Shu Puer «Lotus de aur» (Bing Cha), 357gr.

Regiune: China
(4 evaluări)
Preț: 1500.00 MDL

Un ceai chinezesc special din provincia Yunnan, maturat timp de cel puțin 5 ani. După o lungă fermentare, frunzele de ceai sunt presate în "presiuni" individuale cu o greutate de 357 de grame. Băutura se remarcă printr-un aromă distinctivă de "pământ" și oferă o infuzie densă de culoare roșu-închis la preparare.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 10/10
  • Anul producerii: 2021
  • Concentratie la infuzare: 7/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 90-95 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 3-6 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Tuo Cha «Marea norilor», Lincang, 100gr.

Încă o dată "Norii înalți care zboară". Pu'er-ul primăvăratic este strălucitor, floral și revigorant...
330.00 MDL

«Luna și stele», Ding Xing, 357gr.

Este un Pu-Erh super tare și unul dintre cele mai vechi pe care le avem. La prima vedere, pare, desi...
950.00 MDL

Ceai din plante «Baby», (30 pliculețe a câte 1.5 g), 45gr.

Ceaiul din plante «Pentru copii» este un amestec atent selectat de plante naturale, creat pentru a a...
65.00 MDL

To Cha «Marele Dragon», 100gr.

Shu Puerh "Marele Dragon" (puerh negru) este comprimat sub forma unei căni de ceai și reprezintă unu...
325.00 MDL