Shu Puer «Lotus de aur» (Bing Cha), 357gr.

Regiune: China
(4 evaluări)
Preț: 1400.00 MDL

Un ceai chinezesc special din provincia Yunnan, maturat timp de cel puțin 5 ani. După o lungă fermentare, frunzele de ceai sunt presate în "presiuni" individuale cu o greutate de 357 de grame. Băutura se remarcă printr-un aromă distinctivă de "pământ" și oferă o infuzie densă de culoare roșu-închis la preparare.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 7/10
  • Anul producerii: 2021
  • Concentratie la infuzare: 7/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 90-95 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 3-6 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Ceai din plante «Bronho Plus», (30 pliculețe a câte 1,5 g), 45gr.

Ceaiul din plante «Bronho Plus» este creat pentru a susține sănătatea căilor respiratorii, ajutând l...
60.00 MDL

Jin Lun «Osmanthus», minituo cu flori de arbore de scorțișoară, 6gr.

Shu Puer "Jin Lun" cu osmanthus - minituo-uri elegante, decorate cu petale parfumate de osmanthus. A...
20.00 MDL

«Mei Li Xinhai», 357gr.

Shu puer "Mei Li Xinhai" se distinge printre altele prin rezistența sa autentică, amintind de un ero...
1400.00 MDL

«Green Pear», 50gr.

Ceaiul verde chinezesc cu petale de trandafiri, bucățele și aromă de pară. Oferă o infuzie de culoar...
100.00 MDL