Shu Puer «Lotus de aur» (Bing Cha), 357gr.

Regiune: China
(4 evaluări)
Preț: 1300.00 MDL

Un ceai chinezesc special din provincia Yunnan, maturat timp de cel puțin 5 ani. După o lungă fermentare, frunzele de ceai sunt presate în "presiuni" individuale cu o greutate de 357 de grame. Băutura se remarcă printr-un aromă distinctivă de "pământ" și oferă o infuzie densă de culoare roșu-închis la preparare.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 7/10
  • Anul producerii: 2021
  • Concentratie la infuzare: 7/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 90-95 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 3-6 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Ceai Mate «IQ», 50gr.

Băutura etnică sud-americană de yerba mate cu adaos de ginkgo, bucăți de guava, semințe de guarana, ...
120.00 MDL

Puer ceai din frunze vrac, 50gr.

Ceaiul chinezesc special "Pu Erh" din provincia Yunnan, maturat timp de cel puțin 5 ani. Ceaiul are ...
200.00 MDL

Haiwan «9978», 357gr.

Una dintre proverbele chinezești spune: "Ceaiul a început ca un medicament și a crescut până la a de...
1750.00 MDL

Ivan-Chai verde, 50gr.

Vă prezentăm Ceaiul verde Ivan-Chai - o adevărată senzație pentru papilele gustative și o sursă de v...
150.00 MDL