Ceai roșu «Golden Snail», 50gr.

Regiune: China
(7 evaluări)
Preț: 175.00 MDL

Ceaiul roșu chinezesc din provincia Hunan. Ceaiul "Melcul de aur" conține o cantitate mare de tips - mugurii frunzelor de ceai. La infuzare, oferă o băutură de culoare aurie cu un gust plăcut dulceag, pe care nu poți să-l uiți.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 4/10
  • Concentratie la infuzare: 3/10
  • Tip ceai: Ceaiul rosu

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 2-4 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Rămurele de Shu Puer, 50gr.

Un format neobișnuit pentru cunoscătorii rafinați ai ceaiului — rămurelele de Shu Puer din recolta a...
125.00 MDL

Bulangshan «Yu Sheng Yuan», 357gr.

Shu puer Bulangshan "Yu Sheng Yuan" este o adevărată operă de artă din lumea ceaiului. Această varie...
1300.00 MDL

Rooibos «Caramel», 50gr.

Băutura etnică sud-africană Rooibos "Caramel" este un rooibos clasic cu adaos de bucăți de nucă de m...
150.00 MDL

«Gu Shu Ya Bao», muguri sălbatici din copacii de pu-erh, Jin Lun, 50gr.

"Gu Shu Ya Bao" – muguri sălbatici de pe copacii de pu-erh, Jin Lun, 2021. Combinând cele mai bune c...
250.00 MDL