintă o combinație confortabilă de casă, plină de ...
150.00 MDL