«Lapsang Souchong», 50gr.

Regiune: China
(9 evaluări)
Preț: 175.00 MDL

Cunoscutul ceai roșu chinezesc din provincia Fujian, ale cărui frunze sunt afumate peste un foc în care se ard rădăcinile de brad chinezesc, îi conferă un parfum deosebit. La preparare, ceaiul oferă o infuzie de culoare roșu-închis, cu un gust picant de neuitat.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 3/10
  • Concentratie la infuzare: 2/10
  • Tip ceai: Ceaiul rosu

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-10 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 1-2 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Ceai negru indian cu bergamot, regiunea Assam, 50gr.

Descoperiți gustul unic al ceaiului negru indian cu bergamot, produs în renumita regiune Assam. Aces...
115.00 MDL

Ceai verde japonez «Matcha», 50gr.

Ceaiul Matcha este o varietate unică de ceai verde care se distinge prin gustul său profund și istor...
250.00 MDL

«Wild Cherry», 50gr.

Ceaiul negru "Cireșe sălbatice" emană o atmosferă plăcută de grădină orientală. Gustul incredibil al...
150.00 MDL

«Tributul de Aur Bulan Shan», 357gr.

Shen Puer "Tributul de Aur Bulan Shan" din anul 2020 este o alegere rafinată pentru adevărații gurma...
900.00 MDL