Adresa magazinului: Moldova, or. Chișinău, sectorul Botanica, strada Nicolae Zelinski 26/1

Telefon: +373 79 585 984

E-mail pentru contact: info@cha-dao.md

Program de lucru: Luni-Vineri 10:00-19:00; Sâmbătă 10:00-15:00; Duminică - închis

Ceai negru "Sausep", 50gr.

Regiune: Шри Ланка
(3 evaluări)
110.00 MDL

Ceaiul negru din Ceylon, aromatizat cu suc de fruct exotice săpădap - "măr smântână". Aroma acestui ceai este foarte intensă, iar gustul îmbină cu succes o amărăciune neobișnuită cu o notă dulce. Proprietăți: Energizant. Un ceai plăcut și de neuitat!

Caracteristici

  • Intensitate: 3/10
  • Anul producerii: 2021
  • Concentratie la infuzare: 3/10
  • Tip ceai: Ceai negru cu adaosuri
Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare

Prepararea ceaiului negru cu adaosuri precum fructe uscate, plante, fructe de pădure și flori, permite obținerea nu numai a unui gust și a unui aromă unic, pe care nu le veți găsi în altă parte, ci și a elementelor nutritive suplimentare. Cu toate acestea, pentru a pregăti corect ceaiul negru, trebuie să luați în considerare câțiva factori importanți.

În primul rând, ar trebui să acordați atenție calității apei folosite pentru prepararea ceaiului. Apa îmbuteliată curată (cu un conținut scăzut de minerale) sau apa filtrată sunt cele mai bune alegeri. Pentru a vă bucura pe deplin de gust, vă recomandăm să utilizați ustensile de ceai din ceramică sau sticlă. Vesela din metal poate afecta gustul și aroma ceaiului. Acest tip de ceai este practic imposibil de stricat, cu toate acestea, vă recomandăm să urmați următoarele reguli:

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 2-4 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Nu trebuie să lăsați ceaiul cu adaosuri să fiarbă prea mult timp, deoarece acest lucru poate duce la amărăciune și prea multă intensitate în gust. Timpul ideal de infuzare a ceaiului negru cu adaosuri variază de la 30 de secunde la 3 minute (totul depinde de ceaiul pe care l-ați ales). De asemenea, nu ar trebui să adăugați prea multe adaosuri (zahăr, lămâie, lapte), deoarece acestea pot acoperi complet gustul și aroma ceaiului. Dacă aveți întrebări suplimentare, suntem întotdeauna bucuroși să le răspundem, scrieți-ne pe Telegram sau Whatsapp.


Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

To Cha "Te Ji", 100gr.

Superb Sheng de la legiuitorii modei Pu-Erh Sheng. Ierburi puține, fructe uscate, prune și conifere....
425.00 MDL

Oolong "Ali Shan", Taiwan, 50gr.

Ali Shan oolong este versiunea taiwaneză a ceaiului Tie Guan Yin și provine din regiunea Ali Shan, s...
300.00 MDL

Ceainic "Kyusu" HG, 380 ml., 0gr.

Un infuzor cu mâner lateral este numit "Kyusu" în Japonia și "ceainic japonez" în restul lumii. Dar ...
750.00 MDL

Bol Yixing, 45 ml., 0gr.

Un bol neted excelent. 40-50 ml - ideal pentru o experiență de ceai contemplativă. Să aveți parte de...
150.00 MDL