Ceai roșu Diang Hong «Jing Long Road», 100gr.

Regiune: China
(5 evaluări)
Preț: 375.00 MDL

Noi îl numim bomboană de ciocolată, iar în China este numit Cha Zhuang. Este un ceai de culoare roșu închis, puternic, cu arome de miere de hrișcă și fructe uscate. Dintr-un singur călcâi se obțin cel puțin 350 ml de ceai descris mai sus (dacă este preparat în mod obișnuit, nu în cantități mici). Este o opțiune excelentă atât pentru cadou, cât și pentru tine însuți (sau pentru tine însuți).

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 4/10
  • Concentratie la infuzare: 4/10
  • Tip ceai: Ceaiul rosu

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 2-4 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Da Hong Pao «Halatul mare și roșu», DHP, 50gr.

Da Hong Pao, sau "Marele Halat Roșu", reprezintă unul dintre cele mai prețuite și respectate tipuri ...
250.00 MDL

«Soursep Green», 50gr.

Soursop, cunoscut și sub numele de guanabana sau corossol, este un fruct exotic care crește în Ameri...
150.00 MDL

Perie pentru bombilla, lungime 25 cm.

Și voi v-ați săturat să luptați pentru curățenia bombillei voastre? Avem soluția - noua noastră peri...
100.00 MDL

To Cha «Trei Pagode», presat, 100gr.

Facut la fabrica de ceai "Santa" din provincia occidentală Yunnan, în orașul antic Dali. La bază se ...
300.00 MDL