Shu Puer «Lotus de aur» (Bing Cha), 357gr.

Regiune: China
(4 evaluări)
Preț: 1300.00 MDL

Un ceai chinezesc special din provincia Yunnan, maturat timp de cel puțin 5 ani. După o lungă fermentare, frunzele de ceai sunt presate în "presiuni" individuale cu o greutate de 357 de grame. Băutura se remarcă printr-un aromă distinctivă de "pământ" și oferă o infuzie densă de culoare roșu-închis la preparare.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 7/10
  • Anul producerii: 2021
  • Concentratie la infuzare: 7/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 90-95 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 3-6 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

To Cha «Trei Pagode», presat, 100gr.

Facut la fabrica de ceai "Santa" din provincia occidentală Yunnan, în orașul antic Dali. La bază se ...
300.00 MDL

Ceai Te Guang Yin «Nun Xiang», 50gr.

O variantă mai întunecată a clasicului Tie Guan Yin. Oferă o infuzie bogată, dulce, de culoare aurie...
190.00 MDL

«Mini Tuocha Diang Hong», 6gr.

Descoperiți „Dian Hong” în formatul unic de minituocha – o moștenire a clasicului „ceai negru baihao...
25.00 MDL

«Ceylon Pride», 50gr.

Ceaiul din Ceylon din provincia Dimbula. Foi lungi și subțiri, atunci când sunt infuzate, oferă o bă...
100.00 MDL