«Lapsang Souchong», 50gr.

Regiune: China
(9 evaluări)
Preț: 175.00 MDL

Cunoscutul ceai roșu chinezesc din provincia Fujian, ale cărui frunze sunt afumate peste un foc în care se ard rădăcinile de brad chinezesc, îi conferă un parfum deosebit. La preparare, ceaiul oferă o infuzie de culoare roșu-închis, cu un gust picant de neuitat.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 3/10
  • Concentratie la infuzare: 2/10
  • Tip ceai: Ceaiul rosu

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-10 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 1-2 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

«Kenyan Purple», 50gr.

Ceaiul Kenyan Purple este un ceai verde obținut doar din frunzele purpurii, bogate în antocianine. F...
230.00 MDL

Rooibos «Strawberry», 50gr.

Rooibos (rooibos) cu adaos de bucăți de căpșuni, aromatizat cu frunze de coacăze și petale inflăcăra...
150.00 MDL

Cafea boabe Tucano «Brazil & Honduras», 100% Arabica, 200gr.

Tucano Brazil & Honduras — este un amestec intens și expresiv de 100% Arabica, creat pentru iubitori...
200.00 MDL

«Noroc Neobișnuit», 357gr.

«Noroc Neobișnuit» este denumirea perfectă pentru acest ceai. Materia primă din 2006, și încă din Ku...
850.00 MDL