Ceai roșu «Golden Snail», 50gr.

Regiune: China
(7 evaluări)
Preț: 175.00 MDL

Ceaiul roșu chinezesc din provincia Hunan. Ceaiul "Melcul de aur" conține o cantitate mare de tips - mugurii frunzelor de ceai. La infuzare, oferă o băutură de culoare aurie cu un gust plăcut dulceag, pe care nu poți să-l uiți.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 4/10
  • Concentratie la infuzare: 3/10
  • Tip ceai: Ceaiul rosu

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 2-4 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Ceainic din argilă Yixing «Shui Pin Hu» Flori, 150 ml.

Argila Yixing este renumită pentru capacitatea sa unică de a conferi un caracter și o profunzime deo...
1450.00 MDL

Ceai verde indian cu aromă de litchi, regiunea Assam, 50gr.

Descoperiți plăcerea exotică cu ceaiul verde indian cu aromă de litchi, cultivat în regiunea Assam. ...
85.00 MDL

Ceai din plante «De Seară», 50gr.

Ceaiul din plante «De Seară» este o compoziție florală special creată pentru cei care caută liniște ...
55.00 MDL

Jing Long cu trandafir, 6gr.

Un amestec de Shu Puer clasic cu frunze și petale aromate de trandafir, prezentat într-un ambalaj po...
20.00 MDL