Ceai roșu Diang Hong «Classic», 50gr.

Regiune: China
(9 evaluări)
Indisponibil

Ceaiul, considerat de înaltă calitate, se remarcă prin predominanța mugurilor aurii și conținutul de lici, trandafir și longan pentru a-i conferi aromă. Culoarea băuturii este aurie-portocalie, iar mirosul este dulce, dar nu înțepător. Varietățile mai ieftine de Dianhong au o nuanță maro închis și un gust amar. Provincia chineză Yunnan este locul de origine al ceaiului sălbatic (Camellia sinensis). În această provincie se produc majoritatea ceaiurilor negre și Pu-erh din China. Poate de aceea nu seamănă prea mult cu celelalte ceaiuri negre. Baza întregii compoziții o reprezintă mugurii aurii. Aroma este puternică, plină de viață, cu note de trandafir, lici și longan. Gust bogat și memorabil. Un ceai cu caracter masculin.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 5/10
  • Concentratie la infuzare: 5/10
  • Tip ceai: Ceaiul rosu

S-ar putea să vă placă

Zhuan Cha «Dragonul №19», 100gr.

Puerh-ul emblematic de la Jīn Lún. Materie primă de la Ménghǎi, maturată timp de 2 ani - o amestecăt...
425.00 MDL

«Curmale Roșii» 20 de ani, Yunnan, 250gr.

Ce se vinde de obicei pe site-urile chinezești sub aparența unui vechi Shu Pu Er? De obicei, este ce...
650.00 MDL

Ceai «Wuyi Zhou Gui» (Scorțișoară din Munții Wuyi), 50gr.

Numele acestui ceai este ca un vers dintr-un haiku: "Scorțișoară din Munții Wuyi". Și totul în el es...
175.00 MDL

Ceai legat «Înflorire luxuriantă», 8gr.

Dacă ar exista un concurs pentru cea mai spectaculoasă «înflorire» într-o bol, acest ceai ar fi cu s...
50.00 MDL