«Lapsang Souchong», 50gr.

Regiune: China
(9 evaluări)
Preț: 175.00 MDL

Cunoscutul ceai roșu chinezesc din provincia Fujian, ale cărui frunze sunt afumate peste un foc în care se ard rădăcinile de brad chinezesc, îi conferă un parfum deosebit. La preparare, ceaiul oferă o infuzie de culoare roșu-închis, cu un gust picant de neuitat.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 3/10
  • Concentratie la infuzare: 2/10
  • Tip ceai: Ceaiul rosu

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-10 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 1-2 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Ceai din plante «Hepato Plus», 50gr.

Ceaiul din plante «Hepato Plus» este creat pentru cei care doresc să aibă grijă de sănătatea ficatul...
55.00 MDL

«Blooming Sakura», 50gr.

Sencha verde cu flori de iasomie, petale de floarea-soarelui și aromă de sâmbure de cireș. Proprietă...
150.00 MDL

«Black Sea Buckthorn», 50gr.

„Este una să te învelești în patruzeci de haine, și cu totul altceva să te cuibărești pe genunchii l...
160.00 MDL

Pahar QH-TC42 «Aquare», 400 ml.

Paharul QH-TC42 "Aquare" cu o capacitate de 400 ml este un accesoriu elegant și funcțional, fabricat...
250.00 MDL