Ceai roșu «Golden Snail», 50gr.

Regiune: China
(7 evaluări)
Preț: 170.00 MDL

Ceaiul roșu chinezesc din provincia Hunan. Ceaiul "Melcul de aur" conține o cantitate mare de tips - mugurii frunzelor de ceai. La infuzare, oferă o băutură de culoare aurie cu un gust plăcut dulceag, pe care nu poți să-l uiți.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 4/10
  • Concentratie la infuzare: 3/10
  • Tip ceai: Ceaiul rosu

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 2-4 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

«Guntin Yi Hengxian Chun Pin», 357gr.

În antichitate, Puer era larg cunoscut, dar calitatea sa nu putea fi comparată cu cea a puerului reg...
1300.00 MDL

«Dragon Tears», 50gr.

Unicul ceai verde chinezesc. Vârful frunzelor de ceai este rulat în biluțe, acoperite cu puful delic...
250.00 MDL

Ceainic din argilă Yixing «Lunatic», 175 ml.

Ceainicul din argilă Yixing „Lunatic” reprezintă o adevărată comoară pentru iubitorii de ceai și adm...
600.00 MDL

Chahai «Nufărul Apelor», CHIKAO CK-180A, 220 ml.

Vă prezentăm chahai-ul de sticlă "Nufărul Apelor" CK-180A de la CHIKAO, o operă de artă realizată di...
450.00 MDL