«Lapsang Souchong», 50gr.

Regiune: China
(9 evaluări)
Preț: 140.00 MDL

Cunoscutul ceai roșu chinezesc din provincia Fujian, ale cărui frunze sunt afumate peste un foc în care se ard rădăcinile de brad chinezesc, îi conferă un parfum deosebit. La preparare, ceaiul oferă o infuzie de culoare roșu-închis, cu un gust picant de neuitat.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 3/10
  • Concentratie la infuzare: 2/10
  • Tip ceai: Ceaiul rosu

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-10 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 1-2 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

«Strawberry Symphony», 50gr.

Amestec natural de fructe pe bază de hibiscus, cu adaos de bucăți de măceșe, mere, coajă de portocal...
90.00 MDL

«Caravana de cai din Ninger», 357gr.

Acest puer special din districtul Ninger reprezintă o raritate, dedicată aniversării Drumului Ceaiul...
1100.00 MDL

«Sky Temple», 50gr.

"Templul Cerului" este un ceai verde chinezesc numit "pulberea neagră". Este benefic pentru digestie...
80.00 MDL

«White Monkey», 50gr.

Acest ceai verde este cultivat pe versanții munților Tai Mu din provincia chineză Fujian. Frunzele t...
175.00 MDL