Ceai roșu Diang Hong «Classic», 50gr.

Regiune: China
(9 evaluări)
Indisponibil

Ceaiul, considerat de înaltă calitate, se remarcă prin predominanța mugurilor aurii și conținutul de lici, trandafir și longan pentru a-i conferi aromă. Culoarea băuturii este aurie-portocalie, iar mirosul este dulce, dar nu înțepător. Varietățile mai ieftine de Dianhong au o nuanță maro închis și un gust amar. Provincia chineză Yunnan este locul de origine al ceaiului sălbatic (Camellia sinensis). În această provincie se produc majoritatea ceaiurilor negre și Pu-erh din China. Poate de aceea nu seamănă prea mult cu celelalte ceaiuri negre. Baza întregii compoziții o reprezintă mugurii aurii. Aroma este puternică, plină de viață, cu note de trandafir, lici și longan. Gust bogat și memorabil. Un ceai cu caracter masculin.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 5/10
  • Concentratie la infuzare: 5/10
  • Tip ceai: Ceaiul rosu

S-ar putea să vă placă

Cafea «Cafe Cult Vanilla with Cream», 250gr.

Un cafea rafinată, creată în spiritul tradiției vieneze, această băutură aromatizată încorporează me...
250.00 MDL

Milk Oolong (oolong cu lapte), 50gr.

Milk Oolong este un sortiment unic de ceai chinezesc, care cucereste prin gustul său delicat, cremos...
250.00 MDL

Ceai negru indian cu bergamot, regiunea Assam, 50gr.

Descoperiți gustul unic al ceaiului negru indian cu bergamot, produs în renumita regiune Assam. Aces...
115.00 MDL

Diang Hong «Enchante Rose», 200gr.

Combinația clasică și testată în timp dintre ceaiul negru și trandafir. Un ceai foarte revigorant și...
675.00 MDL