Ceai roșu Diang Hong «Classic», 50gr.

Regiune: China
(9 evaluări)
Indisponibil

Ceaiul, considerat de înaltă calitate, se remarcă prin predominanța mugurilor aurii și conținutul de lici, trandafir și longan pentru a-i conferi aromă. Culoarea băuturii este aurie-portocalie, iar mirosul este dulce, dar nu înțepător. Varietățile mai ieftine de Dianhong au o nuanță maro închis și un gust amar. Provincia chineză Yunnan este locul de origine al ceaiului sălbatic (Camellia sinensis). În această provincie se produc majoritatea ceaiurilor negre și Pu-erh din China. Poate de aceea nu seamănă prea mult cu celelalte ceaiuri negre. Baza întregii compoziții o reprezintă mugurii aurii. Aroma este puternică, plină de viață, cu note de trandafir, lici și longan. Gust bogat și memorabil. Un ceai cu caracter masculin.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 5/10
  • Concentratie la infuzare: 5/10
  • Tip ceai: Ceaiul rosu

S-ar putea să vă placă

«Copacii antici din Bulanshani», 357gr.

Arborii antici - sunt arbori complet naturali (cu vârsta de peste 250 de ani) - înalți, cu tulpină r...
1150.00 MDL

«Golden Needles», 50gr.

Ceaiul roșu chinezesc "Ace de Aur" din provincia Hunan. Ceaiul conține o cantitate mare de vârfuri -...
175.00 MDL

«Cântând din toți plămânii», Guntin, Yin Jiang, 250gr.

Shu Pu-erh «Cântând din toți plămânii» — un rar și ecologic Guntin din Yin Jiang, produs în 2017 la ...
1000.00 MDL

Ceai verde indian cu mentă, regiunea Assam, 50gr.

Simțiți prospețimea revigorantă cu ceaiul verde indian cu mentă, cules din renumita regiune Assam. A...
85.00 MDL