Ceai negru «Sihara», 50gr.

Regiune: Ceylon
(1 evaluare)
Preț: 95.00 MDL

"Sihara" este un ceai negru unic, originar din Ceylon, cultivat în splendida plantație Sihara de pe insula însorită Sri Lanka. Plantatia este cunoscută pentru metodele sale sustenabile de cultivare a ceaiului și pentru respectul față de natură, ceea ce se reflectă în calitatea superioară a produsului. Ceaiul "Sihara" se remarcă prin gustul său profund și bogat, cu subtile arome florale și fructate. Fiecare ceașcă a acestui ceai învăluie într-o atmosferă de confort, umplând spațiul cu liniște și armonie. Mirosul acestui ceai este incredibil de aromat și penetrant, făcându-l alegerea perfectă pentru micul dejun sau momentele de relaxare de după-amiază.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 3/10
  • Concentratie la infuzare: 3/10
  • Tip ceai: Ceai negru clasic

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 1 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

«Seri ucrainene», 50gr.

Ceaiul de plante «Seri ucrainene» — este o călătorie aromatică în atmosfera tradițiilor populare, a ...
150.00 MDL

Bai Mu Dan de mare altitudine, 100gr.

Bai Mu Dan din recolta 2019 — este adevăratul etalon al ceaiului alb, crescut în munţi de mare altit...
400.00 MDL

Ceai albastru thailandez «Anchan», 50gr.

Anchan, cunoscut și sub numele de ceai albastru, sunt boboci uscați ai lianei erbacee Clitoria terna...
200.00 MDL

Lao Bai Cha porționat cu flori de Zhizi, 5gr.

Zhizi (栀子), sau Gardenia Jasminoides, este cunoscută drept «gardenia regală». Aroma sa amintește de ...
30.00 MDL