Ceai roșu Diang Hong «Jing Long Road», 100gr.

Regiune: China
(5 evaluări)
Preț: 375.00 MDL

Noi îl numim bomboană de ciocolată, iar în China este numit Cha Zhuang. Este un ceai de culoare roșu închis, puternic, cu arome de miere de hrișcă și fructe uscate. Dintr-un singur călcâi se obțin cel puțin 350 ml de ceai descris mai sus (dacă este preparat în mod obișnuit, nu în cantități mici). Este o opțiune excelentă atât pentru cadou, cât și pentru tine însuți (sau pentru tine însuți).

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 4/10
  • Concentratie la infuzare: 4/10
  • Tip ceai: Ceaiul rosu

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 2-4 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

«Liuy Ju E», 50gr.

Este un fel de "ceai" interesant. Frunzele tinere ale lastarilor de bambus. Gustul este ceva asemana...
150.00 MDL

Shui Xian H1105, 50gr.

Un oolong extrem de aromat, cu o fermentare puternică, cultivat în provincia Fujian, în munții Wuyi....
210.00 MDL

Chaban «Perla Albă», 25x25 cm, bambus/melamină

Chabanul «Perla Albă» este un accesoriu elegant și practic pentru ceremonia ceaiului, realizat într-...
950.00 MDL

Bolul Epocii Vechi «Zen», DH-P002, 80ml.

Bolul "Epoci Vechi - Zen" cu un volum de 80 ml este un adevărat capodoperă, creat cu o îngrijire inc...
350.00 MDL