«Lapsang Souchong», 50gr.

Regiune: China
(9 evaluări)
Preț: 150.00 MDL

Cunoscutul ceai roșu chinezesc din provincia Fujian, ale cărui frunze sunt afumate peste un foc în care se ard rădăcinile de brad chinezesc, îi conferă un parfum deosebit. La preparare, ceaiul oferă o infuzie de culoare roșu-închis, cu un gust picant de neuitat.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 3/10
  • Concentratie la infuzare: 2/10
  • Tip ceai: Ceaiul rosu

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-10 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 1-2 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

«Comara lui Bulan Shan», Menghai, 100gr.

Muntele Bulangshan se învecinează cu Myanmar. În Myanmar, cresc și copaci de ceai. Înțelegeți singur...
375.00 MDL

Ceai din plante «Baby», (30 pliculețe a câte 1.5 g), 45gr.

Ceaiul din plante «Pentru copii» este un amestec atent selectat de plante naturale, creat pentru a a...
65.00 MDL

Diang Hong «Enchante Rose», 200gr.

Combinația clasică și testată în timp dintre ceaiul negru și trandafir. Un ceai foarte revigorant și...
675.00 MDL

Tong Pu, pu-erh în bambus (defilare), 100gr.

Aceste mici tablete sunt o versiune redusă a Pu-Erh-ului pe care îl cunoașteți deja, ambalate în bam...
400.00 MDL