Ceai roșu Dian Hong Jing Lun, pentru călătorii , 100gr.

Regiune: China
(5 evaluări)
Preț: 375.00 MDL

Noi îl numim bomboană de ciocolată, iar în China este numit Cha Zhuang. Este un ceai de culoare roșu închis, puternic, cu arome de miere de hrișcă și fructe uscate. Dintr-un singur călcâi se obțin cel puțin 350 ml de ceai descris mai sus (dacă este preparat în mod obișnuit, nu în cantități mici). Este o opțiune excelentă atât pentru cadou, cât și pentru tine însuți (sau pentru tine însuți).

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 4/10
  • Concentratie la infuzare: 4/10
  • Tip ceai: Ceaiul rosu

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 2-4 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Dian Hong presat în bambus, 220gr.

Dian Hong Zhutun este un ceai roșu presat sub formă de tablete. Cele 20 de tablete, fiecare cântărin...
600.00 MDL

«Pârâul de munte», 50gr.

Ceaiul negru clasic cu frunze mari "Râul Muntos" provine din câmpiile și dealurile Sri Lankăi. Are o...
95.00 MDL

«Dragonul de Aur», 357gr.

Foarte interesant acest ceai. Un exemplu viu cum maturarea influențează calitatea ceaiului. La prima...
800.00 MDL

Bol «Constellation Kosari», 50 ml.

Boabele - așa se numește în Ucraina constelația Centura lui Orion. Modelul de pe bol ne-a amintit to...
400.00 MDL