Ceai roșu «Golden Snail», 50gr.

Regiune: China
(7 evaluări)
Preț: 175.00 MDL

Ceaiul roșu chinezesc din provincia Hunan. Ceaiul "Melcul de aur" conține o cantitate mare de tips - mugurii frunzelor de ceai. La infuzare, oferă o băutură de culoare aurie cu un gust plăcut dulceag, pe care nu poți să-l uiți.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 4/10
  • Concentratie la infuzare: 3/10
  • Tip ceai: Ceaiul rosu

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 2-4 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

«Ivan-Ceai», 50gr.

Vă prezentăm Ceaiul verde Ivan-Chai - o adevărată senzație pentru papilele gustative și o sursă de v...
150.00 MDL

«Sultans Treasure», 50gr.

Ceaiul verde "pudră" cu coajă de portocală, petale de trandafir și aromă de fructe exotice. Un adevă...
140.00 MDL

«Green Snail», 50gr.

Ceaiul verde chinezesc din provincia Hunan. La infuzare, oferă un lichid de culoare galben deschis c...
150.00 MDL

«Comara lui Bulan Shan», Menghai, 100gr.

Muntele Bulangshan se învecinează cu Myanmar. În Myanmar, cresc și copaci de ceai. Înțelegeți singur...
375.00 MDL