«Soursep», 50gr.

Regiune: Шри Ланка
(7 evaluări)
Preț: 110.00 MDL

Ceaiul negru din Ceylon, aromatizat cu suc de fruct exotice săpădap - "măr smântână". Aroma acestui ceai este foarte intensă, iar gustul îmbină cu succes o amărăciune neobișnuită cu o notă dulce. Proprietăți: Energizant. Un ceai plăcut și de neuitat!

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 3/10
  • Concentratie la infuzare: 3/10
  • Tip ceai: Ceai negru cu adaosuri

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 2-4 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Bolul Epocii Vechi «Japonia», DH-P004, 60ml.

Bolul "Epoci Vechi - Japonia" cu o capacitate de 60 ml este o adevărată minune, creată de un meșter ...
350.00 MDL

Chaban «Tradiție», lemn de palisandru, 38x26.5x5.7 cm.

Chabanul «Tradiție» este un exemplu clasic de accesoriu elegant pentru ceremonia ceaiului, realizat ...
3000.00 MDL

Chahai CHIKAO CK-135L, 360 ml.

Descoperiți chahai-ul de sticlă CHIKAO CK-135L cu un volum de 360 ml, întruchiparea eleganței și art...
400.00 MDL

«Extravaganza», 50gr.

Ceaiul chinezesc Sencha, care conține mugur de ceai, cu adaos de petale de trandafir și de malvă alb...
110.00 MDL