Shu Puer Jing Mai (Jingmai), 200gr.

Regiune: Yunnan, Jingmai Shan
(2 evaluări)
Indisponibil

Уникальный шу пуэр, состоящий из верхних листочков многолетних (возраст деревьев колеблется от 200 до 600 лет) деревьев Гу Шу, произрастающих в горах Цзин Май. Приятный вкус этого чая настоящее сокровище для любителей пуэр, его обязательно нужно попробовать.

Caracteristici

  • Intensitate: 7/10
  • Anul producerii: 2015
  • Concentratie la infuzare: 6/10
  • Tip ceai: Puerh negru (Shu)

Informații suplimentare

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 90-95 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-40 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-10 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 4-7 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

«Elefantul din Feng Zhai», 357gr.

Sishuanbanna - locul preferat al elefanților chinezi. Îi place să se plimbe de la Myanmar prin China...
1500.00 MDL

«Negru presat Pu-erh», Xiao Cha, 50gr.

Ceaiul chinezesc din provincia Yunnan, maturat timp de cel puțin 2 ani. "Pu Erh presat negru" are un...
100.00 MDL

«Gunpowder», 50gr.

Iubitorii de ceai verde Gunpowder nu fără motiv apreciază această variantă a băuturii chinezești. Ar...
90.00 MDL

Mini «Islandez», 50gr.

Puer este un ceai postfermentat chinezesc originar din provincia Yunnan. Acest ceai are o anumită pe...
175.00 MDL