Shu Puer «Lotus de aur» (Bing Cha), 357gr.

Regiune: China
(4 evaluări)
Preț: 1500.00 MDL

Un ceai chinezesc special din provincia Yunnan, maturat timp de cel puțin 5 ani. După o lungă fermentare, frunzele de ceai sunt presate în "presiuni" individuale cu o greutate de 357 de grame. Băutura se remarcă printr-un aromă distinctivă de "pământ" și oferă o infuzie densă de culoare roșu-închis la preparare.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 10/10
  • Anul producerii: 2021
  • Concentratie la infuzare: 7/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 90-95 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 3-6 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Ceai negru indian cu frunze mari, regiunea Assam, 50gr.

Cufundați-vă în lumea plăcerii autentice cu ceaiul negru indian cu frunze mari, de calitate superioa...
85.00 MDL

Chahai «Nufărul Apelor», CHIKAO CK-180A, 220 ml.

Vă prezentăm chahai-ul de sticlă "Nufărul Apelor" CK-180A de la CHIKAO, o operă de artă realizată di...
450.00 MDL

Chahai QH-TC16 «Frunza verde», 200 ml.

Vă prezentăm frumosul chahai QH-TC16 „Frunza verde” cu o capacitate de 200 ml. Acest chahai este fab...
350.00 MDL

«Feng Shui», 50gr.

Amestec natural de plante care combină 5 elemente, culori și forme. Bucăți de mere și pitaya (fructu...
150.00 MDL