Shu Puer «Lotus de aur» (Bing Cha), 357gr.

Regiune: China
(4 evaluări)
Preț: 1400.00 MDL

Un ceai chinezesc special din provincia Yunnan, maturat timp de cel puțin 5 ani. După o lungă fermentare, frunzele de ceai sunt presate în "presiuni" individuale cu o greutate de 357 de grame. Băutura se remarcă printr-un aromă distinctivă de "pământ" și oferă o infuzie densă de culoare roșu-închis la preparare.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 7/10
  • Anul producerii: 2021
  • Concentratie la infuzare: 7/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 90-95 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 3-6 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

French-press Gemini, 800 ml.

Vă prezentăm Gemini - un french-press rafinat care combină funcționalitatea cu eleganța. Această min...
350.00 MDL

Puer fermier de la Li Da Zhou, 100gr.

Prieteni, astăzi sunt încântat să vă prezint o adevărată stea a ceaiului - Shu Puer fermier de la Li...
375.00 MDL

«Copacii antici din Bulanshani», 357gr.

Arborii antici - sunt arbori complet naturali (cu vârsta de peste 250 de ani) - înalți, cu tulpină r...
1150.00 MDL

«Elefantul din Feng Zhai», 357gr.

Sishuanbanna - locul preferat al elefanților chinezi. Îi place să se plimbe de la Myanmar prin China...
1500.00 MDL