Ceai negru «Sihara», 50gr.

Regiune: Ceylon
(1 evaluare)
Preț: 95.00 MDL

"Sihara" este un ceai negru unic, originar din Ceylon, cultivat în splendida plantație Sihara de pe insula însorită Sri Lanka. Plantatia este cunoscută pentru metodele sale sustenabile de cultivare a ceaiului și pentru respectul față de natură, ceea ce se reflectă în calitatea superioară a produsului. Ceaiul "Sihara" se remarcă prin gustul său profund și bogat, cu subtile arome florale și fructate. Fiecare ceașcă a acestui ceai învăluie într-o atmosferă de confort, umplând spațiul cu liniște și armonie. Mirosul acestui ceai este incredibil de aromat și penetrant, făcându-l alegerea perfectă pentru micul dejun sau momentele de relaxare de după-amiază.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 3/10
  • Concentratie la infuzare: 3/10
  • Tip ceai: Ceai negru clasic

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 1 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Ceai Rooibos «Capșuni», 50gr.

Rooibos (rooibos) cu adaos de bucăți de căpșuni, aromatizat cu frunze de coacăze și petale inflăcăra...
120.00 MDL

Pu-erh alb «Portocaliu», Xiao Cha, 50gr.

Ceaiul presat de elită, aromatizat cu coajă de portocală și extract natural de portocală, conferindu...
150.00 MDL

«Picătura de aur a primei recolte», 357gr.

Pu-erh de buget din prima recoltă. Temerile noastre că ar putea fi apoasă (având în vedere că este p...
900.00 MDL

Suport pentru bățul de matcha

Vă prezentăm suportul ceramic pentru bățul de matcha - un accesoriu indispensabil care va ajuta la p...
225.00 MDL