Ceai roșu Diang Hong «Classic», 50gr.

Regiune: China
(9 evaluări)
Indisponibil

Ceaiul, considerat de înaltă calitate, se remarcă prin predominanța mugurilor aurii și conținutul de lici, trandafir și longan pentru a-i conferi aromă. Culoarea băuturii este aurie-portocalie, iar mirosul este dulce, dar nu înțepător. Varietățile mai ieftine de Dianhong au o nuanță maro închis și un gust amar. Provincia chineză Yunnan este locul de origine al ceaiului sălbatic (Camellia sinensis). În această provincie se produc majoritatea ceaiurilor negre și Pu-erh din China. Poate de aceea nu seamănă prea mult cu celelalte ceaiuri negre. Baza întregii compoziții o reprezintă mugurii aurii. Aroma este puternică, plină de viață, cu note de trandafir, lici și longan. Gust bogat și memorabil. Un ceai cu caracter masculin.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 5/10
  • Concentratie la infuzare: 5/10
  • Tip ceai: Ceaiul rosu

S-ar putea să vă placă

«Comara lui Bulan Shan», Menghai, 100gr.

Muntele Bulangshan se învecinează cu Myanmar. În Myanmar, cresc și copaci de ceai. Înțelegeți singur...
375.00 MDL

Ceai din plante «Digestie Plus», 20 pl. a câte 1.5 g, Premium , 30gr.

Ceaiul «Digestie Plus» este o băutură naturală creată pentru a susține un sistem digestiv sănătos și...
75.00 MDL

«Epoca Marii Puteri – Dinastia Ming», 357gr.

Dinastia Ming a fost o perioadă de înflorire a statului chinez. În acest timp a fost complet constru...
1200.00 MDL

Cafea «Montana Forest Nut 100% Arabica», 150gr.

Cafeaua Montana "Nucă de Pădure" vă scufundă într-o lume a misterelor lemnoase și a energiei sacre a...
225.00 MDL