«English Breakfast», 50gr.

Regiune: Индия
(9 evaluări)
Preț: 100.00 MDL

Un amestec tradițional de ceai negru indian și ceai negru din Ceylon, cu un gust puternic și un aromă bogată. Este un ceai perfect pentru micul dejun, care se potrivește de minune cu lapte și zahăr. Pentru adevărații iubitori ai clasicului!

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 4/10
  • Concentratie la infuzare: 2/10
  • Tip ceai: Ceai negru clasic

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 1-2 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Ceai Te Guang Yin «Nun Xiang», 50gr.

O variantă mai întunecată a clasicului Tie Guan Yin. Oferă o infuzie bogată, dulce, de culoare aurie...
225.00 MDL

«Sigiria», 50gr.

Un ceai verde clasic și rafinat din Ceylon. Frunzele de ceai "Sigiriya", asemănătoare cu niște "noro...
100.00 MDL

Ceai oolong «Peacock», 50gr.

Acest oolong ne-a amintit de păun. Masculii de păuni atrag femelele prin deschiderea coamei lor frum...
200.00 MDL

Jing Long №3, 100gr.

Și încă un frumos din "lotul american". O combinație excelentă de "preț-calitate". Un rețetă bună și...
400.00 MDL