Shen Puer «Horoscop chinezesc», 420gr.

Regiune: China
(3 evaluări)
Preț: 1800 MDL 2500.00 MDL Salvați: 700 MDL

Varianta ușoară a băuturii se obține dintr-o materie primă fermentată în mod natural, în timp ce la varianta întunecată aceste procese sunt intenționat declanșate. Vom examina în detaliu aceste caracteristici și altele ale sortimentelor. Pu-Erh Sheng poate avea forma unui biscuit, a unei căni adâncite, a unui pătrat sau a unui cerc. Este rar întâlnit în formă vrac. Deoarece procesul de fermentare continuă în mod constant, culoarea frunzelor se închide în timp. Astfel, inițial acestea au o nuanță verde deschisă și apoi ajung aproape la negru. Adesea, în Pu-Erh se adaugă muguri cu puf alb. Aceasta se face exclusiv în scopuri estetice, gustul nu este afectat de puf.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 6/10
  • Anul producerii: 2021
  • Concentratie la infuzare: 7/10
  • Tip ceai: Puer verde (Shen)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-95 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 3-7 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Ceai Te Guang Yin «Nun Xiang», 50gr.

O variantă mai întunecată a clasicului Tie Guan Yin. Oferă o infuzie bogată, dulce, de culoare aurie...
190.00 MDL

Ceai negru indian cu frunze mari, regiunea Assam, 50gr.

Cufundați-vă în lumea plăcerii autentice cu ceaiul negru indian cu frunze mari, de calitate superioa...
85.00 MDL

Zhong Cha (CNNP) «7581», 250gr.

Bine ați venit în lumea ceaiului, unde chiar și cele mai modeste frunze de ceai se transformă în ade...
700.00 MDL

«Mountain Creek», 50gr.

Ceaiul negru clasic cu frunze mari "Râul Muntos" provine din câmpiile și dealurile Sri Lankăi. Are o...
100.00 MDL