Ceai negru «Sihara», 50gr.

Regiune: Ceylon
(1 evaluare)
Preț: 95.00 MDL

"Sihara" este un ceai negru unic, originar din Ceylon, cultivat în splendida plantație Sihara de pe insula însorită Sri Lanka. Plantatia este cunoscută pentru metodele sale sustenabile de cultivare a ceaiului și pentru respectul față de natură, ceea ce se reflectă în calitatea superioară a produsului. Ceaiul "Sihara" se remarcă prin gustul său profund și bogat, cu subtile arome florale și fructate. Fiecare ceașcă a acestui ceai învăluie într-o atmosferă de confort, umplând spațiul cu liniște și armonie. Mirosul acestui ceai este incredibil de aromat și penetrant, făcându-l alegerea perfectă pentru micul dejun sau momentele de relaxare de după-amiază.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 3/10
  • Concentratie la infuzare: 3/10
  • Tip ceai: Ceai negru clasic

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 1 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

«Juicy MIX», 20 buc., 140gr.

Această cutie cadou de Shu Puer oferă o varietate de arome, potrivite perfect pentru orice dispoziți...
375.00 MDL

«Trei înțelepți San-Sin», 100gr.

În mitologia chineză, San Xing („Trei Stele”) reprezintă o trinitate de zei cerșetori înțelepți. Fie...
375.00 MDL

«Cai Zhe Jin Fei Ye», 357gr.

Shen Puer "Cai Zhe Jin Fei Ye" este un ceai remarcabil cu o poveste unică, care poate adăuga străluc...
850.00 MDL

Set Celadon «Gând», ceainic Xi ​​Shi + 4 boluri, alb

Celadonul este o formă veche de ceramică chineză. Este caracterizată de o culoare distinctă a glazur...
800.00 MDL