«Lapsang Souchong», 50gr.

Regiune: China
(9 evaluări)
Preț: 175.00 MDL

Cunoscutul ceai roșu chinezesc din provincia Fujian, ale cărui frunze sunt afumate peste un foc în care se ard rădăcinile de brad chinezesc, îi conferă un parfum deosebit. La preparare, ceaiul oferă o infuzie de culoare roșu-închis, cu un gust picant de neuitat.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 3/10
  • Concentratie la infuzare: 2/10
  • Tip ceai: Ceaiul rosu

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-10 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 1-2 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Lao Bai Cha porționat cu flori de Zhizi, 5gr.

Zhizi (栀子), sau Gardenia Jasminoides, este cunoscută drept «gardenia regală». Aroma sa amintește de ...
30.00 MDL

Lao shu pu-erh «Botanic», 100gr.

Lao shu pu-erh «Botanic» din 2017 este un ceai care a câștigat ușor dragostea cunoscătorilor gustulu...
375.00 MDL

«ChaDao Fenix Eye», 50gr.

Acest ceai este recoltat la începutul primăverii în zone înalte de munte. Frunzele tinere și de cali...
325.00 MDL

Rășină Shu Puer (Cha Gao Shu), 20 buc., 16gr.

Ce este rășina de Pu-erh? Rășina de Pu-erh, cunoscută și sub numele de Cha Gao, este un produs unic...
200.00 MDL