Ceai roșu «Golden Snail», 50gr.

Regiune: China
(7 evaluări)
Preț: 175.00 MDL

Ceaiul roșu chinezesc din provincia Hunan. Ceaiul "Melcul de aur" conține o cantitate mare de tips - mugurii frunzelor de ceai. La infuzare, oferă o băutură de culoare aurie cu un gust plăcut dulceag, pe care nu poți să-l uiți.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 4/10
  • Concentratie la infuzare: 3/10
  • Tip ceai: Ceaiul rosu

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 2-4 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Ceai verde indian cu aromă de pepene verde, regiunea Assam, 50gr.

Cufundați-vă în prospețimea verii cu ceaiul verde indian cu aromă de pepene verde, produs în regiune...
85.00 MDL

Ceainic QH-TC19 «Amber», 300 ml.

Vă prezentăm ceainicul QH-TC19 "Amber" cu un volum de 300 ml. În acest model a fost folosită culoare...
375.00 MDL

«Lingoul de Aur Hong Kong», 250gr.

Acest Shu Puer este un adevărat exclusiv pentru cunoscătorii de ceaiuri maturate. În 2007, o compani...
800.00 MDL

Diang Hong «3 Pagodas», 100gr.

Dian Hong - simbolul luptei continue a Chinei pentru un loc sub soare alături de lumea occidentală. ...
300.00 MDL