Ceai negru «Sihara», 50gr.

Regiune: Ceylon
(1 evaluare)
Preț: 95.00 MDL

"Sihara" este un ceai negru unic, originar din Ceylon, cultivat în splendida plantație Sihara de pe insula însorită Sri Lanka. Plantatia este cunoscută pentru metodele sale sustenabile de cultivare a ceaiului și pentru respectul față de natură, ceea ce se reflectă în calitatea superioară a produsului. Ceaiul "Sihara" se remarcă prin gustul său profund și bogat, cu subtile arome florale și fructate. Fiecare ceașcă a acestui ceai învăluie într-o atmosferă de confort, umplând spațiul cu liniște și armonie. Mirosul acestui ceai este incredibil de aromat și penetrant, făcându-l alegerea perfectă pentru micul dejun sau momentele de relaxare de după-amiază.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 3/10
  • Concentratie la infuzare: 3/10
  • Tip ceai: Ceai negru clasic

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 1 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

«Templul Umbrelor de Ceai», Laobanzhang, 200gr.

Sheng Pu'er «Templul Umbrelor de Ceai» din Laobanzhang este un disc de 200 de grame, creat în 2021 d...
750.00 MDL

Ales pentru pu-erh «Lemn negru», 15,8 cm.

Alesul pentru pu-erh «Lemn negru» nu este doar un instrument, ci un accesoriu rafinat pentru cunoscă...
200.00 MDL

Cafea Montana «Guatemala», arabica, boabe, 150gr.

Cândva, cafeaua din Guatemala era exportată integral în SUA, unde era foarte apreciată pentru aroma ...
250.00 MDL

Chahai, porțelan alb, 400 ml.

Acest chahai din porțelan alb se distinge prin volumul său de 400 ml, ceea ce este neobișnuit pentru...
700.00 MDL