«Sausep», 50gr.

Regiune: Шри Ланка
(7 evaluări)
110.00 MDL

Ceaiul negru din Ceylon, aromatizat cu suc de fruct exotice săpădap - "măr smântână". Aroma acestui ceai este foarte intensă, iar gustul îmbină cu succes o amărăciune neobișnuită cu o notă dulce. Proprietăți: Energizant. Un ceai plăcut și de neuitat!

Caracteristici

  • Intensitate: 3/10
  • Concentratie la infuzare: 3/10
  • Tip ceai: Ceai negru cu adaosuri
Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 2-4 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Bindao Menku, 100gr.

Pu-Erh este o categorie complet specială de ceaiuri, apreciată în mod deosebit de cunoscătorii de ce...
1750.00 MDL

«Bujorul alb» (premium), 50gr.

Cel mai rar ceai alb chinezesc, recoltat la începutul primăverii în provincia Fujian, la o altitudin...
150.00 MDL

«Sihara», 50gr.

"Sihara" este un ceai negru unic, originar din Ceylon, cultivat în splendida plantație Sihara de pe ...
95.00 MDL

«Floare de Sakura», 50gr.

Sencha verde cu flori de iasomie, petale de floarea-soarelui și aromă de sâmbure de cireș. Proprietă...
110.00 MDL