«Lapsang Souchong», 50gr.

Regiune: China
(9 evaluări)
Preț: 175.00 MDL

Cunoscutul ceai roșu chinezesc din provincia Fujian, ale cărui frunze sunt afumate peste un foc în care se ard rădăcinile de brad chinezesc, îi conferă un parfum deosebit. La preparare, ceaiul oferă o infuzie de culoare roșu-închis, cu un gust picant de neuitat.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 3/10
  • Concentratie la infuzare: 2/10
  • Tip ceai: Ceaiul rosu

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-10 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 1-2 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Linguriță purpurie chashaku pentru ceaiul matcha

Lingurița purpurie chashaku pentru ceaiul matcha este un accesoriu indispensabil pentru adevărații c...
75.00 MDL

Cafea boabe Tucano «Brazil & Honduras», 100% Arabica, 200gr.

Tucano Brazil & Honduras — este un amestec intens și expresiv de 100% Arabica, creat pentru iubitori...
200.00 MDL

Cafea boabe Tucano «Decaf», Arabica premium, 200gr.

Tucano Decaf — este 100% Arabica de specialitate dintr-o regiune montană, procesată printr-o metodă ...
220.00 MDL

«Antistress», 50gr.

Ceaiul de plante "Anti-stres" este compus din frunze de afin, mesteacăn, urzică, ginkgo și lămâie. A...
200.00 MDL