«Soursep», 50gr.

Regiune: Шри Ланка
(7 evaluări)
Preț: 110.00 MDL

Ceaiul negru din Ceylon, aromatizat cu suc de fruct exotice săpădap - "măr smântână". Aroma acestui ceai este foarte intensă, iar gustul îmbină cu succes o amărăciune neobișnuită cu o notă dulce. Proprietăți: Energizant. Un ceai plăcut și de neuitat!

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 3/10
  • Concentratie la infuzare: 3/10
  • Tip ceai: Ceai negru cu adaosuri

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 2-4 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Da Hong Pao «Cadou», 40gr.

Descoperiți Da Hong Pao „Cadou”, prezentat într-o cutie elegantă de carton. În interior vă așteaptă ...
250.00 MDL

«Ceylon 12», 50gr.

Cultivat înalt în munți, ceaiul negru ceylonez "Ceylon Nr. 12" este considerat unul dintre cele mai ...
100.00 MDL

«Soarele Arzător», Haiwan, 357gr.

Vă prezentăm Shu Puer "Soarele Arzător" de la Haiwan, recolta din anul 2020. Mult timp nu v-am împăr...
1250.00 MDL

Jing Long №7, 357gr.

Cel mai accesibil puerh shu din gama fabricii de ceai Jing Lung în ultimii ani, dar acest lucru nu a...
1100.00 MDL